Joooo... Šiandien pirmą kartą pas mus pasirodė. Skyniau šeivamedžius, tai gavau bėgt kuo greičiau namo. Po kiek laiko vėl išslinkau ir tik greitai, greitai...
Jau kapsi hidrolatas. Kaip pirmą kartą iš šeivamedžių, tai įdomu
Anidanda, o kodėl priemartė nedirba?
Jaunas dar tas Tavo vaikas. Vyrai be 30 visai ne rimtiems santykiams ar šeimai ...
O jei vaikas ? Jei jau vienai sunku , tai su vaiku neįmanoma...
Nepatarsi.
Aš tai net nebandau.
Ji sunkiai mokosi, sudėtingos studijos, tai tipo jos tėvai prašo, jog ji nedirbtų ir moka jai kažkiek išlaikymo, nzn kiek. Betgi šiemet turėjo baigt magistrą ir va neseniai pasiėmė akademinės, nes kažkas ten su jos baigiamuoju darbu negerai ir nespėja. Tai db nzn, gal pradės dirbt? Nes girdėjau jog jos tėvai supyko ir išlaikymo nebeteiks. Tai tada nori nenori teks eit dirbt jai, mano sūnus per mažai uždirba, kad vien iš jo algos jie išgyventų. Man tai visada buvo keista, kad net per vasaros atostogas nieko nedirbdavo ji. Vis tik 6m studijų, didelė prabanga man atrodo but be jokio darbų, tik savanoriaudavo kazkiek. Juolab jos tėvai eiliniai žmonės, milijonų nevarto ir dar kitą studentą šeimoj lygiagrečiai kelis metus turėjo. Man jos vietoj būtų buvę gaila savo dar jaunų tėvų, kurie turi lb save riboti du studentus išlaikydami.
Bet tyliu, nieko jiems nesakau 😁, tik su MB ar savo mama papletkinam tarpusavy🫢
Na išties, visas laikas tik studijoms ir dar akademinių reik.. o po akademinių labai neretai jau ir negrįžta.
Nu aš ėmiau akademines, nes auginau vaiką ir dirbau studijuodama. Bet grįžau, baigiau. Tai tikiuosi ir ji grįš. Nes lb norėjo tą dalyką studijuot, tai buvo jos vienintelis pasirinkimas stoti. Bet va ką ji veikia, neįsivaizduoju, paskaitų šiemet praktiškai nebuvo