As vojariste.
Pou tavo sio ryto ,ar vakar vakaro postas .
Kad ozempiko (cia prielaida ,gali but ir metforminas) vartotojai yra negarbingi.O tai big farma tai garbes,sazines ir visuotinio gerio ,beigi kilnumo etalonas.
Va sitas postas mane isprovokavo.Tie zmones perka ,nes turi pinigu.Ar cia ne vakarietiska issvajotoji vertybe.
Jau nekalbant ,kad tau vartotojai visada kalti,kad ne taip vartoja.O nepagalvoji,kad gali but ir neoficialiu protokolu ir algoritmu.Ir teisiniai formalumai ir tu neoficialiu gali but sutvarkyti.
Beje dusia apkaltino temos nares vartojus miltelius.O kas vartojo,nieks ir neprisipazino
Dusia ,pati pradejai apie miltelius.Vis idomiau ,nei apie ora.
Tavo pomėgiai tegu lieka tau, asmeniškai man tas nesuprantama. Aš kai esu kitoj temoj, ten ir esu, kai šioj - tai šioj. Norėsit pletkinti, pletkinkit, aš pailsėsiu nuo šios temos, kol taip elgsitės.
Aš ne metforminą turiu minty, o konkrečiai ozempicą. Diabetu sergantys žmonės negauna jo patvirtintai indikacijai, manau, kad jiems šie vaistai yra svarbesni.
O šiaip teisiniai formalumai sutvarkyti. Visus vaistus, gydytojų konsiliumas gali skirti off label, jei tai moksliškai pagrįsta.
Man visiškai nesvarbu, kas vartojo, o klausimas ką - kokius "miltukus". Ir ne dėl kontrolės, jei tavo vaizduotė taip sudėliojo, o dėl mano asmeninės patirties. Aš dabar vartoju vaistus, kurių kaip šalutinis gali būti svorio kritimas - man to nėra. Bet galvoju, jei tai tie patys vaistai, kokie šalutiniai pasireiškė kitoms. Jei tai ne tie vaistai, tai bus tik mano asmeninė patirtis.