Taip roziu derlius siemet tesiasi nuo balandzio iki dabar.Nes kazkaip nenusalo pirmieji pumpurai.Uztat dabar salta.Kas vel pratesia roziu zydejima,nes jos galvoja ,kad vel ziema atejo,prisidejo viena zydejimo banga.
Kardeliai cia jau greit zydes
Dar karta pasikartosiu- o tai nusipurkst nuo uodu ,erkiu ,sliuzu ir kurkliu - jums isitikinimai ,mentalitetas ,kas jums neleidzia?
Labas rytas,
AA jokio purškalo nuo šliužų nėra, beriame tokias granules, oi meluoju yra ekologiškas kuris kaip šventas vanduo, nieko neveikia, granulės taip veikia jas barstome kas tris-keturias savaites. Daugiau priemonių nėra arba nežinau.
B...t varnos ištampo iš šiukšliadėžių viską po kiemą, o architektas neleidžia daryti uždarų šiukšliadėžių, bo nesiderins su aplinka santakos , palikti negalima, iškart baudos iš savivaldybės pareina, tai šiandiena pradėjau nuo valytojos darbo..... pasibėdavojau...
Gražios dienos
Laba, tai kad ir aš žiūrėjau,- purškiai tik padidinantys augalų apsaugą, tipo, jų nenori ėsti šliužai. Mh.
Druska ar granulės, kiek skaitau. Druskos gavo, penktadienį gaus granulių. Ir rinksim, rinksim.
Muka, čia miesto architektas neleidžia?
Varnos sakai,siuksles ,siuskliadezes? O tai vakarietisku vertybiu isgrazejusioje lietuvoje tokie mizeriai isvis egzistuoja? Ar sveikas protas jau nebeegzistuoja.
O kovot ir as pati bijociau su dabartine valdzios chunta.Su musu vaiku kartos valdininkais .Pati turiu tokiu.Rudeni laukia daug juridiniu - viesuju paslaugu mano gyvenime .Teks grizt i Lietuva.Buvau per pandemija,nuo to laiko Lietuviu,iskaitant savo dukras bijau.
Papildyta:
Nea ne miesto o tas kuris padovanojo pastato projektą, tai dabar šokdina iki negaliu
AA rašiau, kad nežinau, bet mums mirtingiesiems prieinama tik granulės ir šventas vanduo
Labas rytas.
Karšta nuo ryto.
Karšta. Šiandien vietomis vėl liūtys praeis. Visa savaitė tokia bus, karšta ir nupils kur nors retą kartą. Kad tik ledukų nepavarytų.
Muka, vargo vakarienė su tokiais ponais.
AA, yra priemonės profesionaliam ir neprofesionaliam vartojimui. Profesionaliam, jei tokių yra, mes neįsigysim. Ir jei tu galvoji, kad aš ar Muka gali nusamdyti išpurkšti ar išbarstyti šimtus hektarų miško, tai stipriai pervertini mūsų galimybes. Aš ir su granulėm neapžaisiu viso sklypo, o tik perimetrą ir daržus, nekalbant apie kitą plotą. Nevartom su šakėmis milijonų.
Bet ir mentalitetas,geriau apeit parazitais iki akiu ,bet pagalbos nesikreipt.
Bulgarijoje jau pirkimo fakturos neuztenka irodyt ,kad nusipurskei.Dabar reikia video padaryt ir seniunui feisbuke nusiust
Yra vietu ,kur kainos prieinamos,nebutinai tai Lietuvoje.
Bet skundimasis pastovus parazitais ,skamba kaip tamsieji viduramziai , o ne klestinti grazi vakarietiskai orientuota Lietuva.Todel ir bijau ,nes net cigonynai kazkaip susitvarko su dauguma kandanciu,siurbianciu ,nervuojanciu
Dar karta pasikartosiu- o tai nusipurkst nuo uodu ,erkiu ,sliuzu ir kurkliu - jums isitikinimai ,mentalitetas ,kas jums neleidzia?
pas mane tik uodai ) bet kas iš to, kad purkšiu aš, jei kaimynams pokum? Uodų judėjimo tvoros neriboja.
AA aš nepažįstų nė vieno ūkininkaujančio asmens, aplinkiniai irgi neturi, kur man kauno dienoje parašyti, kad gelbėtų nuo šliužų...kažkaip kartais keistai nuskamba iš tavo postų, kad mes neįgalūs, o va kiti tai susikombinuoja. Eiti po savivaldybės langais su plakatais....naikinkime šliužus tuoj žalieji puls aiškinti, kad tai neatsiejama gamtos dalis...et
Saintlina kaimynui liepk pririšti savus uodus
Jei nebutu to nuomojamo ,tai gal dar galima ten gincytis, o dabar uzdes bauda dar ar kokia epidemine pastoviai siundys.
Bet visi cia purskiasi ir nesigincyja.Gi patiems miegot ant kiemo per karscius reikia.
Na damos,nebutina prie ukininku priekabiaut,galima i Lenkijos sklepus ir agro chimijas ant one nite stando
Ir mukutei tai is jusu postu skamba,kad jus ten neigalus su vabzdziais susidorot.Pacios paskaitykit.O ka man daryt,guost jus .Va kokie bl;ogi tie parazitai ,akatau ,kaip blogai.Atsiprasau ,as ne is mieluju.As astri briauna,skustuvo asmenys.