QUOTE(Dusia37 @ 2024 06 01, 11:17)
<p>Luety aš veidrodines mezgu kai kojinė viena vienos spalvos, kita kitos. Vienos kulnas, pirštai ir čiurnos, kita visa. Ir atvirkščiai. Intarsija abejoju ar noriu vasara vargti. Ir dar įdomiai mezga rusaitės, kai ima du sekcijinius siūlus ir heliksą margina. Net nesupranti, kad tai heliksas, įdomiai atrodo. Tokių nemezgusi. Aš mezgusi, kai du vienspalviai, ar vienas sekcijinis, kitas vienspalvis siūlas.</p><p>Šilaugėms reikia tinkamų durpių, vandens daug ir patręšti tam skirtom trąšomis. Aš tręšiu per du kartus, geriau dažniau bet nedaug. Taip mane mokė. Jokių "naminių " trąšų nenaudoju.... o kitų metų derlius bus toks, kaip nuskynus uogas palaistysi. Tręšimas Lietuvoj iki Jono , vėliau patręšus per žiemą nušals...</p>
Jau susiradau du variantus,kokiais noreciau megzt kojines,liko issirinkt kuri viena.
Reiks pasiskaitinet apie silauoges.Jos pas mane i specialia durpe ir pasodintos,specialiai pirkta is sodu centro.Bet jau du metai nei trestos,nei durpiu dapilta,zodziu apleistos,vis begom,vis laiko nera,o gal noro.