Man taip pat saldesnės braškės, kurioms čiut trūksta drėgmės.
Užsimaniau braškių. Ot.
Labas rytas, Ingrida, lengvo tyrimo! Muka, braškes reikia laistyti, bet neperlaistyti. Kažkaip taip sako . Nes jei lietinga vasara tai braškės tikrai būna vandeningos. Pas mane perlaistyti neįmanoma. Drėgmės žemė neužlaiko. Ingrida, pas tave jau yra žirnių? Pas mane pirmi jau dera. Pas mane kiemas rudas, žolė išdegė. Daržas kažkiek paliejamas. Bet jei nebus lietaus, tai kažin ar kas užaugs. Tiek nepriliesiu.
Labas rytas,
Ingrida, kad viskas lengvai ir su puikiais atsakymais!
Dusia, bent jau pas mus, jei reik laistyt, tai svarbus birželis, vėliau jau augalai įsikabinę, lengviau perneša viską.
Reik svogūnus palaistyt su druska nuo svogūninių musių. Jau kartą laisčiau, bet vieną išroviau įtartiną - akurat, jau graužia svogūno dugnelį. Šįmet dalybos su gamta kažkaip ne mūsų naudai vyksta.
Šiandien reik šiltnamį pragenėt vakare nuvažiavus. Savaitgalį nebuvo kada nuvažiuot.
Man kažkaip baisiai darbo daug.. noriu kitą savaitę atostogų pasiimt, o darbų jūra. Ir savų, ir svetimų.
Savaitgalį kaimas atkrenta, reik kažkaip bent penktadienį bandyt nulėkt..Šeštadienį važiuojam į intelektualųjį motoralį, sekmadienį į Stingo koncertą. Dar šalmus reik nusipirkt iki šeštadienio, nes bent su manuoju jau neįmanoma važiuot.
Luety, o tavo avietės pas jį nelenda? Nes pas mus aviečių šaknys numigruoja daug kur Vienas paukštelis prisilesė avietyne, šiktelėjo malkinėj, tai dabar niekaip iškrapštyt aviečių negalim , - vis kur nors išlenda atžala.
Yra kažkokie specialūs popieriai, kuriuos galima įkasti, per kuriuos šaknys nemigruoja. Rekomenduojama kažkuriems miskantams, mėtoms ir t.t. Tai ten sodinant į duobę tas ritinys įleidžiamas, kad šaknys formuotųsi tik tam tikram tūryje ir neitų pas kaimyną už tvoros. Gal tavo atveju tiktų įkasti kaip barjerą, jei kaimynui neaktualu.
Yra kažkokie specialūs popieriai, kuriuos galima įkasti, per kuriuos šaknys nemigruoja. Gal tavo atveju tiktų įkasti kaip barjerą, jei kaimynui neaktualu.
aš irgi įkasinėju barjerus, tik ne popierinius kadangi pas mus lieka nemažai brokuotų nerūdijančio plieno skardų įvairiausio pločio, tai plačiausias (kokių ~50 cm) įkasinėju aplink šilauoges. Kad varputis nelįstų Nuo kaimyno dilgėlių braškes irgi taip atitvėriau. Skardų kraštai užlankstyti, tai ir atrodo neblogai, ir kojoms apsauga