Aš tai
skaitau, kad absoliuti dauguma miršta nuo gydymo telefonu
. Šiiiiiiitokia liga, o mane užregistruoja penktą dieną nuo paskambinimo, ligos šešta diena. Diedui gydymas telefonu susidėjo iš 1 sakinio: jei bus blogiau - skambinkit. Siūlymas vit. C ir D, cinko, arbatų ir ko ten dar? Baikit, taigi ir taip visi žino, kaip gydytis šitą baisią ligą, o ypač žino vyrai
Nuo tokio gydymo jei kam komplikuojasi, tai jau ragai, aišku.
Nuo gripo komplikacijų irgi miršta. Bet gripu sergantį gerais laikais dar įsileisdavo į medicinos įstaigas. O kai gydoma aiškiaregystės principu, tai ko norėt?
Dabar klausimas. Mėgstu silkę, seniau visai dažnai nusipirkdavau
cielą, bet dabar tYYYngiu nagrinėt. Kurią čia dieną pavarčiau dėžutes, paskaičiau sudėtis ir visas atgal padėjau. Rezultate šiandien vėl nagrinėjau
cielą. Gal žinot kokią su santykinai nebloga sudėtimi? Ar man jau, kažin, prarast viltį?
Papildyta:Ai, tiesa, ate - dėl tų "likę be sveikatos". Žinau ir tokių, kurie be sveikatos liko po skiepo. Nu ir ką dabar... Kad jau taip niekas neaišku, palikim patiems žmonėms apsispręsti, kokią riziką prisiimti - su skiepais ar be jų.
Kažkada girdėjau Rimas Jankūnas pasakė maždaug taip: kiekvenam žmogui individualiai gydytojas turi pateikti rekomendacijas dėl skiepų. Rekomendacijų nėra veterinarijoje - ten visą bandą skiepija iš karto