Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos, 4u.gif
Karo tema vyrauja .Nurims manau,nors koks as cia pranasas.
Tevulio like gal 1/3.Nyksta kunas,veidelis darosi nebepazystamas.Kovotojas mano,nesiduoda giltinei iskart,vis kovoja.
Siandien su vyresniu broliuku kartu pas tevuli,kiek lengviau emociskai .
Daugiau ateisiu paplepet,kai viskas nurims
P.S.UK irgi nesaugu,Rusija pikta ant anglosaxu,kaip jie vadina juos ir galvoja,kad ju visos bedos ir karai ,marai sukelti butent anglosaxu .Jie ispranasavo Anglijos zlugima ,kad turejo but 2021 rugseji,bet deja...
Gyvename ir megaujames,kol gyvename.Viskas bus gerai.
Tik as nesuprantu daug ko,bet pg zmonijos nunulinimo plana esame 6 laipsni:karai,chaosas,energetiniu resursu uzdarymas,tiekimo grandiniu,logistikos už darymas,griutis,badas,sunkios nepagydomos ligos,marai ir panasios i mara.Viskuo kalti turi tapt nemarmaliuoti.Paskaitykit "Didiji nunulinima".1:1 vyksta,viskas buvo numatyta ir putka zaidzia ta zaidima.O kazkas turi but atpirkimo ozys.
Geros dienos,pas mus ziauriai salta,bet sauleta.

kiek reikia isgert, kad tokias nesamones  pezeti :) o jeigu neisgerusi pastoviai  tokias nesamones peza, tai pats  laikas pagalbos  ieskoti :) 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Visas damas kurios švenčia su jūsų diena o kurios nešvenčia tuomet lyšnu tulpanu pasidžiaukite. 4u.gif
Luety 4u.gif daugiau nieko negaliu net parašyti....
Dukra buvo užlėkusi tai ir tėvukai tuom pačiu papliurpėm 4u.gif Ispanijoje bent Malagoje sakė viskas pigiau ir matosi pragyvenimo lygis kitas apie karą nelabai šneką... žodžiu mėgaujasi gyvenimu tongue.gif
Aš visad galvojau kad teletabiai geriečiai unsure.gif vienok šventas naivumas esu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 08, 09:09)

AA taip mes savo nuodemes turime paaukoti?
Atsakyti
Gerai kad i raides ,ne tik i numeri paziurejau.Maniau kukushka.
O siaip tai gal is savo geria .Patinka man zmones ,kai ateina ivesti tvarkos ir pastatyt kitu i vieta biggrin.gif Taigi ,jus cia ir atrodot visos mieli kaciukai ,tik as TSR(karaliskas tironas)t rex biggrin.gif
Verduosi vel avizu ,ta skabaputra susivalge ne nepastebeta ,nes savaitgali buvo silta ir daug dirbom.Dabar jau salta .sedesim daugiau namie.Pietums kopustai su mesa.Rembrantas ,tesiog taip ,tai reiskia,kad bus suesti atpirkimo oziai ,ir vilkas sotus ir avis sveika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 kovo 2022 - 08:21
AA nors čia norisi kačiuku pabūti,aplinkui gyvenimas ir taip žiaurus. ax.gif
Atsikeli ryte kaip sudaužytas,visi kaulai sopa,galva sunki.Paskui išsivaikštai,išsijudini..........Bet ryte vos ne keturiomis iš lovos.Trys dienos iš eilės skirtingos lovos.Su mb juokiamės,kada apsistosime ties viena lova? biggrin.gif biggrin.gif Šiandien bute,kaimynai pusę septynių sukilo,le kaip girdisi viskas.Kaip mes tokie skardžiabalsiai gyvenome/Turbūt kaimynai žino visą mūsų gyvenimą? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 08 kovo 2022 - 08:27
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 08, 09:19)
O siaip tai gal is savo geria .Patinka man zmones ,kai ateina ivesti tvarkos ir pastatyt kitu i vieta biggrin.gif Taigi ,jus cia ir atrodot visos mieli kaciukai ,tik as TSR(karaliskas tironas)t rex biggrin.gif
Verduosi vel avizu ,ta skabaputra susivalge ne nepastebeta ,nes savaitgali buvo silta ir daug dirbom.Dabar jau salta .sedesim daugiau namie.Pietums kopustai su mesa.Rembrantas ,tesiog taip ,tai reiskia,kad bus suesti atpirkimo oziai ,ir vilkas sotus ir avis sveika biggrin.gif

o tu su varške gamini ta skabaputra?
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 08, 09:19)

oi bijau bijau nail.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tesiog tos avizos surugo ant plytos nuo jogurtuoto sauksto,sugerem su bananais ir braskem subrenderiuota.Bet sakau ,buvom uzsieme.
Atsakyti
Vakar anksčiau gavosi antrą ir tuo paskutinį valgį suvalgyt, tai įvyko apie 15 val. Kitas valgymas bus tuoj - apie 10 val. Tai jei gerai suskaičiavau, tai 19 val. tarpas smile.gif. Gal išvis prie OMAD pereit? biggrin.gif. Esu bandžius - sunkoka suvalgyt tą normaliai minimalų kiekį kcal. Bet galima.
Atsakyti
Issifruokit prasom,enigma ant kojos nukrito ir suduzo
Atsakyti
Labos,
biggrin.gif
Muka, AČIŪ. ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . Vakar, po konsultacijos ir kelių pratimų, iš salės išėjo savo kojom be ramentų........
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 08, 09:27)
Tesiog tos avizos surugo ant plytos nuo jogurtuoto sauksto,sugerem su bananais ir braskem subrenderiuota.Bet sakau ,buvom uzsieme.

na pabandysiu paraugti ir aš ... eiga tokia išsiverdi avižas arba manau net užplikinti paskui atvėsinti šaukštas jogurto ir vualia avižų rūgpienis ax.gif
Atsakyti