Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 30, 08:27)
Luety ,kodel kalbi uz\ visus medikus,rimtai tuoj gausit ne sauja smelio i akis , o kastuvu per galvas.

As klabu globaliai.Vienas gerasirdis gydytojas sistemos nepakeis,bet ir nesijaus jo darbai globaliai.
O kodel tu tokia agresyvi?Mustis zema.,patys zemiausi instinktai smurtas pries kita. ax.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
O dabar einu dyyyrpt,kaip Kava sako,nes cia ir smelio zada pilt i akis ir kastuva naudot,darosi pavojinga.
Atsakyti
Tokie jie ,tie mano instinktai.Zinau kaip sistema kontraatakuoja,patyriau temoje.O paskui pagalvojau ir nusprendziau ,kad as ne is malonumu industrijos.Ne mano reikalas jums malonuma teikti.Nemalonu ,ne mano beda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 30 balandžio 2022 - 09:44
Rytinis vėjas aprimo , lyg smagiau lauke ...
Ingrida jei galiu tai pasakysiu - bitėms mirtinai reikia duoti korių siūti ! Dirba kaip pasiutę. Bet Tavo MB ir taip viską žino 4u.gif
Kas liečia daktarus, tai visus tyrimus pasidariau šią žiemą. Tik reikėjo paskambinti ir pasakyti ko noriu ir kas man priklauso ... kovido negydė, bet man ir nereikėjo .
Virusinis plaučių uždegimas antibiotikais negydomas ? Praktiškai organizmas turi sukovoti ... Daktarai ne dievai . Nepakenkti ! Gydytojo priesaikos esmė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 balandžio 2022 - 10:54
QUOTE(Luety @ 2022 04 30, 10:32)
As klabu globaliai.Vienas gerasirdis gydytojas sistemos nepakeis,bet ir nesijaus jo darbai globaliai.
O kodel tu tokia agresyvi?Mustis zema.,patys zemiausi instinktai smurtas pries kita. ax.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Papildyta:
O dabar einu dyyyrpt,kaip Kava sako,nes cia ir smelio zada pilt i akis ir kastuva naudot,darosi pavojinga.

Laba, Luety, daktarai, jei nesisaugos, iškris patys. Nebus žmonėms pagalbos. biggrin.gif
Smėlis į akie ne pats blogiausias. Va, jei tuo kastuvėliu užneši.... unsure.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ate, o tai, tipo, jiems kas nors neleidžia saugotis? Taigi kaukės saugo, neužtenka - tegul į kosmonautų skafandrus lenda. Kaip kovidiniuose skyriuose dirba?

Alta ko tai manęs nei nervina, nei piktina. Nei myliu, ne apkenčiu biggrin.gif. Abejinga biggrin.gif.

Man šiandien kažkaip per karštas oras biggrin.gif. Arba laksčiau kaip pablūdus.
Pavalgiau, lyg kavos norisi, bet metus valgyt saldainius tai ir kavos nelabai norisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 30, 10:41)
Laba, Luety, daktarai, jei nesisaugos, iškris patys. Nebus žmonėms pagalbos. biggrin.gif
Smėlis į akie ne pats blogiausias. Va, jei tuo kastuvėliu užneši.... unsure.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Daktarai tam ir yra,kad saugotusi.Maskes sauhgo,triubijo per visus ruporus,baudas dejo net miske einant be ju,lyg tas virusas atskris ir pakirs ta zmogu. bigsmile.gif Skiepai saugo,patys pirmieji medikai lyg skiepijosi sausy.Viskas saugu,pacientas irgi ateina su maske,dauguma suskiepyti,tai ko tie daktarai turi sleptis nuo ligoniu?Lai tik gydo,o ne savo soduose sedi.Net telefonu neatsakineja.Prezidentas ir tas vienas kabinete su pirstinem guminem ir kauke sedejo.Ko jis bijojo?
Na alta nera pukuota,bet nebutina but is malonumu industrijos,kad nesmurtaut.Yra daug kitu budu perspet zmogu. biggrin.gif
Idegiau saulej,barbekiu su gimine visiems patiko,buvo smagu,silta,daug juoko,oras isilo ir labai smagu buvo.Visi sake,kad daug smagiau nei restorane ar namuose uz stalo.Savi ridikai,burokeliu lapeliai,svaogunu laiskai,meskiniai cesnakai,zodziu prie mesytes buvo liuks.Ir barbekiu sezona skelbiu atidaryta.
Atsakyti
Luety, tai rytoj grikiai? bigsmile.gif Tik primink, nes jei sakei, tai nepamenu - kam tau tie grikiai?
Pamiršau Altai kažkada paprieštarauti, kad nuo grikių neplonėjama. Galima plonėti nuo grikių, nuo torto, nuo saldainių, nuo bulkų. Va, viena valgydama batoną ir užgerdama coca cola suplonėjo. Kaip ne nuo konkretaus maisto, o nuo jo kiekių sustorėjome, taip ir nuo to pačio maisto kiekių suplonėt galima. Aišku, logikos ir sveiko proto vis tik turėtų rastis.

Ups, pamiršau - gi rytoj tokia šventė, tai Luety dar ne iki grikių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 30 balandžio 2022 - 18:48
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 30, 17:44)
Luety, tai rytoj grikiai? bigsmile.gif Tik primink, nes jei sakei, tai nepamenu - kam tau tie grikiai?
Pamiršau Altai kažkada paprieštarauti, kad nuo grikių neplonėjama. Galima plonėti nuo grikių, nuo torto, nuo saldainių, nuo bulkų. Va, viena valgydama batoną ir užgerdama coca cola suplonėjo. Kaip ne nuo konkretaus maisto, o nuo jo kiekių sustorėjome, taip ir nuo to pačio maisto kiekių suplonėt galima. Aišku, logikos ir sveiko proto vis tik turėtų rastis.

Ups, pamiršau - gi rytoj tokia šventė, tai Luety dar ne iki grikių biggrin.gif

Ne,Kavute,ryt dar ne grikiai,bet pradedant pirmadieniu,trys kart sav.grikiai ir kitos dienos vegetariskos.Noriu isbandyt save pagal ata Vaistariene,paziuret koki poveiki man tures,gal kazkaip isivaziuosiu ir rimtesniam reikalui.Nieko neprizadu,tik pameginsiu.Niekada to nedariau.
Kol Varlinas Rumble vede live laida,sprejau ir ji paklausyt ir issimiegot ant kedes prie kompo biggrin.gif biggrin.gif buvau mazai miegojus,anksti pabudus,tai nuluzau.Man retai taip buna,o varlino balsas toks ramus,tiesiog uzmmigde,bet viska girdejau.Dabar tik susiploviau visus indus,parsiveztus is sodo.Ka darysiu nakti???Eisiu peliaut turbut. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Visas Mamytes su Mūsų diena. wub.gif wub.gif
Laukiu kol mb atsikels,kraunu šokoladinį savo firminį tortą,pyragą ir lekiame pas vaikus. wub.gif
Kol visus tris apvažiuosime,dukros dar nuo rugsėjo pirkto buto nematę,kito vaikio išnuomoto buto irgi nematę.Pas trečią pietausime visi sulėkę.Na va diena ir pralėks. mirksiukas.gif
Visoms saulėtos,gražios dienos. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 gegužės 2022 - 06:36
Labas rytas,
Dėkui Ingrida! Gero Tau laiko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paburbėjus ant daktarų jie geriau negydys... Kaip visada žmogiškasis faktorius , yra daktarai nuo dievo ir yra amatininkai. Jokia sistema jų neprivers dirbti kitaip ...
Luety sėkmės grikiaujant 4u.gif
Turiu draugę kuri laiks nuo laiko tai praktikuoja. Liekna labai, bet visada tokia buvo ... O visa kita ax.gif Cholesterolis aukštas, cukrus ant ribos. Ištisiniai sąnarių skausmai, peršalimai ir covidai (nesikiepijusi).
Jau geriau aš storesnė bet sveika...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 05 01, 08:45)
Labas rytas,
Dėkui Ingrida! Gero Tau laiko  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Paburbėjus ant daktarų jie geriau negydys... Kaip visada žmogiškasis faktorius , yra daktarai nuo dievo ir yra amatininkai. Jokia sistema  jų neprivers dirbti kitaip ...
Luety sėkmės grikiaujant  4u.gif
Turiu draugę kuri  laiks nuo laiko tai praktikuoja. Liekna labai, bet visada tokia buvo ... O visa kita  ax.gif  Cholesterolis aukštas, cukrus ant ribos. Ištisiniai sąnarių skausmai,  peršalimai ir covidai (nesikiepijusi).
Jau geriau aš storesnė bet sveika...

Laba
Su mamyčių diena, mielosios. Šiemet taip sutapo kad ir su gegutės. rolleyes.gif . Ir jos gal mamomis pasijus. ax.gif
Kapeliai aplankyti. MB tėvus kitą sekmadienį pagerbsim ir prisiminsim visi susirinkę.
Suvidinu vištos petukus ir sparnelius. Grilinsim. Sūnihkas atvažiuoja. wub.gif
Dusia, dėl daktarų, pritariu. Tik man dar su viena jų kategorija teko susidurti. Daktarai komersantai. Žodis daktarai, jiems netinka, bet kito nerandu....
Jaunosios vištelės pradėjo aktyviai dėt. Kasdien po dėžutę mažučių kiaušinukų. biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti