Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

MB nupjovė sumedėjusį bijūną cray.gifaggressive.gifcry.gif

Ataugs. Mano anyta pakarpė hortenzija, tai va ji neatlaikė.

Aš netyčia medėjančio bijūno sėklas išmečiau, būčiau sesei atidavus. Sode jis netiktų, per retai būnam, kad pasidžiaugt juo - greit nužydi.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 28, 09:15)
o kas nuo to pasikeis....
gavai braškių daigų?

Hmmm... Bet ar kitokios kalbos visada kažką pakeičia? Išvardinti darbai, pvz. O ir ar visada reikia to pasikeitimo?
Diskusijos gali kažką kažkiek pakeisti, bet į filosofijas nesileisiu smile.gif

Braškių daigų iš draugės gausiu, pakas darže - tuo ir baigėsi mano paieškos didžiosios. Jei mamukas sveikatos ir ukvatos turės, kitiems metams ką nors geresnio suorganizuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 28, 10:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IngridaB" data-cid="72957264" data-time="1651126004"><div><p>Eksperimentuoju.Radau šalia medėjančio bijūno vaiką.Atsargiai iškasiau ar iš šaknies ar iš sėklos(nors sako sėklos dygsta kelis metus?),pasodinau.Matysime įsikabins ar ne?Medėjantys labai kvepia man,tik kad greitai peržydi ir brangūs rūpužiukai.Pernai pasodinau kelis naujus,matysime kaip žydės? vartotojo įkelta nuotraukaO šiaip sodyboje nemažai senovinių bordinių. vartotojo įkelta nuotrauka
Jaučiu brugmansijų neišsaugojau per žiemą?Gaila,kol kas jokių gyvybės ženklų šiltnamyje išneštų.Nors tris kinrožes bute išsaugojau.Geltona jau peržydėjo,dabar oranžinė žydi ir sukrovųsi didelė balta su rūžavu viduriuku. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ingrida, tikrai medėjantis ilgai dygsta. Sako, gerai paberti į žemę ir pažymėt. Žemėje natūraliai stratifikuojasi, tai būna, rudenį paberi, vasarop jau pradeda rodytis daigiukai. Neišsaugojom močiutės bordinių, bet nupirkau aš Nojuje, šįmet gal jau žydės. Bet turiu baltą, rausvą, rožinį, geltoną ir bordinį. Rausvas ir rožinis jau žydi pilnu tempu, geltonas ir baltas pernai po nedicką žiedą išperėjo, nemačiau bordinio tik.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="72957266" data-time="1651126547"><div><p>Pou o kaip vaikio sveikata? O ir mažąjai gydymas padeda?</p></div></blockquote><p>Muka, blogai. Tikiuosi stebuklo.</p><p></p><p>Mažoji jau gauna gydymą, bet ten ilgai grojantis dalykas. Po trijų mėnesių kurso vertins pokyčius. Dar anksti. Bet jau vieni gydytojai mato labai nedidelį pagerėjimą. Liga kerta per tris sritis. Net jei vaistai padėtų sustabdyt akimirką, tai būtų labai didelis pasiekimas. Jei išloštume 5 metus, tai būtų pasaka - gal išras vaistus ar gydymo būdą naują per tą laiką. Galų gale,  5 metai kokybiško gyvenimo yra dovana.</p>

sad.gif console.gif stiprybės jums visiems... jeigu tik kažkuom galiu padėti rašyk .....
Papildyta:
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 28, 10:31)
Hmmm... Bet ar kitokios kalbos visada kažką pakeičia? Išvardinti darbai, pvz. O ir ar visada reikia to pasikeitimo?
Diskusijos gali kažką kažkiek pakeisti, bet į filosofijas nesileisiu smile.gif

Braškių daigų iš draugės gausiu, pakas darže - tuo ir baigėsi mano paieškos didžiosios. Jei mamukas sveikatos ir ukvatos turės, kitiems metams ką nors geresnio suorganizuosiu.

nebūtinai darbai o ir patarimai vienu ar kitu klausimu... o diskusijos ... ai gerai rašai nėra ko filosofuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 04 28, 10:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="72957270" data-time="1651127269"><div><p>MB nupjovė sumedėjusį bijūną vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ataugs. Mano anyta pakarpė hortenzija, tai va ji neatlaikė.</p><p>Aš netyčia medėjančio bijūno sėklas išmečiau, būčiau sesei atidavus. Sode jis netiktų, per retai būnam, kad pasidžiaugt juo - greit nužydi.</p>

neataugo verysad.gif pernai nušamotino verysad.gif
Atsakyti

sad.gifconsole.gifstiprybės jums visiems... jeigu tik kažkuom galiu padėti rašyk .....
Papildyta:
nebūtinai darbai o ir patarimai vienu ar kitu klausimu... o diskusijos ... ai gerai rašai nėra ko filosofuoti biggrin.gif
Papildyta:
neataugo verysad.gifpernai nušamotino verysad.gif

Ačiū. Jei būtų galima kažkaip pakeisti situaciją, tai ji būtų pakeista. Atrodo, kad viską darom, ką galim ir ko ne.

Gaila, bet gal dar gražesnį pasodinsi  :wub:​ 

Atsakyti
Paprasti bijūnai labai ištvermingi ax.gif Medėjantys lepesni . Viena gražiausiu gėlių 4u.gif
Dabar reiktų patręšti karbamidu - ty laistyti arba įterpti . Jei saulėtą dieną pabersi karbamido - patręši debesis, išgaruos ir tiek . Nepadauginti , kad nenudeginti .

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 28, 11:13)
Paprasti bijūnai labai ištvermingi  ax.gif  Medėjantys lepesni . Viena gražiausiu gėlių  4u.gif
Dabar reiktų patręšti karbamidu - ty laistyti arba įterpti .  Jei saulėtą dieną pabersi karbamido - patręši debesis, išgaruos ir tiek . Nepadauginti , kad nenudeginti .

kaip pomidoram ant galvų ? aš dar rožių nepurškiau o jau lapuojasi:(
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 28, 09:34)
nebūtinai darbai o ir patarimai vienu ar kitu klausimu... o diskusijos ... ai gerai rašai nėra ko filosofuoti  biggrin.gif

Patarimai kartais būna gerai. Va, vakar patarei kur ir kokių braškių įsigyt - ačiū 4u.gif
Bet šiaip su tais patarimais įvairiai būna. FB yra grupė "Patarimai - visiems apie viską". OMG - kokių patarimų ten yra lotuliukas.gif
Šiaip dažnai google būna geriausi patarimai, tik laiko kartais gaila smile.gif
O šiaip tai man viskas ok - tinka viskas. Kai netinka ar neįdomu, tiesiog neskaitau, nereaguoju, aišku, jei tai manęs tiesiogiai neliečia. Jei liečia, tai galiu ir sureaguot biggrin.gif. Bet nebūtinai smile.gif

Bijūnų bordinių palikimas prie namo didelis. Atsparūs. Yra pasodintų prie pamato, o jis sutvirtintas - atsikišęs į priekį, tai iš po pamato auga biggrin.gif. Nei tręšiu, nei prižiūriu, žemė molis, bet kažkaip neblogai gyvuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 28, 10:26)
kaip pomidoram ant galvų ? aš dar rožių nepurškiau o jau lapuojasi:(

Ko gero taip .
Edaigų savininkė yra bijūnų fanė smile.gif Taip skaičiau vakar FB .
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif
vienas turas sveciu atlaikytas.Atvaziavo velai,isvaziavo irgi velai.Kol susitvarkiau viska ir parytys atejo,bet miego mazai,bet uztenka.Smagu pasisedet su senais draugais,bendrazygiais,is daugelio likusi vienintele seima,kur draugyste suvede per darbus Londone ir isliko iki siol.
Labai meniska asmenybe jo zmona,visokiais laikotarpiais sugeba surast veiklos.Ji ir siuva labai gerai,net paltus gali pasiut,sau viska siuvasi.Oficialus darbas-taxiste uberyje,bet dirba tik savo malonumui,per kovida taxi nevazinejo,gavo labai geras subsidijas is uberio,is valdzios,iki 10ksusipriko juvelyro darbo yrankius,medziagas,dabar daro labai grazius aukso,sidabro dirbinius,net dovanu gavau.Uzsakymu tiek,kad nespeja.Kai zmogus tikes,tikes viskam.
Oras saltas si ryta vos 7 silumos.
Diskutuot nermoku,nepamatau esmes,nesugebu iskelt svarbiausius argymentus ir juos pagryst,tai uztai ir rasau pievas. biggrin.gif biggrin.gif
Pou,del dukriuko,Dievo palaimos,tikek ir viskas issispres. 4u.gif 4u.gif
Ingrida ,tau irgi sveikatytes.
Visom kitom darbingos dienos,apsitvarkysiu,eisiu megzt antra rankove,jau pradejau anadien.
Atsakyti
Luety, bet tai smagu toks pabendravimas, kad ir pritrepsėai prie puodų smile.gif
Sakyk, ne nemoku diskutuot, o nenoriu biggrin.gif. Ir tai suprantama smile.gif
Atsakyti
Klausykit ,tvirtas respectas saintlinai ,kad pasake ,kad su manim nemalonu bendrauti.Be ironijos.
Atsakyti
Aš ne vieno žmogaus neturiu su kuriuo nenoriu bendrauti šioje temoje ax.gif o diskusija turi tureti tikslą na šiame etape yra taip 4u.gif
Atsakyti