Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kalendrų man labai sėklos kvepia, o lapai nea, bet kai būna azijietiškuose patiekaluose - neišmetu. Ingrida, buvau pasodinus, bet Anyta "netyčia" nupjovė :), nespėjo anas parodyt ar žydi, ar dera :)neįsivaizduoju kaip lapai gali nekvepet. Net ravint jaučiasi aromaterapija 😁

 

neįsivaizduoju kaip lapai gali nekvepet. Net ravint jaučiasi aromaterapija 😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anidanda: 07 birželio 2024 - 14:57

Va mano nektarinukai 😍

 


Pridėta:

Atsakyti

neįsivaizduoju kaip lapai gali nekvepet. Net ravint jaučiasi aromaterapija 😁

Smirdž.

Atsakyti

Smirdž.

Mat kaip. Skonis skiriasi. Man tai patinka

Atsakyti

Man sėklos labai maloniai kvepia, o lapai gryn blakės. Įpročio reikalas. Man ir rukola nelabai, bet neišspjaunu.

Gelsvę, salierus, baziliką kitas prieskonines tai labai mėgstu.

Atsakyti

Nu ne blakės tikrai 🤣

Atsakyti

Nu ne blakės tikrai 🤣

Na blakės. Ne veltui ji yra blakinė kalendra.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2024 06 07, 14:22)
<p>Man sėklos labai maloniai kvepia, o lapai gryn blakės. Įpročio reikalas. Man ir rukola nelabai, bet neišspjaunu.</p><p>Gelsvę, salierus, baziliką kitas prieskonines tai labai mėgstu.</p>


Man irgi lapai blakem smirdi,o seklos labai skanu .
Kitas prieskonines isskyrus rozmarina,ypac ant vistienos,jis man nepatinka kapitaliai.
Atsakyti
Rozmarinas parduotuvinius grybus siek tiek priartina prie misko grybu.
Atsakyti

Smirdž.

Man irgi. Blakėm 😂

Atsakyti

Man irgi lapai blakem smirdi,o seklos labai skanu . Kitas prieskonines isskyrus rozmarina,ypac ant vistienos,jis man nepatinka kapitaliai.
Rozmarinas man tinka prie mėsos, tinka su bulvėm keptom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 birželio 2024 - 21:25

Man labai patinka petražolės. Visur tinka tobulai (į sriubas, troškinius, net į salotas). Idealus prieskonis.

 

 

Nuuuuu supratau...dar prie žuvies pabandysiu. Gal termiškai apdorota bus kitaip 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 birželio 2024 - 21:26