Mes tiek veiklos prisidėliojom birželiui, kad spėk suktis. Nei dirbti, nei daržus prižiūrėti laiko nelieka
Dar MB buvo sugalvojęs traukiniu į Rygą su viena nakvyne, nepasirašiau. Liepiau palikti liepai.
Amadėja, ko tu nori iš nemokamos medicinos.
Saintlina, mano mergelė jaunystėje irgi buvo, darbas, darbas, darbas. Dabar jau išmoko susiderinti . Bet kelioms dienom ištrūkti. O kelionė į Ryga traukiniu taigi jam tobula - sėdi traukinyje ir dirbi
Luety , dar mėnesiukas ir ims kristi kelnės. Jei tokiu ritmu gyvensi
Aš per savaitgalį kelionėje dar vienas kojines numezgiau . Irgi kojinių dėžutei . Tik visos trys poros liko namie neskalbtos .
Ir mano kaime palyta. Ne prūdai , bet daržo laistyti nereiks. Tik kokias šilauoges.
Europa pagrinde rinko desinios pakraipos partijas.Prancuzijoj istorine valdzios krize,desinios partijos Europos parlmento rinkimuose surinko apie 40% balsu,o Makrono partija tik 15%,todel pagal konstitucija,Makronas turejo paleist parlamenta ir skelbt naujus rinkimus.
O lietuviai nebalsavo . Tai ko norėti ? 28 pr. labai mažai . Čekijoje 58 lyg girdėjau .
Kažkaip Europa ne tiek jaudina kiek pasaulio žandaro prezidento rinkimai . Laukiam . Jei iš tikro ten taip blogai tai teks rinktis daiktus ir dingti iš Lietuvos. Mūsų pasvarstymai tokie.
Amadėja, ko tu nori iš nemokamos medicinos. Saintlina, mano mergelė jaunystėje irgi buvo, darbas, darbas, darbas. Dabar jau išmoko susiderinti . Bet kelioms dienom ištrūkti. O kelionė į Ryga traukiniu taigi jam tobula - sėdi traukinyje ir dirbi Luety , dar mėnesiukas ir ims kristi kelnės. Jei tokiu ritmu gyvensi Aš per savaitgalį kelionėje dar vienas kojines numezgiau . Irgi kojinių dėžutei . Tik visos trys poros liko namie neskalbtos . Ir mano kaime palyta. Ne prūdai , bet daržo laistyti nereiks. Tik kokias šilauoges.Elementaraus žmogiškumo tikėjausi iš tų procedūrų dėliotojų. Žodžiu, suprantu kodėl žmonės nelanko tos antrinės....