kavasucitrina
su gimtadieniu jumi abi Sėkmės ir gražių akimirkų gyvenimo kasdienybėje
.. .. .. ..
Šiąnakt liūtis tiesiog buvo, perkūniją girdėjau Vakar žolę pjovėm, dar šiek tiek su baime pagalvojau, kad neišdegtų ...Bet naktį tiek pripylė, kad ataugs greit Kalbinau diedulį pavažiuot grybų paieškot - nepasirašė Braškes kasdien paskinu, nedaug jau beturiu, mažinu po truputį.
Išsodinau laukan agurkus iš daigyklų, 7 vnt tik. Bet jau pavadinimas : Vorgebirgstrauben . Sėklas lidle pirkau.
Kur galima rasti padėklą kubilui,arba plaukiojantį vandenyje arba pakabinamą ant kubilo krašto?Kiek ieškome,nerandame.Atsibodo rinkti šukes taurių.
Ačiū Kavute,už buteliukus.Jau dėžė namie,pusė užpildyta,Dukra padėjo atsispausdinti etiketes.
Uždarinėjau šiltnamius,žada +6 naktį tik.
Ingrida, o tu iš karto pilstai į buteliukus? Aš tai ne. Nežinau, ar gerai darau, ar ne, bet mano logika tokia: kartais matyt normaliai neišsidezinfekuoja ar tai indas, ar tai distiliatorius, ar tai aplinkoje ko tai yra, kad pastovėjus hidrolatui atsiranda kažkokių tai apnašų inde, ar tai nuosėdų hidrolate, ir jei bus išpilstyta į buteliukus, tai ir jie susigadins, ne tik hidrolatas. Man su vienu pernai jau buvo problemų. Tai aš pilstau į buteliukus tik tada, kai reikia. O šiaip laikau stiklainyje tamsoje ir vėsioje vietoje. Nu bet gal tau bus viskas ok.
Ingrida, o tu iš karto pilstai į buteliukus? Aš tai ne. Nežinau, ar gerai darau, ar ne, bet mano logika tokia: kartais matyt normaliai neišsidezinfekuoja ar tai indas, ar tai distiliatorius, ar tai aplinkoje ko tai yra, kad pastovėjus hidrolatui atsiranda kažkokių tai apnašų inde, ar tai nuosėdų hidrolate, ir jei bus išpilstyta į buteliukus, tai ir jie susigadins, ne tik hidrolatas. Man su vienu pernai jau buvo problemų. Tai aš pilstau į buteliukus tik tada, kai reikia. O šiaip laikau stiklainyje tamsoje ir vėsioje vietoje. Nu bet gal tau bus viskas ok.
Kavute,pirmi jau pusantros savaitės.Skaidrūs skaidrūs stiklainiai.Išpilščiau,man jau ramu,padėjau tamsiai ir pamiršau. Dilgėlių,tai nežinau man kvapas toks žolių kol kas.
Man ramiau,kai tie buteliukai tamsūs.
Man ramiau,kai tie buteliukai tamsūs.
Pusantros savaitės dar nedaug
Bet tikiu, kad viskas bus gerai.
Aš stiklainius laikau tamsioj patalpoj ir uždengtus tamsia plėvele - man irgi ramu
Labas rytas,
Ate42, Kavasucitrina su gimtadieniu te sėkmė neaplenkia jūsų namų, tris kart valio
Ingrida aš irgi kaip kavasucitrina darau išpilstau kaip reikia.
Gražios ir darbingos dienos
Labas rytas.
Kaip rinkimai?
Šiandien pas onkologę,susirinkti tyrimus.Tikiuosi tikiuosi atsotogų per vasarą.
Labas rytas,
Savaitgalį kojos pramankštintos, galva pravėdinta. Man aplinkos pakeitimas padeda ištrūkti iš voverės rato.
Liko laiko ir prie Baltijos pasėdėti ir pajūriu pasivaikščioti , Venspilį aplankyti.
Du dalykai džiugina: labai geras mudviejų tempas -4,9 km/val, kaip tokiame ilgame atstume. Lenkėm mes, o mus tik tie kas ėjo 37 km.
O antras dalykas tai krentantys džinsai Išlaidos laukia, bet mielos . Taigi ne didesnius teks pirkti
Su gimtadieniu, merginos 🌹🌹🌹
Įdomūs rinkimų rezultatai 😃
Labas dienas
Koncertą užskaitau. Atlikėjas super, pradėjo minutė į minutę, bis'ui išėjo, dar tris dainas sudainavo. Bet pati arena man neee.. tokie koncertai arba stadione turi būt, arba koncertų salėj. Šimašius gi žadėjo Vilniuj vietoj profsąjungų rūmų pasaulinio lygio koncertų salę. Net nepradėta..
Ir dar kas užkniso - viso koncerto metu pirmyn atgal plavinėjančios žmogystos su stiklinėm rankose. Vietos tik sėdimos, o ištisinis judėjimas pakeliant visą eilę sėdinčių.
Savaitgalį kojos pramankštintos, galva pravėdinta.
Liko laiko ir prie Baltijos pasėdėti ir pajūriu pasivaikščioti , Venspilį aplankyti.
Du dalykai džiugina: labai geras mudviejų tempas -4,9 km/val..
O antras dalykas tai krentantys džinsai
super
O aš taip norėjau nors trumpų atostogų, tai mama paskambino, kad reik penktadienį tėvą pas gydytoją vežt. Tai kur čia nuvažiuosi? Jeigu tik kelioms dienoms.. Taip stengiausi viską darbe pasidaryt, kad laisva savaitė būtų, ir veltui. Atvažiavau vėl į darbą, nes kam tas atostogas gadint namie sėdint?