Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Su saturnu reiskias grizo kazkokie mokykliniai normatyvai biggrin.gif
Nieko nepamenu ,ot senatve biggrin.gif
Man mokykla buvo uz 2 km ,bet tai reikedavo 15 ,na tiesa dvi judrias gatves pereit ,tiek pamenu biggrin.gif
Ingrida ,tik vynuogiu vynas gali stovet ateiciai ir midus.
Atsakyti

Labas rytas,

AA, vis kalbi apie senatvę, bet juk Tu nesi sena. Toli gražu.

Šiandien kaip migtelėjau...

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 06 06, 09:01)

Ingrida ,tik vynuogiu vynas gali stovet ateiciai ir midus.

Žinau,uogų reikai sunaudoti per metus.Ai nu tegul stovi,ką jau padarysi.Ne daug yra palyginus su vynuogių.
Midus,man skanus gavosi,nesitikėjau.Atvažiuokite paragautumėte. mirksiukas.gif Baltus gerai įvertino vyninkai pienių,šaltalankio,ananasų. biggrin.gif
Pripirkau dėžučių,šiemet nusiteikųsi vežti į turgelį,bent juoduosius serbentus,kurių kasmet būna labai labai daug.Matysime kaip bus.
Atsakyti
Pou ,nebutina aklai tiketi feisbuku.
Mano anukui 15 metu.
Ir as vaiku susilaukiau jau pilnamete ir anukas gime pilnametei dukrai.
Akivaizdu ,kad nebejaunyste.
Kazi kaip ex laikosi.Dar vienas lietuviu suestas fruktas biggrin.gif
Atsakyti

Kazi kaip ex laikosi.Dar vienas lietuviu suestas fruktas biggrin.gif

kiek suprantu, niekas jos neėdė. Be to, kaži ar ji jau išvažiavo. 

Atsakyti
Siaip tai kai atsiranda silpna vieta,siuo atveju net ivaikintas vaikas,apsaugos laukas susilpneja,moteris pasidaro pazeidziama.Ak tas oxitocinas.Kol nebuvo to vaiko ,ex buvo nevalgoma.
Zinau ,nes pati tai patyriau.Labai blogai ,kad neimanoma to oxitocino uzmust ,jei esi perdaug uzpilta juo.Jei estrogenus dar gali neutralizuot ,tai oxitocino niekaip.
https://happychemica...yzbqhiFZ6YI9o-Y
Atsakyti

Pou ,nebutina aklai tiketi feisbuku.
Mano anukui 15 metu.
Ir as vaiku susilaukiau jau pilnamete ir anukas gime pilnametei dukrai.
Akivaizdu ,kad nebejaunyste.
Kazi kaip ex laikosi.Dar vienas lietuviu suestas fruktas biggrin.gif

AA, o aš nežinau tavo FB. Bet kiek suprantu, tau 50+. Tai ar čia senatvė?

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 06 06, 04:24)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Luety nemoka nieks viršvalandžiu, sakiau durnė ir tiek. Vakar 14 val pradėjau krautis daiktus, tai taip nejaukiai jaučiausi, bet čia jau mano problema ...nieko yra kur dar mokintis.</p><p>Rytas vėsokas ir lyg niaukstosi dangus, mažu palis smile.gif</p><p>Gražios dienos</p>



Mukute,tavo sazine svari ir tikrai nebijok iseit savu laiku.Niekas taves nepagirs,kad tu sedi dvigubas valandas,pagalvostik,kad su darbu nesusitvarkai.Buna,zinoma dienu,ataskaitos kokios ar kas,tai gali valanda,pusvalanadi ilgiau padirbt,ir tai turi visi zinot aukstesni,kad tu turi perdaug darbo siandien ir netelpi savo valandose.
Dirbau viesbuty ir taip budavo,kad is vieno darbo lekdavau i kita ir man iseidavo,jog ateinu ne tuo laiku,kaip nurodyta.Pasakiau valdziai,kad man taip susidelioja,bet as iseisiu tada,kai atidirbsiu savo valandas.Pradzioj buvo,kad klausineja,o kur tu eini ne tuo laiku,paaiskinu,o po to niekas nebeklausinejo,visi zinojo.Prasinesk vadovybej,kad tavo darbui reikia ramybes ir tu ateini,kai kitu nera,bet ir iseisi anksti,jei jie sutiks su tokiu tavo pasiulymu,nesizudyk,suejo laikas ir namo ramiai be jokios grauzaties.Ir miegot galesi nueit anksciau ir sode padirbt,atsigausi tikrai.Negalima atsiduot darbui visiskai,niekas nepadekos,svarbiausia geri santykiai su vyru,seima,su pacia savimi.
Gali nesutikt su mano nuomone,as ne viska gi ir zinau apie tavo darba,tiksliau nieko nezinau,tik is keliu fraziu.Bet as dvigubu valandu nedirbciau vien del to,kad sazine griauzia,nepatogu iseit anksciau.Man is nervu kristu darbingumas iskart,kad negaliu iseit atidirbus savo valandas. 4u.gif 4u.gif

Ex ir as pasiilgau,neatsiliepe ji ir i mano sauksma.Manau pradzia sunkoka,kol susigaudai sistemoj,o po to turetu but lengviau.Laikai nebe tie,kaip pries 20 metu,viskas ziauriai brangu,ir be sistemos sikisimo niekaip neissivers.O sistema pririsa.Nu bet ji visada gali gryzt i savo namucius.
Atsakyti

Kokie dar virsvalandziai vieninteles visuotinai pripazintos ir neturejusios problemu prie visu valdziu religijos adeptems biggrin.gifNoblesse oblique.
Nors as manau ,kad tai yra karo simuliacija.Zmogus kovingas padaras,na bent kai kurios zmoniu veisles.Ir labai kai kurioms budinga tendencija yra pavergti ir isnaudoti kitus.
O cia dar visas reikalas valdiskas ir valstybinis.Reiskia labai privilegijuotas.
Mukute ,svetimom rankom sveikatos ir jegu nepadauges.Sanatorijos,terapijos,masazai aisku faina,bent tai netreniruoja kuno,visada reikia but pasiruosus nueit du kilometrus per desimt minuciu.Aisku nereikia nuo to pradet ,bet musu amziuje tai sioks toks sveikatos rodiklis.
Ingrida , o jus lengvai realizuojat Visus tuos vaisiukus,geralus ?
Ai dar del nedirbanciu marciu - cia kaip man buvo - 3 dukros pametinukes,tada dar 10 ha zemes ir 10 karviu.Pati dar piena ir varske i miesta isveziuodavau - ir pasakymas ir viesasis ivertinimas - taigi tu niekur nedirbi.Aisku tai labai paskatino emigruot ,kai jau galejau mergaites su tevu palikt.Kad dirbt pradet pagaliau biggrin.gif

Mano marčios su tavim nelabai galima lygint. Jokių karvių nei žemės ji neturi. Gyvena bute mieste 

Atsakyti

Labos,

Mukut žiūrėk savęs  :4u:

Man ryt reiktų papulti pas  gydytoją dėl bėrimo . Nepatinka  ir nesmagu. Kas sualergizavo tai faktas. Bet nuo ko ? Nesu aš labai opa popa. 

10 min ir du km yra bėgimas, o ne ėjimas. Takelis  ir 6 greitis yra 10 min  tai vienas  1 km.  7 greitis jau lengva ristelė ne ėjimas.  Tarybiniai normatyvai buvo baigiant mokyklą - kažkur per 10 min nubėgti 2 km. Numesti granatą kiek ten metrų ir padaryti 40 atsilenkimų :P . Aš taigi sena,  mokyklą tarybiniais laikais baigiau.

O ėjimui reikia charakterio . Kaip ir kalnams .  Jei eini sau , o ne normatyvams. Tik pradėk savęs gailėti , tik pradėk galvoti , kad pavargau . Baigsis ėjimas  :P  Reikės pavežėjo.

Luety numezgei kojines dėžutei?  Aš  pradėjau antras iš dviejų sekcijinių heliksu, pirmų nebaigus . Kodėl anksčiau nesugalvojau ? Kaip man patinka :wub:  Netgi heliksą mezgu abi kartu , nes galvoju pasiimti į Latviją. Kad 4 kamuoliukai nesimakaluotų mezgu pagal vieną rusaitę ty du mažyliai sėdi kojinėje.

Reikia kažkaip mintinai išmokti kojines nuo pirštų . Patogų kulną pasidėti galvoj , ir išmatavimus. Kad galėtų būti kelioniniai projektai . Ty kai mezgi ir negalvoji.

Ir vėl nelyja. Ir net nežada pas mus rimto lietaus. 

  

Atsakyti
Teisybes delei tai saturnas yra stiprus suo.Nepalyginsi su stella.Tai galima skaityt ,kad as ta norma iveikiu nelabai saziningai.Bet mes vaikstom tai ne du km.Standartas penki.
Musu mokykloje granata turbut sprogo,nes tokios isvis nepamenu.Pamenu reikejo slidinet ir ciuozt.
Atsakyti

Kas ta Ex skriaudė Lietuvoj ?

Jei kažkas pasakė , kad nuo karo bėga emigruodama , tai jau čia išvarymas? Šunys loja , karavanas eina.  Koks skirtumas , kas ką pasakys ? Vis tiek pasakys. Visos nuoskaudos kažkaip dėl šnekų ... Kol ant  mano laiptų nepri**** man giliai dzin, kas ką kalba. 

Maža ką  kalba, jei su savimi sutari ir žinai , kad esi teisus , tai tie pasakymai visai nejaudina.

Nors yra 5 meilės kalbos. Tai mano tikrai ne per ausis.

Mukos darbas tikrai ne laikinis. Ar normatyvinis... Yra niuansų. 

Mano vaikas visada sakydavo , kad mama tavo darbas , kaip ištisinė egzaminų sesija  :D 

Atsakyti