Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labryt.

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 27, 15:28)
Šalnas iki-8 žada šianakt ...
Išgyvens ar neišgyvens mano  augintiniai  šiltnamyje ?
Totalizatorius  biggrin.gif

Dusia, mūsuose šiuo metu -1, jutiminė temp - 0. Aš su kate ir su kava lauke. Saulę pasitinkam.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Labas rytas.
Prikėlė bute rytinė saulė.Irgi puoliau prie lango,mašinos neapšąlę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Blūdiju nuo 5 ryto... tai darbe jau 7 ryto na žodžiu ... kažkokia beleberda su miegu ir poilsiu ... kaip išsunkta mazgotė jaučiuosi .... sode nieko taip ir nenuveikiu kol valgyti sutaisau ir vsio amen jėgom. Dėl diskusijų ai gaila man jėgų tam nes aišku viena vienos tiesos nėra 4u.gif
Šalna vos vos sode nedirtstelėjau šiltnamin bet viskas po dviem agro, šiandiena MB prašysiu visus daigus kad suneštų iš triobos tamsu ten tegu saulės gauna 4u.gif Reikia nulėkti iki medelyno šilauogių daugiau lyg nieko ir nereikia, savaitgalis bus braškių sodinimas ir šiluogių o šiaip reikia kelis kampus apravėti jau želia garšva .....
Jamu kavos bo jau reikia tongue.gif
Atsakyti
Labos ,
Ingrida dėkui už kavą 4u.gif . Man kaimu kvepia, ir bitėmis biggrin.gif O jau servetėlių grožis wub.gif Visuma ...
Ex dėkui už info apie šalnas. Turėjo atlaikyti mano augaliukai .
Muka jei paguos aš irgi labai anksti pabudau . 5:30 jau buvau gyva. Biški pamezgėm su kate, dabar nuėjo gult... Pavargo taigi mano senutė biggrin.gif
Muka su tuo Nieko Nereikia nuvažiavus į medelyną protas išeina atsotogų . Protu supranti , kad nereikia, nespėsi , neprižiūrėsi . O velniukas ant peties - noriu, noriu , noriu ...
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

aš šią naktį miegojau ant vieno šono, tikriausiai. Pabudau apie 5 val, nes vyras stipriai knarkė, bet paglosčiau, apsivertė ant kito šono, nustojo knarkt ir aš užmigau iškart.

Muka, kai man taip smegeninė verda, neužmiegu ir aš. Paprastai tai po ilgalaikio streso, kai ne tai kad pavargsti, bet pervargsti - antras lygis.

Tikriausiai savaitgalį reiks labiausius stypenas į šiltnamį išvežt, nes vis tiek čia vargsta. Šiemet anyta savo šiltnamio dalį užleis mano pomidorams. Ji jų augina nedaug, pusę ploto teužima. Tad kitoj pusėj morkos auga, na ir lieka dalis ploto, kur krapai, ridikai, salotos. Juos kai suvalgysim ir pasodinsiu savo mažėlius - kaip tik suspės užaugti. Agurkų neauginam, nes pas mus juos erkutė užpuola stipriai - nesugebam sudaryti sąlygų. Retai važiuojam savaitę turi patys be priežiūros gyvent.

Gražios dienos.

P.S. man gražiausios gėlės yra bijūnai ir frezijos. Frezijas sode pelės ir pelėnai išnešioja, tad reikia džiaugtis tik pirktinėmis, na o bijūnai - sode jau įsikabino.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 28, 07:41)
P.S. man gražiausios gėlės yra bijūnai ir frezijos. Frezijas sode pelės ir pelėnai išnešioja, tad reikia džiaugtis tik pirktinėmis, na o bijūnai - sode jau įsikabino.</p>

Eksperimentuoju.Radau šalia medėjančio bijūno vaiką.Atsargiai iškasiau ar iš šaknies ar iš sėklos(nors sako sėklos dygsta kelis metus?),pasodinau.Matysime įsikabins ar ne?Medėjantys labai kvepia man,tik kad greitai peržydi ir brangūs rūpužiukai.Pernai pasodinau kelis naujus,matysime kaip žydės? ax.gif O šiaip sodyboje nemažai senovinių bordinių. mirksiukas.gif
Jaučiu brugmansijų neišsaugojau per žiemą?Gaila,kol kas jokių gyvybės ženklų šiltnamyje išneštų.Nors tris kinrožes bute išsaugojau.Geltona jau peržydėjo,dabar oranžinė žydi ir sukrovųsi didelė balta su rūžavu viduriuku. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Muka, o man diskusijos patinka. Bet diskusijoms reikia argumentų, šalto proto, įsiklausymo, tolerancijos kitiems požiūriams ir dar turbūt daug ko. Sunku. Lengviau kalbėti apie orą ir nuveiktus darbus mirksiukas.gif
Taigi, šalnų turbūt nebuvo, nors mano šiltnamio vietoje šalčiau, nei prie namo. Gal ir be reikalo sutįsiau tuos pomikus, bet nors ramiai miegojau. Kava išgerta, laukia šokolado temperavimas ir kiti su dovanom Motinos dienai susiję darbai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 28, 10:10)
Muka, o man diskusijos patinka. Bet diskusijoms reikia argumentų, šalto proto, įsiklausymo, tolerancijos kitiems požiūriams ir dar turbūt daug ko. Sunku. Lengviau kalbėti apie orą ir nuveiktus darbus mirksiukas.gif
Taigi, šalnų turbūt nebuvo, nors mano šiltnamio vietoje šalčiau, nei prie namo. Gal ir be reikalo sutįsiau tuos pomikus, bet nors ramiai miegojau. Kava išgerta, laukia šokolado temperavimas ir kiti su dovanom Motinos dienai susiję darbai smile.gif

o kas nuo to pasikeis....
gavai braškių daigų?
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 04 28, 09:41)
<p>Labas rytas,</p><p>aš šią naktį miegojau ant vieno šono, tikriausiai. Pabudau apie 5 val, nes vyras stipriai knarkė, bet paglosčiau, apsivertė ant kito šono, nustojo knarkt ir aš užmigau iškart.</p><p>Muka, kai man taip smegeninė verda, neužmiegu ir aš. Paprastai tai po ilgalaikio streso, kai ne tai kad pavargsti, bet pervargsti - antras lygis.</p><p></p><p>Tikriausiai savaitgalį reiks labiausius stypenas į šiltnamį išvežt, nes vis tiek čia vargsta. Šiemet anyta savo šiltnamio dalį užleis mano pomidorams. Ji jų augina nedaug, pusę ploto teužima. Tad kitoj pusėj morkos auga, na ir lieka dalis ploto, kur krapai, ridikai, salotos. Juos kai suvalgysim ir pasodinsiu savo mažėlius - kaip tik suspės užaugti. Agurkų neauginam, nes pas mus juos erkutė užpuola stipriai - nesugebam sudaryti sąlygų. Retai važiuojam savaitę turi patys be priežiūros gyvent.</p><p></p><p>Gražios dienos.</p><p></p><p>P.S. man gražiausios gėlės yra bijūnai ir frezijos. Frezijas sode pelės ir pelėnai išnešioja, tad reikia džiaugtis tik pirktinėmis, na o bijūnai - sode jau įsikabino.</p>

Pou o kaip vaikio sveikata? O ir mažąjai gydymas padeda?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 28, 08:10)

Atsakyti

Eksperimentuoju.Radau šalia medėjančio bijūno vaiką.Atsargiai iškasiau ar iš šaknies ar iš sėklos(nors sako sėklos dygsta kelis metus?),pasodinau.Matysime įsikabins ar ne?Medėjantys labai kvepia man,tik kad greitai peržydi ir brangūs rūpužiukai.Pernai pasodinau kelis naujus,matysime kaip žydės? ax.gifO šiaip sodyboje nemažai senovinių bordinių. mirksiukas.gif
Jaučiu brugmansijų neišsaugojau per žiemą?Gaila,kol kas jokių gyvybės ženklų šiltnamyje išneštų.Nors tris kinrožes bute išsaugojau.Geltona jau peržydėjo,dabar oranžinė žydi ir sukrovųsi didelė balta su rūžavu viduriuku. wub.gifwub.gif

Ingrida, tikrai medėjantis ilgai dygsta. Sako, gerai paberti į žemę ir pažymėt. Žemėje natūraliai stratifikuojasi, tai būna, rudenį paberi, vasarop jau pradeda rodytis daigiukai. Neišsaugojom močiutės bordinių, bet nupirkau aš Nojuje, šįmet gal jau žydės. Bet turiu baltą, rausvą, rožinį, geltoną ir bordinį. Rausvas ir rožinis jau žydi pilnu tempu, geltonas ir baltas pernai po nedicką žiedą išperėjo, nemačiau bordinio tik.

Pou o kaip vaikio sveikata? O ir mažąjai gydymas padeda?

Muka, blogai. Tikiuosi stebuklo.

Mažoji jau gauna gydymą, bet ten ilgai grojantis dalykas. Po trijų mėnesių kurso vertins pokyčius. Dar anksti. Bet jau vieni gydytojai mato labai nedidelį pagerėjimą. Liga kerta per tris sritis. Net jei vaistai padėtų sustabdyt akimirką, tai būtų labai didelis pasiekimas. Jei išloštume 5 metus, tai būtų pasaka - gal išras vaistus ar gydymo būdą naują per tą laiką. Galų gale,  5 metai kokybiško gyvenimo yra dovana.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 28, 10:06)
Eksperimentuoju.Radau šalia medėjančio bijūno vaiką.Atsargiai iškasiau ar iš šaknies ar iš sėklos(nors sako sėklos dygsta kelis metus?),pasodinau.Matysime įsikabins ar ne?Medėjantys labai kvepia man,tik kad greitai peržydi ir brangūs rūpužiukai.Pernai pasodinau kelis naujus,matysime kaip žydės? ax.gif O šiaip sodyboje nemažai senovinių bordinių. mirksiukas.gif
Jaučiu brugmansijų neišsaugojau per žiemą?Gaila,kol kas jokių gyvybės ženklų šiltnamyje išneštų.Nors tris kinrožes bute išsaugojau.Geltona jau peržydėjo,dabar oranžinė žydi ir sukrovųsi didelė balta su rūžavu viduriuku. wub.gif  wub.gif

MB nupjovė sumedėjusį bijūną cray.gif aggressive.gif cry.gif
Atsakyti