Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

kaip as jums pavydziu tos lietuviskos silumos.Nu salta pas mus siemet,ir pomidorai veluos,nera oro vel.Lietus vejas,pilkuma.Namie vaikstau su treningu ir vilnonem kojinem.Kazkoks kosmaras.Ziemos siltos,nu bet vasaru nera cia paskutiniu metu.Oras supuvimui tik.
Brskiu jau butu ir ne mazai,nes paskutini karta,kai buvom ,buvo jau rausvu,nu bet kaip vaziuot i soda tokiu oru?Nera jokio noro i veja i dargana,prakeikimas tiesiog.Kur persikelt,kad perkeltu ir mano soda kartu? biggrin.gifbiggrin.gifIr ,kad ziemu nebutu,nes saltis mane alergizuoja.
Todel mezgu,bet labai nuobodziai mezgasi dvi rankoves kartu,tik tiek kad vienodai bus.
Siuskit siluma man,as jums lietaus,apsimainom,nors savaitei,ka?

O jūs UK savo name gyvenat, ar nuomojat?

Atsakyti

Ar reikia kažkaip genėti paprikas?

Nereikia.

Atsakyti

Man viena sodininkų minėjo, kad kažkaip reikia žiedų dalį nuskabyti 🧐

Nesąmonė. Pačios numeta kiek perdaug

Atsakyti

Sveikos.

Važiuoti į tą Turkiją buvo geriausias mano sprendimas pastaruoju metu 🤩

Taip gerai nebepamenu kada jaučiausi 😃

Atsakyti
Pou 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Reikia tikėtis geriausio 4u.gif

Man prieš tyrimą viena mintis buvo , jei kažkas blogo , kam reiks siūlus palikti mirksiukas.gif
Vaikai tai užauginti, MB didelis berniukas... Kaip visi vyrai greitai ras kas pasirūpina biggrin.gif

Luety , gyveni UK ir dar pajūryje. Kokio oro galima tikėtis tokioj šaly ? Ateis karščiai ir pas tave 4u.gif Ar nebus tada per karšta ? Ir laistyti reiks kasdiena...
Atsakyti
Norėjau Dusia ir aš sukti.Bet bet yra darbų,viskas suruošta lauks kitos savaitės.Užteks braškių ir trešnių. biggrin.gif
Uodai jau menkniekis,atsirado sparvų nuo karščio,kaip segasi,o dievai. blink.gif blink.gif
Atsakyti

Privalgiau sausmedzio uogų, pilni krūmai prinokę, kaip skanu

Atsakyti

Anidanda, tai gal sūnus norėtų stoti į Karo akademiją? Jei mokintis nori ir siekti karjeros karinėse struktūrose.

Atsakyti

Anidanda, tai gal sūnus norėtų stoti į Karo akademiją? Jei mokintis nori ir siekti karjeros karinėse struktūrose.

Jis net neistotų, nes laikė tik anglų egzą, jo laikais nebuvo privalomu valstybinių, tik vienas bet koks pasirenkamas. O daugumos dalykų gi jau nuo 11 kl nesimokė. Tai jam reikėtų dar krūva egzu išlaikyt. Jis tingi mokytis, nenori, nepatinka jam. Mokosi tik kariuomenės įvairiuose kursuose ir mano kad jam to pakanka. Nu Vat toks jis yra, ir jau 26 m gi, is principo žmogus susiformavęs ir žino save, savo gebėjimus. Jam patinka ten tiesiog būti, patinka ta armijos tvarka, rutina, sportiniai krūviai. Kaifuoja nuo to. Vat kad ir dabar kiekvieną rytą prieš darbą eina po 2 valandas sportuoja. 

Man nelabai patinka jo tokie pasirinkimai, bet as suvokiu, kad žmogus turi gyvent taip, kad jaustųsi laimingas. O artimieji turi prisitaikyti, palaikyti, net jei nepritaria. 

Atsakyti
Supratau, galvojau, kad jo draugė tiesiog nenori nei kad jis dirbtų, nei studijuotų toje kryptyje. Jei tai jo norai ir pasirinkimas, belieka juos gerbti, tuo labiau, kad jis jaučiasi save ten atradęs.
Atsakyti

Supratau, galvojau, kad jo draugė tiesiog nenori nei kad jis dirbtų, nei studijuotų toje kryptyje. Jei tai jo norai ir pasirinkimas, belieka juos gerbti, tuo labiau, kad jis jaučiasi save ten atradęs.

Jo draugei, kaip suprantu, netinka tai, kad ten būna budėjimai, naktinės pamainos ir pratybos po kelias dienas, per kurias jis negrįžta namo. Ji sėdi namie viena ir jai liūdna. Dar nepatinka, kad realiai jie is anksto nežino, kada iškvies I dalinį, todėl sudėtinga suplanuoti kažkokias veiklas. Na sužino ten prieš kelias dienas, kai kuriais atvejais prieš mėnesį. Tai aš suprantu, nervina toks neapibrėžtumas. Kita vertus, jie yra lb naminiai žmonės, niekur ne keliauja tokį, sukasi siaurojo geografijoj, pas tėvus, I kaimą pas močiutę, su draugais prie ežero. Tai tokie tie planai, kuriuos gi įmanoma pakeist, jei reikia. O ji tokia yra, kad viena be jo niekur neina, nenori važiuot. Žodžiu, sėdi namie ir verkia, kad jai liūdna vienai 😁. Nes jis dirba. O ji nedirba. Ir pastoviai jam knisa protą dėl to.

Nu vat toks paveikslas susidarė man is sūnaus pasakojimų. Aišku, turbūt kažko nepasako jis. Nes man sunkiai suvokiama, kaip taip visai nerast kuo užsiimt be berno. Juk kartu jau 6 metai, jau nusibost turėjo tas bernas prie šono kiauras dienas 🤣

Atsakyti
Anidanda, o kodėl priemartė nedirba?
Jaunas dar tas Tavo vaikas. Vyrai be 30 visai ne rimtiems santykiams ar šeimai ...
O jei vaikas ? Jei jau vienai sunku , tai su vaiku neįmanoma...
Nepatarsi.
Aš tai net nebandau.



Atsakyti