Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aš tai jaučiau, kad jei paimsiu akademines,  bus per sunku paskui vėl susiimt. Tai tempiau :)  bet aš tuo metu nedirbau, tik vaikas mažas buvo.

Atsakyti

Aš tai jaučiau, kad jei paimsiu akademines,  bus per sunku paskui vėl susiimt. Tai tempiau :)  bet aš tuo metu nedirbau, tik vaikas mažas buvo.

Aš tai dirbau per du darbus, pagal spec, kurios mokiausi ir dar su exu kūrėme verslą. Tai dabar man net keista prisiminti, kaip aš tiek jėgų turėjau. Ir nepasakyčiau kad buvo kažkaip nepakeliamai sunku. Na bet pasisekė kad vaikas buvo gana ramus, nesirgo daug. Bet va mokslai buvo pradėję strigti vienu momentu, po akademinių daug geriau ėjosi, nes per tuos metus uzkamsiau spragas 

Atsakyti
Labas rytas, kaip miegojom ?
Jatau , kaip gerai miegasi kaime. Vėsu. Šlaitinis stogas pagal visas Feng shui veikia biggrin.gif biggrin.gif

Anidanda , o kokia specialybė, kad taip sunku mokytis?

Nelijo pas mane vakar. Nedžiugina. Palaisčiau kiek spėjau . Šilauogių uogų daugiau negu lapų. Kažin ištemps ?

Atsakyti

Jatau , kaip gerai miegasi kaime. Vėsu. 

Nelijo pas mane vakar. Nedžiugina. Palaisčiau kiek spėjau . Šilauogių uogų daugiau negu lapų. Kažin ištemps ?

Aha, ir pas mus gerai miegasi :) šiandien naktį +13 tebuvo lauke, tai taip atsivėsinau, kad ryte mama duris į virtuvę užsidarė, nes šalta )))

Čia naktį palyta, šlapia. 

O šilauogių išties siaubingai daug. Aš patręšiu, nes iš ko tiek išmaitins? 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kurios nenušąlo ar apsirgo,daug uogų irgi.Pas kaimynę lygiai taip pat šilauogės nukentėjo,tai arba šalna arba kažkokia liga? rolleyes.gif
Pirma marti 10 metų niekur nedirbo,nesikišome,jei jiems gerai,gerai ir mūms. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 01 birželio 2024 - 08:02

Pas mane nei viena šilauogė neapšalo. 

Atsakyti
Pas mane šilauogės nėra nušalę. Šiemet pasirodė , kad pašalo , bet ten tik žiedlapiai byrėjo. O iš viduriuko kad ėmė pūstis uogos bigsmile.gif Kamanių tuntai žydinčiose šilauogėse sėdėjo. Tai ir derlius geras bus. Apdulkino.
Aš šilauoges trešiu 2 kartus. Vienas jau patręštas. Ir neberandu kur pasidėjau trąšas ,kad patręšti antrą kartą. Kokia tai žioplavota darausi į senatvę biggrin.gif
Luety, man labai faina kojinių užduotis wub.gif Vat nežinau , ar veidrodines ar xeliksą iš dviejų sekcijinių megzti ??? O gal abi užduotis ? Ne planuose buvo abidvi, kai pabaigsiu sūnui kojines su šilku.
Atsakyti

Labas rytas,

pradėsit kištis į vaikų gyvenimus - tik kalti liksit ir jie bus su nuoskaudom kažkokiomis. Išsiaiškins tarpusavy.

Atsakyti
Tai mano irgi ptareštos jau iš pavasario,dar buvo mintis,gal trašos nudegino.Bet jei kaimynei tas pats.Gal liga.Pernai taip gerai iš jauno spyliuočių mišo atvežėme paklotės su spygliais.Reikės po uogų vėl važiuoti. ax.gif Bet gal greičiau nušąlo,nes ir levandos gavo.Niekas daugiau.
Niekada netrešdavau braškių,šiemet patrešiau,dabar galvoju kur aš dėsiu tiek uogų?Bet gi,kaip mane nervuoja,kai dengti reikia nuo paukščių.Paskui skinat dangstyk. bigsmile.gif Pernai lauke tripsai derlių pasiėmė.Nepurškiau nie kuo,tfu tfu kol kas.
Trešnių vakar kibiriuką priskyniau,viršūnės nepasiekiame,žiūriu varnėnai įsisuko.Bet gi jie baigia užauginti vaikus,dings kažkur?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif
as su kava pas jus po mankstos 4u.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2024 06 01, 08:51)
Pas mane šilauogės nėra nušalę. Šiemet pasirodė , kad pašalo , bet ten tik žiedlapiai byrėjo. O iš viduriuko kad ėmė pūstis uogos  bigsmile.gif  Kamanių tuntai  žydinčiose šilauogėse sėdėjo.  Tai ir derlius  geras bus.  Apdulkino.
Aš šilauoges trešiu 2 kartus. Vienas jau patręštas.  Ir neberandu kur pasidėjau trąšas ,kad patręšti antrą kartą. Kokia tai žioplavota darausi į senatvę  biggrin.gif 
Luety,  man labai faina kojinių užduotis  wub.gif  Vat nežinau , ar veidrodines ar xeliksą  iš dviejų sekcijinių megzti ??? O gal abi užduotis  ?  Ne planuose buvo abidvi, kai pabaigsiu sūnui kojines su šilku.

Dusia ,tik dabar perskaiciau apie uzduoti.Turiu vienas numezgus Ispanijoj is siulu likuciu,tai nezinau,jei ka nors sugalvosiu,megsiu naujas.Heliksu,jauciu,visos megs. biggrin.gif
o koks tas veidrodinis,nezinau.Gal zinau,bet nesuprantu,kuri tu turi galvoj.Man veidrodines,tai intarsija,kai viena puse vienos spalvos,kita puse kitos. biggrin.gif biggrin.gif O tau?

Nemoku augint savo silauogiu,nors ir teturiu dvi.Viena isvis patvory ,pasodinta i durpe,bet lapai nugelte,kita prie pavesines,bo sake,kad bus vijokline,bet kol kas tik ta duoda paragaut keleta uogu ir niekur nesiveja,nors jai jau irgi 3 metai.Reiks susiimt ju prieziura turbut.
Rytas saltas,vos 13 silumos,vejas,saule apsiblausus,nu bet gal idienos,rodo diena bus 17 ir vejas didelis.

Ex,jei skaitai,nu ateik pasipasakot,kaip tau sekasi,kuo kvepuoji,kaip isikurei?Jei nenori cia,rasyk fb man i mesendzeri.Busiu Londone liepos 4d 12 val ambasadoj,keisiu pasa,gal noresi susitikti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 birželio 2024 - 10:56
Mergaitės,tos antros pusės tai yra tai nebėra.Aš tai noriu pasidžiaugti vaikų bedravimu.Nemaži metų skirtumai,bet aš jau rami jei mūsų neliks. ax.gif Mes su sese nebendraujame taip.Dabar visi trys nusipirko bilietus į Kopenhagą trims dienoms į Metalicą koncertą,tik vyresnioji vešis draugę,kiti be antrų pusių.Džiaugiuosi,kad pabendraus visi.
Kalėdoms padovanojo susimetę mūms kelionę,sūnus pusė pinigų padengė mažėlės,nieko niekam nesakęs,tipo ji tiek dar neuždirba kiek kiti du. bigsmile.gif Dabar kalbina mažąją pas save į įmonę,labai reikalinga.Kažkada vyriausia padėjo sūnui pirmame kurse atsidaryti įmonę.Gerai toks bendravimas.O tos antros pusės........... mirksiukas.gif Nors su pirma marčia puikiai bendraujame ir dabar.
Atsakyti

Luety aš  veidrodines mezgu kai kojinė viena vienos spalvos, kita kitos. Vienos kulnas, pirštai ir čiurnos, kita visa. Ir atvirkščiai. Intarsija abejoju ar noriu vasara vargti.  Ir dar įdomiai mezga rusaitės, kai ima du sekcijinius siūlus ir heliksą margina. Net nesupranti,  kad tai heliksas, įdomiai atrodo. Tokių nemezgusi. Aš mezgusi, kai du vienspalviai, ar vienas sekcijinis, kitas vienspalvis siūlas.

Šilaugėms reikia tinkamų durpių, vandens daug ir patręšti tam skirtom trąšomis.  Aš tręšiu per du kartus, geriau dažniau bet nedaug. Taip mane mokė. Jokių "naminių " trąšų nenaudoju....  o kitų metų derlius bus toks, kaip nuskynus uogas palaistysi.  Tręšimas Lietuvoj iki Jono , vėliau patręšus per žiemą nušals...

Atsakyti