Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Nieko nemokau kaip gyventi, kaip mąstyti.

Kaip reikia , kaip geriau būtų jei būtų - NEŽINAU. 

Žino tik ponas dievas.

Dusia ,taigi dar mano mazas ukis ,lietuvoje dokumentaliai egzistuoja,lapkricio menesi turetu pagaliau uzsidayt ,ta nelaime.Ne cento is europos fondu.Nes mokyklos direktorius vidury birzu mane is geltono autobuso su vaikais ismete,rekdamas kad jokia europa man nepriklauso.Vis liepiu vaikam nepamirst.Tu manai kad as sedziu ir jokiu rysiu neturiu.Turiu materialinius ir didelio nusivylimo emocinius.Ir labai daug metu veziojau is ukio maista i miesta.Siaip tai ir dabar ta pati darau.Tik lengvesnem aplinkybem.
Papildyta:
Tu cia saipaisi is ukininku protestu?
Nors tas protestas tai tikra geda protestams.Net siuksliu dezes turbut nieks neisverte.

Jau senai žinau  tie jautrieji yra patys nejautriausi.

Kitus galima iškolioti , išvadinti bele kaip , nes tipo esu jautus ... mane įžeidė , kažkada kažkas. Nepatiko kažkieno buvimas - taigi sužinos koks  nejautruolis brudas, kaip jis žeidžia mano jautrią asmenybę.

Ir dar. Jei negalvoji , taip kaip aš tai tu esi apkvailintas ir dar visokių gražių epitetų pridedama. Iš abiejų pusių. Pradedant nuo koviduko laikų , baigiant rinkimais.

Einu darbuotis , gana  kompo :) 

tik prašymas - nebemokykim kitų gyventi , kol nepaprašė patarimo asmeniškai ...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 06 11, 12:45)
<p>Nieko nemokau kaip gyventi, kaip mąstyti.
</p><p>Kaip reikia , kaip geriau būtų jei būtų - NEŽINAU. 
</p><p>Žino tik ponas dievas.
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="73152485" data-time="1718096459"><div><p>Dusia ,taigi dar mano mazas ukis ,lietuvoje dokumentaliai egzistuoja,lapkricio menesi turetu pagaliau uzsidayt ,ta nelaime.Ne cento is europos fondu.Nes mokyklos direktorius vidury birzu mane is geltono autobuso su vaikais ismete,rekdamas kad jokia europa man nepriklauso.Vis liepiu vaikam nepamirst.Tu manai kad as sedziu ir jokiu rysiu neturiu.Turiu materialinius ir didelio nusivylimo emocinius.Ir labai daug metu veziojau is ukio maista i miesta.Siaip tai ir dabar ta pati darau.Tik lengvesnem aplinkybem.
Papildyta:
Tu cia saipaisi is ukininku protestu?
Nors tas protestas tai tikra geda protestams.Net siuksliu dezes turbut nieks neisverte.</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Jau senai žinau  tie jautrieji yra patys nejautriausi.</p><p>Kitus galima iškolioti , išvadinti bele kaip , nes tipo esu jautus ... mane įžeidė , kažkada kažkas. Nepatiko kažkieno buvimas - taigi sužinos koks  nejautruolis brudas, kaip jis žeidžia mano jautrią asmenybę.</p><p>Ir dar. Jei negalvoji , taip kaip aš tai tu esi apkvailintas ir dar visokių gražių epitetų pridedama. Iš abiejų pusių. Pradedant nuo koviduko laikų , baigiant rinkimais.</p><p>Einu darbuotis , gana  kompo smile.gif </p><p>tik prašymas - nebemokykim kitų gyventi , kol nepaprašė patarimo asmeniškai ...</p><p></p><p></p>

Visu pirma reikia suvokti ,kad Lietuva tik kolonija su baudziauninkais.Pereinanti nuo vienos metropolijos kitai.O tada jau kaip kam geriau ,prie kurio kolonizatoriaus.Prasideda asmeniniai interesai.O baudziauninkai deja negali rinktis,kieno valdzion pereina.Tik asmenys dabar nebeiverginti,gali keisti geopozicija.
Atsakyti

Tai tiek daug žmonių buvo , kad net parteris užsėstas ?

tiap. Pilnas parteris kėdžių pristatytas.  Viskas, kas įmanoma, išspausta ))

Atsakyti

tai va, ruošėmės į Latviją. Ir tik pyst - nuo rytdienos rezervuota vieta Juodkrantėje )) niekad nesam apsistoję ten, tik pravažiuojant stabtelime. Bandysim pažiūrėt, kaip ten gyvenasi.Na, jei mergelė nepersigalvos iki rytdienos.

Atsakyti

tai va, ruošėmės į Latviją. Ir tik pyst - nuo rytdienos rezervuota vieta Juodkrantėje )) niekad nesam apsistoję ten, tik pravažiuojant stabtelime. Bandysim pažiūrėt, kaip ten gyvenasi.Na, jei mergelė nepersigalvos iki rytdienos.

Faina  kaip   :wub:  :4u: 

Tik jūra toli . Bet kai judu su Lesiumi turit geras kojas, kas tie 2,5 km.  į vieną pusę. Kažkas tokio man atrodo , lyg toliausiai  iš visų kaimų jūra ? Gal maišau . Patikrink ar dar veikia Raganų kalnas  :rolleyes: 

Atsakyti

Faina  kaip   :wub:  :4u:

Tik jūra toli . Bet kai judu su Lesiumi turit geras kojas, kas tie 2,5 km.  į vieną pusę. Kažkas tokio man atrodo , lyg toliausiai  iš visų kaimų jūra ? Gal maišau . Patikrink ar dar veikia Raganų kalnas  :rolleyes:

Nuo Nidos iki jūros irgi paėjėti reik. O Juodkrantėj niekad nesu ėjus iki jūros. Kažkas sakė apie 20 min. Bet tai o ką ten daugiau veikt? Tik vaikščiot. Mergelė sakė miegos.

Raganų kalnas veikia. Kada čia mes buvom. Per paskutinį apsilankymą, tai gal žiemą? Vargtelėjęs jau, bet yra.

Važiuosiu dar šiandien iki kaimo braškių nusiskint. Mama sakė, česnakai jau žiedynus kelia 😮

Atsakyti

Česnakai jau tikrai kelia žiedynus. Reikia skinti , malti , prieskonius žiemai gaminti ... Kaip spėti viską ?

Atsakyti

Nesuprantu kas jums Lt blogai. Man tai atrodo žmonės normaliai gyvena, kaip ir kitur. Nei mūsų tėvai nei seneliai taip gerai negyveno, kaip mes dabar. Ir nemanau kad kažkur užsieniuose geriau. Pajamos ten kažkiek didesnės, bet gyvenimas gi ne vien pinigai. Juolab kad ir čia, kas dirba, tas neskursta. Aš tikrai daug keliauju, tai nesiskiriam mes niekuo nuo Vakarų Europos, gyvenimo kokybės prasme.

Atsakyti
Kaimiškų vaizdelių.Po lietaus taip spalvos išryškėjo. wub.gif Šalavijų kilimas,skleidžiasi kraujažolės.
https://www.part.lt/...3b1814e1142.jpg
https://www.part.lt/...3723acfb030.jpg
https://www.part.lt/...f55bf382891.jpg
Laukas ir laukinių aguonų netoli.
https://www.part.lt/...06879c22882.jpg

Valio Lietkabelis bronzą iškovojo. mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingrida, kaip gražu :wub:​ 

Atsakyti

Ingrida, kaip gražuuu... 😍😍😍

O jau aguonos 😍 nebūčiau radus šiemet aguonų lauko, važiuočiau iki tavęs fotkint ))

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Saintlina,tu miegi? bigsmile.gif bigsmile.gif
Ačiū mergaitės,pas mane kaimas,nėra griežtos tvarkos,man akys pailsi ,žiūrint į spalvas. ax.gif

Kokiam svolačiui užkliuvos gismeteo puslapis?Kad rusų?Nebe turiu kur pažiūrėti orų,kaimuke.Meteo,man ten labai nepatogu vaikščioti. ax.gif
Saintina,na bet arbūzai, blink.gif blink.gif blink.gif pas mane mačiau tik žiedelius dar tik krauna.Melionai žydi tik.
Atsakyti