Saintlina vis siuncia,bet iki 17 isildo ir viskas,saule pro debesis tik,o as taip noriu kaitrios saules
QUOTE(Muka @ 2024 06 05, 04:46)
Labas rytas,
Mb jau bumba, kad gal tu nevažiuok atgal į sodą, pasilik darbe nakvoti... išvažiuoji 5 ryto, grįžti 6 vakaro...na ką padarysi
darže jau nieko nepadarau. Šiandiena darbe 5.30
nesimiega man, o apie 13 val viskas silpna iki negaliu, nuovargis baisulinis... kažkoks išsiderinimas.
Pou sveikinimai su pirkiniu, kurioje Lietuvos pusėje? Viskas susitvarkys o jeigu reiks herbicidų na nupurkši, svarbu laikytis normų ir atsargumų priemonių. 20 arų su mano 12 ohoho
. Jau aš tikrai nieko nekeisiu, ai kiek man reikia, nors vis sukirba kaip įlendu NT pardavimų puslapį
Gražios dienos
Vejetus,Mukute,ar subludai,tokiu darbo valandu net jaunas neatlaikytu,cia smegenu lesimas,tikiuosi tau bent moka uz tas valandas.?
11 valandu darbe???Tikrai,gal tau geriau ten ir nakvot tada.As neisivaizduoju cia taip dirbanciu zmoniu nemokamai.Uz tai ir sveikata byra.Turetum dirbt iki 13-14 val taip anksti atejus.Arba,jei taip ansti pabundi,pasidarbuok sode iki kokiu 8 ryto,o vaziuok nuo 9 i darba.Nu negalima taip atsiduot darbui be poilsio,be meiles sau ir saviem interesams.Pabariau,kaip mama,kad bartu
Sorry ,jei ka
Dusia,zygio pavydziu,but kojos sveikesnes,ieskociau cia.Su kojom labai idomiai.Gryzus negalejau miegot,sudet kojas kartu miegant,deliojau ant visokiu pagalviuku,MB sako,bandyk tempimo pratimus kojom daryt,po truptuka,nestaigiai.Nu ir emiausi.Negaliu atsidziaugt,miegu gerai,kojos naktimis nebeskauda,ir dienomis ne,galiu eikliau vaiksciot,o ne kaip senute kokia,zodziu,kol kas geriu geris.
Zemuoges net kvepia,aciu,kad pasidalinai.O jau jusu visu bijunai,tai kazkokia pasaka.Dusios maciau bordini,nuostabus.As tai dvi sakas turiu zydincias ruzavo,bordiniais lapais ir labai ji myliu,sersiu duona,tik,kad pas mus juodos dunos nera,gal balta det?Arba reiks eit ieskot i lietuviu parde.
Pou,sveikinu su pirkiniu,zeme-visada investicija.