Išgyvens ar neišgyvens mano augintiniai šiltnamyje ?
Totalizatorius
Dusia, mūsuose šiuo metu -1, jutiminė temp - 0. Aš su kate ir su kava lauke. Saulę pasitinkam.
Labas rytas,
aš šią naktį miegojau ant vieno šono, tikriausiai. Pabudau apie 5 val, nes vyras stipriai knarkė, bet paglosčiau, apsivertė ant kito šono, nustojo knarkt ir aš užmigau iškart.
Muka, kai man taip smegeninė verda, neužmiegu ir aš. Paprastai tai po ilgalaikio streso, kai ne tai kad pavargsti, bet pervargsti - antras lygis.
Tikriausiai savaitgalį reiks labiausius stypenas į šiltnamį išvežt, nes vis tiek čia vargsta. Šiemet anyta savo šiltnamio dalį užleis mano pomidorams. Ji jų augina nedaug, pusę ploto teužima. Tad kitoj pusėj morkos auga, na ir lieka dalis ploto, kur krapai, ridikai, salotos. Juos kai suvalgysim ir pasodinsiu savo mažėlius - kaip tik suspės užaugti. Agurkų neauginam, nes pas mus juos erkutė užpuola stipriai - nesugebam sudaryti sąlygų. Retai važiuojam savaitę turi patys be priežiūros gyvent.
Gražios dienos.
P.S. man gražiausios gėlės yra bijūnai ir frezijos. Frezijas sode pelės ir pelėnai išnešioja, tad reikia džiaugtis tik pirktinėmis, na o bijūnai - sode jau įsikabino.
Eksperimentuoju.Radau šalia medėjančio bijūno vaiką.Atsargiai iškasiau ar iš šaknies ar iš sėklos(nors sako sėklos dygsta kelis metus?),pasodinau.Matysime įsikabins ar ne?Medėjantys labai kvepia man,tik kad greitai peržydi ir brangūs rūpužiukai.Pernai pasodinau kelis naujus,matysime kaip žydės? O šiaip sodyboje nemažai senovinių bordinių.
Jaučiu brugmansijų neišsaugojau per žiemą?Gaila,kol kas jokių gyvybės ženklų šiltnamyje išneštų.Nors tris kinrožes bute išsaugojau.Geltona jau peržydėjo,dabar oranžinė žydi ir sukrovųsi didelė balta su rūžavu viduriuku.
Ingrida, tikrai medėjantis ilgai dygsta. Sako, gerai paberti į žemę ir pažymėt. Žemėje natūraliai stratifikuojasi, tai būna, rudenį paberi, vasarop jau pradeda rodytis daigiukai. Neišsaugojom močiutės bordinių, bet nupirkau aš Nojuje, šįmet gal jau žydės. Bet turiu baltą, rausvą, rožinį, geltoną ir bordinį. Rausvas ir rožinis jau žydi pilnu tempu, geltonas ir baltas pernai po nedicką žiedą išperėjo, nemačiau bordinio tik.
Pou o kaip vaikio sveikata? O ir mažąjai gydymas padeda?
Muka, blogai. Tikiuosi stebuklo.
Mažoji jau gauna gydymą, bet ten ilgai grojantis dalykas. Po trijų mėnesių kurso vertins pokyčius. Dar anksti. Bet jau vieni gydytojai mato labai nedidelį pagerėjimą. Liga kerta per tris sritis. Net jei vaistai padėtų sustabdyt akimirką, tai būtų labai didelis pasiekimas. Jei išloštume 5 metus, tai būtų pasaka - gal išras vaistus ar gydymo būdą naują per tą laiką. Galų gale, 5 metai kokybiško gyvenimo yra dovana.