Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 04 29, 12:23)
Ingrida, vaiko pavalgius tokia gliukozė? </p>

Pavalgius ir kavos išgėrus?Čia dėl to taip rodė?Jis darėsi tyrimą dėl inkstų veiklos?
Kažkada pas kardiologus važiavau į Santariškes irgi neperspėjo,kad nevalgius atvažiuoti.Teko antrą kartą važiuoti. ax.gif
Baigiu viską susodinti liko po pusmaišį lofantų ir mėtų.Noriu arbatų tokio darželio. bigsmile.gif
Turguje kainos kosmosas,gal kad prieš motinos dieną.Žmonių vos praeiti. blink.gif
Atsakyti
O kiek turi būti cukrus ? Mažiau 5 ? Hemoglobinas daugiau 120 ? Cholesterolis mažiau 5,5? Jatau kaip nieko nežinau. Net spaudimas nepamenu kada matuotas. Namie neturiu , pas daktarus nevaikštau smile.gif
Atsakyti

Kaip pavalgius, mažas cukrus. Dėl to ir klausia ar nealpsta. Jei būna šuoliai, verta gliukozės tolerancijos testą pasidaryt.

Luety, jei gerai pamenu, tėtis gulėjo ligoninėj. Pačioj pradžioj užkrečia kitus, vėliau, jau mažiau. O čia jau buvo komplikacijos. Ir negaliu teigti, bet kažkodėl man atrodo, kad judu su vyru persirgot covidu.

Čia tik mano prielaida tokia.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 29, 14:46)
<p>Kaip pavalgius, mažas cukrus. Dėl to ir klausia ar nealpsta. Jei būna šuoliai, verta gliukozės tolerancijos testą pasidaryt.</p><p></p><p>Luety, jei gerai pamenu, tėtis gulėjo ligoninėj. Pačioj pradžioj užkrečia kitus, vėliau, jau mažiau. O čia jau buvo komplikacijos. Ir negaliu teigti, bet kažkodėl man atrodo, kad judu su vyru persirgot covidu.</p><p>Čia tik mano prielaida tokia.</p>

Pradzioj gulejo ligoninej,bet mes lankem,po to antra kart ligoninej lankyt neleido,bet namuose kosejo baisiai gryzes,jie nieko ten jo neisgyde,.Bet diagnoze tai kovidine pneumonija.
Mudu sirgom persalimu as galvoju,Mb slogavo,gerkle skaudejo,bet nekosejo,as tik dvi dienas su sloga,beprasidedancia ir gerkle,bet po kayeno dozes abu buvom sveiki.Jei but buves kovidas,but buve tempera,kaulu lauzymas,gal kosulys,kiti simptomai.tyrimu mes nedarem,bet abejoju,ar buvo kovidas.Tokiu persalimo ligu buna kelis kartus per metus.Kasnors uzkrecia sloga,po to pereina i gerkle,5-6 dienos be temperos ir esi sveikas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 29, 10:29)
Labas rytas 4u.gif  4u.gif
Ka zinot apie geranium kiss.

Laba,
Luety, auginau tuos spirgus. Pats augalas gal apie 1,5 m. Kekės didžiulės. Vienoje 50-80 pomidorų. Skini, skini, nusibosta uogaut. Pati kekė guli ant žemės. Į viryų pomidorų sksičius kekėje mažėja. Skonis nėra išskirtinis. Tiek, kad gražu. Jis tikrai bulvialapis. biggrin.gif Auginau tik vienus metus. Nepasigendu jo.
Papildyta:
QUOTE(Luety @ 2022 04 29, 17:36)
Pradzioj gulejo ligoninej,bet mes lankem,po to antra kart ligoninej lankyt neleido,bet namuose kosejo baisiai gryzes,jie nieko ten jo neisgyde,.Bet diagnoze tai kovidine pneumonija.
Mudu sirgom persalimu as galvoju,Mb slogavo,gerkle skaudejo,bet nekosejo,as tik dvi dienas su sloga,beprasidedancia ir gerkle,bet po kayeno dozes abu buvom sveiki.Jei but buves kovidas,but buve tempera,kaulu lauzymas,gal kosulys,kiti simptomai.tyrimu mes nedarem,bet abejoju,ar buvo kovidas.Tokiu persalimo ligu buna kelis kartus per metus.Kasnors uzkrecia sloga,po to pereina i gerkle,5-6 dienos be temperos ir esi sveikas.

Mieloji, ir visai be simptomų perserga tuo brudu. Truputį sloga truputį nuovargio, gal kiek gerklė. Pasitikrina antikūnius- ūžia. bigsmile.gif
Liga be taisyklių.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 29, 16:19)
Laba,
Luety, auginau tuos spirgus. Pats augalas gal apie 1,5 m. Kekės didžiulės. Vienoje 50-80 pomidorų. Skini, skini, nusibosta uogaut. Pati kekė guli ant žemės. Į viryų pomidorų sksičius kekėje mažėja. Skonis nėra išskirtinis. Tiek, kad gražu. Jis tikrai bulvialapis. biggrin.gif Auginau tik vienus metus. Nepasigendu jo.
Papildyta:

Mieloji, ir visai be simptomų perserga tuo brudu. Truputį sloga  truputį nuovargio, gal kiek gerklė. Pasitikrina antikūnius- ūžia. bigsmile.gif
Liga be taisyklių.

Tai jei jau taip lengvai persergi tuo brudu,ar verta trucint savo organizma dviem duriais ir busteriais visokiais,uzdarinet savivaldybes,draust dirbt nesibadziusiems,ivest kazkokius leidimus ieit i pardes ir t.t.ir pan.Visa tai suprantu reikia naudot,jei zmones krinta gatvej nuo tos ligos,tada ir verst nereiks ir priemoniu jokiu nebereiks,visi patys begs gelbetis.Nu nesueina man galai.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 29, 19:04)
Tai jei jau taip lengvai persergi tuo brudu,ar verta trucint savo organizma dviem duriais ir busteriais visokiais,uzdarinet savivaldybes,draust dirbt nesibadziusiems,ivest kazkokius leidimus ieit i pardes ir t.t.ir pan.Visa tai suprantu reikia naudot,jei zmones krinta gatvej nuo tos ligos,tada ir verst nereiks ir priemoniu jokiu nebereiks,visi patys begs gelbetis.Nu nesueina man galai.

Luety, daug žmonių netekom daug liko be sveikatos perdirgę. Turiu gyvą pavyzdį už tvoros..
Žmogus toks stebuklingas dievo kūrinys, kad niekas nežinom, kaip tas brudas pasireikš ir ką paliks.
Atsakyti
Aš tai skaitau, kad absoliuti dauguma miršta nuo gydymo telefonu bigsmile.gif. Šiiiiiiitokia liga, o mane užregistruoja penktą dieną nuo paskambinimo, ligos šešta diena. Diedui gydymas telefonu susidėjo iš 1 sakinio: jei bus blogiau - skambinkit. Siūlymas vit. C ir D, cinko, arbatų ir ko ten dar? Baikit, taigi ir taip visi žino, kaip gydytis šitą baisią ligą, o ypač žino vyrai bigsmile.gif
Nuo tokio gydymo jei kam komplikuojasi, tai jau ragai, aišku.
Nuo gripo komplikacijų irgi miršta. Bet gripu sergantį gerais laikais dar įsileisdavo į medicinos įstaigas. O kai gydoma aiškiaregystės principu, tai ko norėt?

Dabar klausimas. Mėgstu silkę, seniau visai dažnai nusipirkdavau cielą, bet dabar tYYYngiu nagrinėt. Kurią čia dieną pavarčiau dėžutes, paskaičiau sudėtis ir visas atgal padėjau. Rezultate šiandien vėl nagrinėjau cielą. Gal žinot kokią su santykinai nebloga sudėtimi? Ar man jau, kažin, prarast viltį? unsure.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, ate - dėl tų "likę be sveikatos". Žinau ir tokių, kurie be sveikatos liko po skiepo. Nu ir ką dabar... Kad jau taip niekas neaišku, palikim patiems žmonėms apsispręsti, kokią riziką prisiimti - su skiepais ar be jų.
Kažkada girdėjau Rimas Jankūnas pasakė maždaug taip: kiekvenam žmogui individualiai gydytojas turi pateikti rekomendacijas dėl skiepų. Rekomendacijų nėra veterinarijoje - ten visą bandą skiepija iš karto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 29 balandžio 2022 - 20:25
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 29, 21:34)
Aš tai skaitau, kad absoliuti dauguma miršta nuo gydymo telefonu bigsmile.gif. Šiiiiiiitokia liga, o mane užregistruoja penktą dieną nuo paskambinimo, ligos šešta diena. Diedui gydymas telefonu susidėjo iš 1 sakinio: jei bus blogiau - skambinkit. Siūlymas vit. C ir D, cinko, arbatų ir ko ten dar? Baikit, taigi ir taip visi žino, kaip gydytis šitą baisią ligą, o ypač žino vyrai bigsmile.gif
Nuo tokio gydymo jei kam komplikuojasi, tai jau ragai, aišku.
Nuo gripo komplikacijų irgi miršta. Bet gripu sergantį gerais laikais dar įsileisdavo į medicinos įstaigas. O kai gydoma aiškiaregystės principu, tai ko norėt?

Dabar klausimas. Mėgstu silkę, seniau visai dažnai nusipirkdavau cielą, bet dabar tYYYngiu nagrinėt. Kurią čia dieną pavarčiau dėžutes, paskaičiau sudėtis ir visas atgal padėjau. Rezultate šiandien vėl nagrinėjau cielą. Gal žinot kokią su santykinai nebloga sudėtimi? Ar man jau, kažin, prarast viltį? unsure.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, ate - dėl tų "likę be sveikatos". Žinau ir tokių, kurie be sveikatos liko po skiepo. Nu ir ką dabar... Kad jau taip niekas neaišku, palikim patiems žmonėms apsispręsti, kokią riziką prisiimti - su skiepais ar be jų.
Kažkada girdėjau Rimas Jankūnas pasakė maždaug taip: kiekvenam žmogui individualiai gydytojas turi pateikti rekomendacijas dėl skiepų. Rekomendacijų nėra veterinarijoje - ten visą bandą skiepija iš karto smile.gif

Kavute, aš nei už skiepus, nei priš juos.
Kiekvienam skirtingai. O dar kai patys be kompetencijos sprendžiam....
Dėl gydymo telefonu - kam to reikia? Nepriima poliklinikoj, žinau. Tam yra karščiavimo klinika. Yen priima ir tyrimus padaro ir gydymą paskiria arba paguldo. Tik nereikia tupėt namie ir skųstis. Tik jau viskas būtuoju laiku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 29, 22:05)
* Kavute, aš nei už skiepus, nei priš juos.
Kiekvienam skirtingai. O dar kai patys be kompetencijos sprendžiam....
* * Dėl gydymo telefonu - kam to reikia? Nepriima poliklinikoj, žinau. Tam yra karščiavimo klinika. Yen priima ir tyrimus padaro ir gydymą paskiria arba paguldo. Tik nereikia tupėt namie ir skųstis. Tik jau viskas būtuoju laiku. biggrin.gif

* Aš už laisvą apsisprendimą smile.gif
* * Tipo, atvarau į karščiavimo kliniką ir mane priima? blink.gif. Tai užsikimštų tos klinikos, jei visi varytų. Maniau, kad čia šeimistų darbas siųsti ten, jei yra reikalas. O ir manai, kad visi žino tokias esant? Ir dar. O jei sergu be temperatūros? Ir apskritai - kam tie šeimistai, jei visi drožiam į karščiavimo kliniką gydytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 29, 22:10)
* Aš už laisvą apsisprendimą smile.gif
* * Tipo, atvarau į karščiavimo kliniką ir mane priima? blink.gif. Tai užsikimštų tos klinikos, jei visi varytų. Maniau, kad čia šeimistų darbas siųsti ten, jei yra reikalas. O ir manai, kad visi žino tokias esant? Ir dar. O jei sergu be temperatūros? Ir apskritai - kam tie šeimistai, jei visi drožiam į karščiavimo kliniką gydytis biggrin.gif

Nevisi, o jei blogai yra ir priimdavo. Neišvarė nei vieno. Va dėl nežinojimo tai .......
rolleyes.gif kai reikia viską sužinai. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 04 29, 22:42)
Nevisi, o jei blogai yra ir priimdavo. Neišvarė nei vieno. Va dėl nežinojimo tai .......
rolleyes.gif kai reikia viską sužinai. biggrin.gif  bigsmile.gif

Net guglint prisireikė biggrin.gif. "Karščiavimo klinika: priimami tik šeimos gydytojo siuntimą turintys pacientai". Taigi, telefonu šeimistas telepatiškai nusprendžia, ar jau laikas siųsti, ar dar ne paskutinioji biggrin.gif. Na taip - lieku prie nuomonės, kad normalaus gydymo nebuvo. Net ligos sekimo nebuvo.
Tai aišku, daug ką galim sužinot, bet ar čia kokia paslaptis? Aš suprantu, kad bent jau pirmo skambučio metu šeimistas turėtų suteikti informaciją apie tai, kokiai situacijai esant ką reikia daryti. Kada skambint jam ir prašyt siuntimo į karščiavimo kliniką.
Žodžiu, kokie "algoritmai" biggrin.gif, tokie ir rezultatai smile.gif
Atsakyti