Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mano ausiai tas vertimas nemalonus ,tik tiek.Ir neverta aiskintis cia.
O del tavo amzino pulinio,tai kai dare scana ,gi sake yra mazu zidinuku aplink,itikino,kad taip turi but biggrin.gif
O kas turejo votis,zino ,kad reikia jas iskasti iki didziules duobes,kad tie kamuoliukai tokie visi iseitu.Galima operuotis,galima fermentais issprogdint,galima kompresais ispudyt.
Oficialus protokolas yra gerti antibiotikus ,kol uzsitrauks iki kito karto.Juk sakiau ,kad dar ne pabaiga,yra mano postas.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 05 26, 10:15)
Mano ausiai tas vertimas nemalonus ,tik tiek.Ir neverta aiskintis cia.
O del tavo amzino pulinio,tai kai dare scana ,gi sake yra mazu zidinuku aplink,itikino,kad taip turi but biggrin.gif
O kas turejo votis,zino ,kad reikia jas iskasti iki didziules duobes,kad tie kamuoliukai tokie visi iseitu.Galima operuotis,galima fermentais issprogdint,galima kompresais ispudyt.
Oficialus protokolas yra gerti antibiotikus ,kol uzsitrauks iki kito karto.Juk sakiau ,kad dar ne pabaiga,yra mano postas.

Nu va,paskaicius ka tu parasei va cia Vertimas neturi dezinformuoti.Sis vertimas yra klaidinantis.
Dilgele yra rimtas augalas,negalima nesamoniu apie kalbet.Zmones gali sau pakenkti.Tai ne zliuge ar galingsoga.
Atsainumas ir pezejimas bile ka , o dar taipogi tikejimas visais interneto pezalais yra kenkimas.
Pats DR BERGAS yra puikus medikas jo rekomendacijos yra teisingos ,yra keletas niuansu ,kur nesutikciau,bet islaiko nepakenk salyga.O tai ka girdejau yra siaubingas nusivertimas biggrin.gif

as negalejau patiket,kad vertimas neteisingas,todel si ryta norejau atrast,kur jau tas vertejas klaidina,bet taip ir neradau,o tu dabar rasai ,kad cai tik tavo ausiai nemalonus tas vertimas.Cia du skirtingi dalykai,kur klaidinantis,o kur nemalonus ausiai. biggrin.gif biggrin.gif
Del voties,man viskas aisku. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 gegužės 2024 - 11:40
Luety,jei dilgeles galetu isgydyti degeneracinius sanariu pazeidimus ,gautu nobelio premija,kaip arthemisia annua gavo.Ir zinai ,as nemegstu aiskintis. biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos.

Vakar taip smagiai nulijo, bet tie bl šliužai sugadino nuotaiką. Pernai radom keturis ir jie buvo pirmieji. Bet pernai kiek mačiau miške  tao supratau, kad bus šūdukas, t.y. tik laiko klausimas.

Jau šįmet aišku buvo, kad jų yr, nes vis apgraužtą rasdavom ką nors.kartą radau ir surinkau 20. Nu bet tiek... kaip MB sako, ne veltui esi gera gry autoja. Nes ir šliužų daugiau surinkau, vapsvų lizdą radau, na ir vieversiukų ant žemės su kiaušinukais.

Šįryt vėl apie 20 slimokų į druską sumečiau.

Bus kova su vėjo malūnais. Ne 6 arai. O ir miškas šalia. Nuo miško puaės jų gausiau ir yra.

Karkvabaliai pas mus cikliškai. Užpernai iš šiltnamio virš 100 surinkau vabalų. O šiemet visą pievą suarė šernai letvų beieškodami ir ežiukai, varnos išknaibė.

Šianfien sodinam agutkus dirvoj daigais kaži, ką rasim kitąkart. Reiks aplink perimetru pabarstyt druska ir pelenais apie jų lysvę.

Mulčo reiks atsisakyt, ten tie šliužai slėpsos kai bus karštis o ten laikysis drėgmė.

Žodžiu.

Atsakyti
Pou. 4u.gif 4u.gif
Pas mane šiltnamyje,pakraščiuose,kur plėvelė,kažkas nučiulpia braškes,įtariu sraigės. ax.gif
Agurkai šiltnamyje žydi,tikiuosi jau gal tėvo dienai pirmas koks bus?Jau ragavome su mb trešnes,irgi tikiuosi tėvo dienai,kai vaikai atvažiuos bus pilnai sunokę.ankstyva trešnė,prasideda vos ne kartu su lenkais.Kartais paukščiai dar nespėja atsitokėti. mirksiukas.gif

Nespėjau pasodinti rusmenių,moliūgų.Laukiau kol išvažiuos vieni svečiai,kol sutvarkėme namuką,kiti ankščiau atvažiavo,gal nenumirs dar parą vazonuose? ax.gif

Dusia kokio didumo pinavija,su tiek žiedų.Aš praeidama suskaičiavau apie 20 ir tai jau skaitau daug.Skleidžiasi mano ružava,kur paskui pakeičia spalvą į šviesumą. wub.gif

Reikia važiuoti prabalsuoti.Pasikeitė nuomonė ,už ką balsuoti,paklausus vakar debatų. ax.gif
Užsisakiau vistiek šviedrį,melsvių geltonų,nematytą miskantą,melėsą.Rizikuosiu.
Klemalį Sandra praaugins.Sėjo iš sėklų maži dar daigai,palauksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 26 gegužės 2024 - 14:26

Pou. 4u.gif4u.gif
Pas mane šiltnamyje,pakraščiuose,kur plėvelė,kažkas nučiulpia braškes,įtariu sraigės. ax.gif
Agurkai šiltnamyje žydi,tikiuosi jau gal tėvo dienai pirmas koks bus?Jau ragavome su mb trešnes,irgi tikiuosi tėvo dienai,kai vaikai atvažiuos bus pilnai sunokę.ankstyva trešnė,prasideda vos ne kartu su lenkais.Kartais paukščiai dar nespėja atsitokėti. mirksiukas.gif

Nespėjau pasodinti rusmenių,moliūgų.Laukiau kol išvažiuos vieni svečiai,kol sutvarkėme namuką,kiti ankščiau atvažiavo,gal nenumirs dar parą vazonuose? ax.gif

Dusia kokio didumo pinavija,su tiek žiedų.Aš praeidama suskaičiavau apie 20 ir tai jau skaitau daug.Skleidžiasi mano ružava,kur paskui pakeičia spalvą į šviesumą. wub.gif

Reikia važiuoti prabalsuoti.Pasikeitė nuomonė ,už ką balsuoti,paklausus vakar debatų. ax.gif
Užsisakiau vistiek šviedrį,melsvių geltonų,nematytą miskantą,melėsą.Rizikuosiu.
Klemalį Sandra praaugins.Sėjo iš sėklų maži dar daigai,palauksiu.

Už ką balsavai?

Atsakyti

Labas rytas, 

Kaip gyvos po savaitgalio? Užsilėkę?

Aš tai taip. Liko šiltnamis neparištas, kaip nors dar palauks manęs. Ten galima dirbti tik šeštą ryto, vakare pekla... taip greitai šoka tie pomidorai aukštyn.

Mukut, dar palaukim šalavijo. Kol kas tik vienas krūmas pražydo norima spalva. O žinau , kad buvo daugiau. Per žiemą sugalvojo persidažyti?  Ne visi dar žydi.

Ingrida, Tavo braškės gundo :wub: 

O jazminas pasodintas toliau, prie daržo. Gaila, kad  kieme kvapas nesijaučia. Jau irgi nemenkas krūmas. 

Atsakyti

Labos,

Nusikaliau iki ....nieko naujo. Kėliausi 5.30 jau darže 6 ryto iki 9 padirbau pasukui pusryčiai ir viskas jėgų 0. Vakar rišau pomidorus visą dieną  :( žodžiu svorį šiemet kaip niekad jaučiu ... bet kažkaip po truputuką po truputuką  :ax:

Šliužų kiekvieną ryta po 60-70 jų gyvačių tik daugėja, o ir miltukai ir granulės, kaimynai kas renka kas ale nemato, miškas per kelis sklypus, MB sakė nėra kur kojos padėti, jau neinu miškan. Vienas būdas rinkti rinkti ir dar kartą rinkti ir sūdyti :mad2: Pasodinau serenčiuką ir jklmn tie gyvatės jau 5 užlipę ėdą  :zoo_taz:

Dusia nepergyvenk viskas ok nespirga man šalavijas :)

Darbe jau 6.10 ale kaip paaiškinti, kad einu namo anksčiau tam kas 11 atvažiuoja  :hm: kaip kiekvienas save mato, niekaip nesuprantu. Ai tuščia jo kaip pradedu anksčiau taip ir baigsiu  :ax:

Na ką turime gražų prezidentą. Tiesa išbandžiau balsuoti kitoje apylinkėje ir visai jokios problemos :)

Luety marš operuotis, kol neišimsi gėluonių taip ir vargsi, kaip suprantu išpausti jau nebeįmanoma, telieka tik operacija ir kuo greičiau, trept trept kojele  :P

Gražios ir darbingos dienos  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 27 gegužės 2024 - 06:10
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Balsavau už tą ,kuri nelaimėjo.Vien dėl to,kad žadėjo tvarkyti reikalus tos pačios lyties poroms.Vien tik dėl to,man kas aktualu ir nelaimėjo.Nausėda debatuose labai arogantiškas pasirodė,jau buvo užtikrintas laimėjimu,nepatiko labai.Užsienyje ,balsavę palaikė Šimonytę,64 procentai. blink.gif
Apsirijome vakar braškėmis,man net pilvą pradėjo skaudėti.Ir svečius pavaišinome,o kur dėti?Vaikų nėra,mamai irgi niekaip nuvežti.Tai ir valgėme,dar liko. biggrin.gif
Kaip gerai,pas mane tfu tfu tų šliužš nesimato.Kažkiek braškių apčiulpia.
Vakar surišau pomidorus,liko gal 6 naujai pasodinti.Pas mane kaip tik vakare saulė nusisuka šiltnamyje.Šiandien palaistyti reikės vieną šiltnamį,vakar vieną palaiščiau.Liko 6 vietos laisvos,dar paprikų įdomesnių paieškosiu. ax.gif
Trys didžiuliai jazminai,kvepia visas sodas ir putinas medumi kvepia.Išdalinome jaunų jazminų 4, pasodinome arčiau namuko,mačiau du jau žydi.
Atsakyti
Labas rytas.
Luety ,pritariu mukutei.Geluoniai jau tvirtai isikapsuliave nuo antibiotiku,butiniausiai reiks operuot.Blyn ,esu sau issipjovus be narkozes,gerai kad ant slaunies.O ant kaklo jau nemaciau ,teko kreonu sprogdint biggrin.gif
Kas apsileido sliuzais,tegu dziaugiasi kapitalizmu ir individualizmu ir nesiskundzia per simta postu.Vienitele iseitis yra drenazas ir masinis kompleksinis naikinimas.Teko gyvenime organizuot,lengva nebuvo. biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

pabudau kažkaip. Visą naktį kaimynai trankėsi, rėkavo iki paryčių.

AA, miške jie kaip įsiveisia, sunku sustabdyt. Pas mus sodybos vos matomos, bet miškas šalia hektarų hektarai.  Čia ne gyvenvietė ir ne sodai. Tiesiog sklypas palaukėj. Turėjom vynuoginių sraigių, tai jos visai ne bėda, bet tie invaziniai ryžikai, kosmosas. Ir jų pernai buvo tik keli.  Pirmi metai invazija.  Ir ryte, ir vakare rinkau. Kai sausa, jų nesimato. Visur pjaunam žolę trumpai dabar, kad jiems nebūtų, kur slėptis. Pas mus sklypas, nors ir didelis, nėra apleistas tikrai. Pirmą kartą su nakvyne ir buvom. Anksčiau, kai jau atvažiuodavom, tai jie jau pasislėpę būdavo. Aną savaitgalį pjovėm žolę, tai visur tikrinom prie pamatų, prie šiltnamių. Sako, kad tie ryžikai labai vislūs.

Šiltnamyje iš vidaus agro dangą tiesėm, prišaudėm. Tikrai pasiteisina dėl karščio.

Atsakyti

P.S. ačiū už Fokiną, kas siūlėt. Labai geras įrankis. Vakar prasibėgau per daržą, supurenau po lietaus žemę. Mažytes žolytes pašalinau. Super.

Atsakyti