<p>Mukut žiūrėk savęs </p>
<p>Man ryt reiktų papulti pas gydytoją dėl bėrimo . Nepatinka ir nesmagu. Kas sualergizavo tai faktas. Bet nuo ko ? Nesu aš labai opa popa. </p>
<p>10 min ir du km yra bėgimas, o ne ėjimas. Takelis ir 6 greitis yra 10 min tai vienas 1 km. 7 greitis jau lengva ristelė ne ėjimas. Tarybiniai normatyvai buvo baigiant mokyklą - kažkur per 10 min nubėgti 2 km. Numesti granatą kiek ten metrų ir padaryti 40 atsilenkimų . Aš taigi sena, mokyklą tarybiniais laikais baigiau.</p>
<p>O ėjimui reikia charakterio . Kaip ir kalnams . Jei eini sau , o ne normatyvams. Tik pradėk savęs gailėti , tik pradėk galvoti , kad pavargau . Baigsis ėjimas Reikės pavežėjo.</p>
<p>Luety numezgei kojines dėžutei? Aš pradėjau antras iš dviejų sekcijinių heliksu, pirmų nebaigus . Kodėl anksčiau nesugalvojau ? Kaip man patinka Netgi heliksą mezgu abi kartu , nes galvoju pasiimti į Latviją. Kad 4 kamuoliukai nesimakaluotų mezgu pagal vieną rusaitę ty du mažyliai sėdi kojinėje.</p>
<p>Reikia kažkaip mintinai išmokti kojines nuo pirštų . Patogų kulną pasidėti galvoj , ir išmatavimus. Kad galėtų būti kelioniniai projektai . Ty kai mezgi ir negalvoji.</p>
<p>Ir vėl nelyja. Ir net nežada pas mus rimto lietaus. </p>
<p> </p>
Dusia,mezgu antras ir jau dedu kulna antrai kojinei.Megzta triubele su pagalbiniu siulu vietoj kulno,o paskui senai uzmirstas kulnas.Turiu dvi poras is likuciu,ar rodysiu abi?nezinau.
Toliau vel kibsiu i dukros megztinio rankoves pabaigt.