O gal cia herbalaifas ,jei buvo taip seniai
Pou ,zvaigzdes ir dievai bei deives sako,kad kuo labiau control frykai bandys viska sukontroliuot ,tuo labiau viskas darysis nekontroliuojama.Zodziu - aninanda,amadeja,pou - ateina jums koshmaras - gyventi chaose.
Galvoju ,ar cerberis ate i si sarasa priklausytu,bet nemanau.
O kodėl būtent mums ateina, o kitoms ne? Tipo mes kažkokios kontrolės maniakes?🤣
Parašė sūnus prašymą grįžt į kariuomenę, sulaukė 3 batalionų pasiūlymų, db laukia kol svarstys vadų komisija, kur jį paskirt. Visi 3 kaip ir tiktų jam, nenori tik į buvusį bataliona grįžt. Draugei pasakė, ta ramiai priėmė, net nustebo vaikis 😁
Pas mane gyvenime per daug nekontroliuojamų dalykų. Jei kas norėtų pabandyti pagyventi - mielai prašom. Kaip ir savo Mamai sakau, aš galiu gyventi tik šia minute, nes visi mano planai priklausomi nuo per daug kintamųjų, kad būtų įgyvendinti. Tačiau kiekvienas mato iš savo varpinės.
Visi klausimai turi kažkokį pagrindą ar mintį, bet skaitant ar girdint klausimą, nebūtinai tą pagrindą žinos. Tik tiek.
Anidanda, na va kaip puikiai viskas susidėliojo.
Ale ir atmintis, žuviška
Linkėjimai iš Italijos. Einu ieškoti šalto vyno ir skanios kavos.
Dusia,nu tu duodi,tai čia tai jau Italijoje?
O man širdis džiaugiasi,pilna bagažinė gėlių ir gludo tamsaus neturėjau ir vingiorykštė.Jau dabar vazone aukšta,rašo kvepia karčiuoju migdolu. Mokvežoje,mb pasodinu su ledais valgyti ir tada duoduosi.Kiek nežinomų dar augalų. Labai daug akcijų.Mačiau vyras su žmona tris vežimėlius prisikrovė. Čia matyt ligoniai kaip aš.
Tiesa sakant ,taves ir pinot reikia nepagarbiai bijoti.
Ingrida,o tai kad reikes kasti duobes,prideti meslo,prilieti ,tavo sielos dziaugsmo neuzgozia? Man uztenka apie tai pagalvot ,iskart visko reikia labai mazai.
Fainiai įtariu, šiltoka ten, kad šalto vyno reik ))
Linkėjimai iš Nidos
Laba, linkėjimai iš kabineto.
Ale ir atmintis, žuviška
Kurioj vietoj atostogaujat?
IMG_4003.jpeg 109,76KB 0 Parsiųsta kartų Linkėjimai is Mano terasos 😁
Pou ,labai daug tavo postu ,kur tu tesiog pasireiski kaip control freak.Bent is postu atrodo,kad viska visiems uzdraustum.Ir siaip duete su pinot selija suedet.Va cia tai kalibras.
Tiesa sakant ,taves ir pinot reikia nepagarbiai bijoti.
Ingrida,o tai kad reikes kasti duobes,prideti meslo,prilieti ,tavo sielos dziaugsmo neuzgozia? Man uztenka apie tai pagalvot ,iskart visko reikia labai mazai.
Mano kuklia nuomone, tą persona išėdė.jos pačios demonai ir nesugebėjimas su niekuo draugaut