Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Follow Muse
on Bandsintown
"Algorithm"

Burn like a slave
Churn like a cog
We are caged in simulations
Algorithms evolve
Push us aside and render us obsolete

This means war
With your creator

Reload, crash out

This means war
With your creator
This means war
With your creator
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šiaip tai bjauri liga.Jei po gripo būna mažai dar pasekmių.Tai čia jaučiamas silpnumas,kaip sūnus sakė galva nedirba.Kitiems trombai susidaro,refliuksas atsiranda. bigsmile.gif O gydo tikrai telefonu.MB reikėjo biuletenio,buvo išduotas telefonu.Aš net nesikreipiau. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Pabudome ir kelkimės, saulytė sviečia , darbuotis kviečia...
Gerai kad LT tuo kartu baigėsi koronos nesąmonės. Kiek žinau Vokietijoje ir Italijoje kol kas ne... vadinasi ten šią vasara nevažiuosim biggrin.gif
Nei po skiepo buvo reakcijos, nei ta liga man baisi pasirodė. Tik kad aš kokis 5 metus peršalimo ligomis nesirgusi ... Tai vadinasi vis tik stiprus virusas , kad mane ėmė. Giminė, draugai ir tt 90 pr. persirgę. Skiepyti ir neskiepyti vienodai , kai kas jau du kartus .
Bitės ir daržai ir darbai , o aš vis tiek svaigstu , kad gegužę Prancūzijon pas vaiką nuskristi bigsmile.gif Nerami dūšia aš.
Namas sugriūti gali , kitą turtą orkai pavogti gali, o įspūdžių niekas nepavogs biggrin.gif Mano 4u.gif
Vakar visą dieną darbavausi , ir nėra ką žmogui parodyti ...
Einu toliau dirbti . Ryt į tėviškę važiuosim ir vėl dienos neliks.
PS išbandžiau manikiūristės patarimą - 100 pr vilnos kojinės einant į daržą . Veikia, kulnai neužjuosta . Kodėl , neklausikit... Mokslas neatsako į klausimą kodėl, tik kaip . Vakar į kedukus šokau su tokiomis kojinėmis .

Gražaus šestadienio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 30 balandžio 2022 - 06:57

Labas rytas,

mano patirtis su vyru - mums skambino ne kartą sirgimo metu - mes gydomės skirtingose gydymo įstaigose, skirtingi gydytojai. Rekomendacijos tokios pačios, bet jos ir negali būti kitokios. Jei eiga sunkėtų ,tada rekomendacijos, gydymas kinta. Mano sirgimo eiga buvo sunkesnė, tad tikrai užregistravo į karščiavimo kliniką, padarė visus tyrimus. Abiems mums pasakė, ką stebėti, kada patiems jau skambinti ir kreiptis pagalbos nedelsiant - per priėmimą, o kada pas šeimistą, kad nukreiptų į karščiavimo kliniką. Draugas gyvena Klaipėdoje, tai jam panašiai viskas buvo, su greituke nuvežė į ligoninę, nes komplikavosi į plaučių uždegimą. Visokių eigų būna. Dabar lengvesnė forma, tad ir atlaisvino. Kai buvo delta, apie atlaisvinimą niekas nekalbėjo.

O kad liga lengva... Draugė neteko tėčio, kuris nesivakcinavo. Kiti draugai taip pat neteko tėčio, bet jis skiepų tiesiog nesulaukė, dar nevakcinavo, o būtų pasirinkęs vakciną. Mano Tėtis neteko sesers.

Jei kam nors tai lengvas virusas, yra kam jis nelengvas tikrai.

Bet apie tai rašėm nekart.

Dusia, gal dėl natūralaus lanolino užkulniai nejuosta?

Važiuojam šiandien aplankyti mano senelių kapelių.

Gražios dienos :wub:​ 

Atsakyti
Visos ligos gali būti baisios, jų negydant, nestebint eigos - gripas, apendicitas, plaučių uždegimas ir t.t. Beeeet... Prieš kokius 5-6 metus sirgau pirmą kartą gyvenime plaučių uždegimu. Kažkiek buvo temperatūros, kažkiek kosėjau - visiškai nieko tragiško ir rimto. Reikėjo nedarbingumo - atsidūriau pas šeimistę. Kadangi tada gydymas į gydymą dar buvo panašus, aišku, paklausė plaučius. Iš karto ėmė rašyti siuntimą plaučių nuotraukai. Aš: "jums kažkas įtartino?". Ji: "aha". Extra siuntimas, tiesiu taikymu į rentgeną, akurat - plaučių uždegimas. Antibiotikai dykai (net nustebau biggrin.gif ), nu ir tuoj sveika. Tai vat pabandyk numirt nuo plaučių uždegimo tada, tais gerais laikais biggrin.gif

Tai avie koviduką belekiek - ot smagi tema biggrin.gif. O vat apie silkę nė viena nieko - anei žodelio bigsmile.gif
Atsakyti

Visos ligos gali būti baisios, jų negydant, nestebint eigos - gripas, apendicitas, plaučių uždegimas ir t.t. Beeeet... Prieš kokius 5-6 metus sirgau pirmą kartą gyvenime plaučių uždegimu. Kažkiek buvo temperatūros, kažkiek kosėjau - visiškai nieko tragiško ir rimto. Reikėjo nedarbingumo - atsidūriau pas šeimistę. Kadangi tada gydymas į gydymą dar buvo panašus, aišku, paklausė plaučius. Iš karto ėmė rašyti siuntimą plaučių nuotraukai. Aš: "jums kažkas įtartino?". Ji: "aha". Extra siuntimas, tiesiu taikymu į rentgeną, akurat - plaučių uždegimas. Antibiotikai dykai (net nustebau biggrin.gif), nu ir tuoj sveika. Tai vat pabandyk numirt nuo plaučių uždegimo tada, tais gerais laikais biggrin.gif

Tai avie koviduką belekiek - ot smagi tema biggrin.gif. O vat apie silkę nė viena nieko - anei žodelio bigsmile.gif

Man skani Zigmo silkė. Nežinau, tik kokio ji gerumo dėl visų E ir kitų abėcėlės raidžių.

Atsakyti
Pou, neskaitai etikečių? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Tos E ir kitos Š būna visur. Nu bet kai pamatau E621, tai iš karto trenkiu produktą atgal į lentyną. Iš principo nepirksiu. Nu kam normaliam produktui - silkei reikalingas natrio glutamatas, tai man fantazija neneša.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 30, 08:21)
Važiuojam šiandien aplankyti mano senelių kapelių.

Labai šaltaa ir skaudus vėjas, nors saulėta... Šilčiau apsirengti reikia negu vakar 4u.gif
Atsakyti

Pou, neskaitai etikečių? bigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gif
Tos E ir kitos Š būna visur. Nu bet kai pamatau E621, tai iš karto trenkiu produktą atgal į lentyną. Iš principo nepirksiu. Nu kam normaliam produktui - silkei reikalingas natrio glutamatas, tai man fantazija neneša.

Ir skaitau, ir neskaitau. Va silkę perku, kur man skani. Nesuku sau galvos dėl trupinio natrio gliutamato. Dažniausiai gaminam patys maistą, tokį pusiau paruoštą retai naudojam. 

Šiaip perku su galva ir darau, bet ekstra atveju dažniausiai turiu pakuotę tokios va silkės. Citrina taip pat namuose būna. Ir kirminas būna patenkintas.

Dar dešros iš nesveikų turiu šaldytuve bet vytintą perku dažniausiai.

Labai šaltaa ir skaudus vėjas, nors saulėta... Šilčiau apsirengti reikia negu vakar 4u.gif

Ačiū, rengsimės. Šiandien pro Trakus važiuosim, tai ten vėsiau būna.

Atsakyti
Aš nesuku galvos, kai esu vaišinama kažkur svečiuose, pas mamą. O pirkt vat nepirksiu ir tiek biggrin.gif
Nu, einu dYYYrPt - užsakymai šiai dienai dar nebaigti, o tuoj atiduot reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 30, 05:51)
Labas rytas.
Šiaip tai bjauri liga.Jei po gripo būna mažai dar pasekmių.Tai čia jaučiamas silpnumas,kaip sūnus sakė galva nedirba.Kitiems trombai susidaro,refliuksas atsiranda. bigsmile.gif O gydo tikrai telefonu.MB reikėjo biuletenio,buvo išduotas telefonu.Aš net nesikreipiau. biggrin.gif

Ot gerai ,niekas pusryciu nevalge,Ex matyt dar miega su kate,kad neatejo pusryciu.Imu savo megstamiausius vafliukus ir kava,o vystancius gvazdikus palieku jums. biggrin.gif

Eina sau,kaip salta.Saule pasviete bet nieko nesilde,vos 8 silumos.Labai saltas pavasaris,lauke niekas nenori augt ir laaabai sausa.
Dusia,as dar neislindau is vilnoniu kojiniu nei namie,nei sode.Ir ilgai dar nesiosiu.Nezinau del kulnu,nepastebejau,as vaikstau su kedais ir vilnonem kojines iki vasaros,o paskui sandalai ir koju daznas plovimas.
Dar del kvd.Jei valdzia imasi tokiu prevenciniu veiksmu,tai kodel gydytojai uzsibarikadavo,negelbsti zmoniu?Visu epidemiju laikais,gydytojai budavo pirmose linijose,mirdavo,bet eidavo,paskaitykit apie maro epidemija.Nu nera cia epidemijos,yra virusas,bet jis nera epideminis,nera tiek mirciu,kad but baisu.O kai isjungi TV ir ijungi smegenis,pamatai,kad vaizdas visai kitoks.Baime valdo pasauli,nepasiduokit baimem sirgti,mirti,tai pati zemiausia zmogaus sielos vibracija. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 30 balandžio 2022 - 09:11
Luety ,kodel kalbi uz\ visus medikus,rimtai tuoj gausit ne sauja smelio i akis , o kastuvu per galvas.
Atsakyti