Labas rytas, kol kas čiut vėsesnis rytas. Ir tiek gerai.
Labas rytas.
Kodel galvojat ,kad jei as agituoju nusipurkst nuo erkiu ir uodu ,kas yra daroma visai ne darze ,pilu ir purskiu isirezus viska ant darzoviu ,kurias pati valgau?
Vilniaus gatves man nerupi,kainos irgi,tesiog gal man nesiseke su sutiktais valdininkais .Na gal dar kas pasikeis iki rudens.
Ir zinot ka uzsenieciai pirmiausia pastebi Lietuvos gatvese- tuscia ,nera zmoniu.Na bet juk taip isgrazejo ,tiek trinkeliu europa dave
Pou ,keiciau poziuri ,nuomone, viska ka tik imanoma.Bet as nesu tas augalas ,kur viena kart isrovus ,kitur neprigyja.As tas invazinis,tuoj saknis naujas uzsiauginu,tik sielos skausmas,kad mane is gimto kaimo ispasolvonino
Aš taip pat minimaliai po gatves vaikštau, važiuoju pasivaikščioti pėsčiųjų takais, objektus kokius nors apžiūrėti. Ir žmonių ten pilna.
Super, kad turi geras adaptacines savybes. Bet aš ne apie tai. Aš apie tai, kad greičiausiai, kad aplinkybės, kurios privertė tave išvykti yra labai asmeninės ir liečia mažą ratą, o tau nepatinka, menkini didžiąją daugumą gyvenčių Lietuvoje. Lyg pyktum, kad kodėl tau nepasisekė, kodėl tu turėjai išvykti. Tokia savigyna įsijungia, kad va išvažiavus pritapai, tavęs nepalaužė, o jūs likę kvailiai, gyvenantys šiltnamio sąlygomis, nesuprantantys, kad keičiasi pasaulis.
Visi mes gyvenam savus gyvenimus. Vieni lengviau, kiti sunkiau. O kartais tiesiog skundžiamės šliužais, nes tai problema, bet sprendžiama, išsprendžiama, kal namuose tuo tarpu yra neišsprendžiamų problemų, bet jas pasilaikom sau.