Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tiap, Vilnius irgi anaiptol netuščias. Bet kurį vakarą/popietę šiltuoju sezonu, ne tik penktadienio. Net miegamasis rajonas, kuriame gyvenu, netuščias, o jau senamiestis tiesiog dūzgia. Kaip tik praėjusį penktadienį po teatro ėjom pasivaikščioti. Tai ne į centrą ar senamiestį, o kiek į šoną, prie upės. Krantinė pilna žmonių, kabakai užkišti. Užsieniečių tikrai daug.

Atsakyti

Labos iš ryto :)

Mėtų hidrolatas man prasčiausias kvapas, va šalavijas, rozmarinas, vingiorykštė dieviškas kvapas, na žinoma levandų. Žinia stovint kvapas bręsta, bet kadangi niekada nepuolame naudoti iš kart natūraliai kvapas ir subręsta. Neverdame pušų, nes labai užsineša sakais aparatas. Tiesa hidrolatus laikome tamsiuose buteliuose ir rūsyje, kur vėsiau.

Santlina dieviško grožio raganė, nesuprantu o kam ją kankinti šiltnamyje.

Vakar atvažiuoju sodan ogi pomidoras pūpso vidurį daržo  :blink: MB klausiu iš kur, o jis ai kaminynas atnešė tai paėmiau, klausiu o žinai kur sodinti, o jis su šypsena jau tu ikiši tikrai...nu va dabar suksiu smegenis kur ikišti, nes jis nešiltnaminis ir skabyti nereikia ir spėkite, man parūpo  :rolleyes:, tai koks čia tas pomidoras, rasiu kur įkasiti  :P Tiesa daigo grožis  :blink: su manu nusmurgėliais nėr ką lyginti. Dar porą mirtininkų radau, turiu kuom pakeisti, bet toks jausmas, kąd nušalę  :blink:

Gražios dienos  :4u:​ 

Gal nukepė

Atsakyti

Labas iš ryto :)  

Kaime nakvot vis dėlto kur kas geriau.. Naktį tik +10 čia buvo, tai langus/duris atsidarius labai komfortiškai miegojjau :super:

Atsakyti

Labas rytas,

Amadėja kaip nukepa nejuoduoja o ruduoja o čia juodi, jaučiu iš anskčiau jie apšalo, dabar pastebėjau, ai pakeisiu.

Saintlina ir neprikūrenta trioba  :blink: mamaitė gerai jaučiasi o tėvukas nesušalo  :hmm:  :lol:  :lol:  :lol: 

Na va kažkaip ta savaitė ridenasi link savaitglio  :ax: bus agurkai sodinami ir sėjami, viena partija, kita dar po savaitės kitos. Ir prasideda maratonas balių festivalių  :oh: nenustebinau senbuvių  :ax: bo birželis jau toks pas Muka  :oh: Į tarpą dar vienas šumnas jubiliejus, oi kaip aš juos dievinu  :oh:, na bet kon darysi MB giminė, dar į uošvija, anyta užsibizino kapus visai užmūryti, jau plokštės yra, ale rado 50 cm, žemelės vsio reikia sutvarkyti, bo dukrai ravėti, nu ką sūnus su žmona važiuos užmūryti iki galo, et jų valia. 

Dusia užsisakiau 10 maišų grikių lukštų mulčiaus, gal tavo jau atvažiavo? Per kiek laiko atveža?

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas.
O dabar mukute isivaizduok ,kad savo dukra taip varinetum.Taigi ,sunku tai isivaizduoti.As isvis neisivaizduoju,kaip ka nors zentams isakyciau.Na nebent eit valgyt biggrin.gif
As dar suprantu ,sprendziat pagal save,kai darai nesamones labai isimylejes ,kai tau 17 .Bet paskiau jau gi nebebutina visu isakymu klausyt.
Manau ,kad su Vilniuje ir Kaune provincijos zmonems nera ko be lygintis.Vis dar jauciu jusu poziuri.Nei vienos nepavyktu net nuo uodu nusipurkst.oi ,kaip gaila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 30 gegužės 2024 - 07:26

O aš tiesiai iš pardavėjų užsisakiau su atvežimu 10 maišų 43.50 https://ekofrisa.lt/...iu-mulcius-60-lnurodžiau sodą, na matysim ar atveš :)

AA aš nieko nevaikau ir nevaikysiu, bet senus žmonėms pagarba yra, na nori moterytė, ačiū die ne kasdien, nuvažiuosim ir užmūrinsime iki galo, dieve jai jau 93 metai prižiūri vyra su pilna dimensija, tai nors čia jai bus kažkas...

MB giminė labai baliauni, ilgus metus nekvietė "kavenskų". MB senelis buvo kaimo muzikantas, tai aš juokiuosi, kad visi vaikai "padaryti" polkos ritmu  :P va visi MB pusbroliai ir puseserės, tik muzika ir vsio "ratukas"  :oh:  :lol: , ačiū die nekabina manęs  :ax:

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 30 gegužės 2024 - 07:40
Labas rytas,
Mukute, ketvirtadienį užsakiau , penktadienį popiet galėjau paimti. Tik manes jau Kaune nebuvo. Paėmiau pirmadienį. 6 maišus iš ŽS. Man kažkaip ten pasirodė nebloga kaina, ty nuolaidą davė. Reikės bandyti naudoti , kaiman tik vakar atvažiavau. Jie nesunkūs tik tūrio nemažai užima.
Pas mane jokių iškilmingų šventimų... Nebuvo ir nebus biggrin.gif Geriau tuos pinigus išleisiu tam kas man patinka, ty kelionėms. Jau suplanuota, nupirkta. Mano visa giminė nebaliauna, MB giminė irgi tokia. Ir draugai panašūs smile.gif Per gyvenimą taigi atbyra žmonės.
Trioba kaime visada vėsi . Seniau taip žmonės statė. Maži langai . Kad žiema neatšaltų , vasara neprikaistų .
O nuo kondicionieriaus man iš karto mini sloga . Sausėja nosis, gerklė. Kai nakvoju viešbučiuose stengiuosi nakčiai išjungti . Jei klimatas leidžia. Labiausiai norėčiau Tenerifėn senatvėje. Ten nereikia kondicionierių , nei žiemą nei vasara. Atlantas vėsina...

Atsakyti
https://www.youtube....h?v=g4mnsxZtlkg
Mukute ,va sita daina .Koncertas 9 linkime pasveikti ,nuo vergisko paklusnumo.
Zodziu ,ja vnuk svaroga , a ty rab ubogyj.Moj bog menia rabom nenazyval.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 30 gegužės 2024 - 07:31

gražu :) 

Atsakyti
Bandau įsivaizduoti kurią sodybos vietą purkšti , kad mergų nenunuodyti ... Rondapo ūkininkas papurškia, randi prie avilio kelias saujas mirusių. O čia vabalus nuodyti ? Gal yra išmanių nuodų? Rusus taigi uodais nuodijo ir dar žiemą... Kitų tautų neėmė ? biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, man atrodo, kad čia tau labai aktualu

Daliai klientų tai itin aktualu – netrukus kaina ypač išaugs, ragina atsisakyti nebūtino elektros vartojimo (lrytas.lt)

Pas mus nieko naujo. Vakar buvo sode, sodinom dar dalį agurkų į lauką. Galvojau, kad savaitgalį sodinti bus nukepę, bet ne, išties gražiai atrodė. Tai po be galo gūsingo vėjo, žaibavimo ir trankymosi vos vos palijo. Pasodinau dar 20 vnt. Dar tiek liko penktadieniui. Reiks atsėti dalį burokėlių turbūt, silpnai sudygo.

Na ir po lietaus ėjom derliaus nurinkti. Supratau, kad kova su vėjo malūnais, nes iš už tvoros siaubas kas darosi. Pribarstėm, pripylėm.  Nurinkom šimtų šimtais už tvoros. 

Atsakyti
Senose SM temose radau man tokią naujieną, kad dilgėlių rauge nėra azoto unsure.gif
saintlina, tu ten irgi dalyvavai tuose pokalbiuose. Gal ką daugiau žinai?
Atsakyti