Pas mus Vilniuj akacijos kaip kvepia... tas rajonas, kur aš gyvenu, jomis apsodintas. Labai gražu ir kvapnu šiuo metu Vakar buvom teatre, baletą Piaf žiūrėjom. Po spektaklio nuėjom prie Neries pasivaikščiot. O jau žydinčių ramunių plotai... grožių grožis
Labas rytas.
Išėjau į kiemą,kvepia jazminu.
Vidury savaitės mb išvirė,pabandė grapą.Gavosi daugiau kaip pusė trilitrinio.Reiks ieškoti gėrėjų.O jei rimtai bandyti daryti uogų užpiltines.O kitą savaitę bandysime hidrolatą iš jazminų.
Labas rytas,
oi koks grazus pas mus rytas,kaip reta,sauleta,melynas dangus,vejelis nedidelis.
Ingrida,koks grazus puodelis kavos.Noooriu tokio,ieskosiu,suzavejai.Kavos turiu ir savo,o va puodelio tokio ne.
https://youtu.be/g43...Qo-rAC4SymyuJrG
Saintlina labai gražios tos ramunių pievos Vilniuje
Ingrida, nežinau ar kiti klemaliai medingi, ar tik tas paprastas. Kad nebūtų kaip su akacijomis, žydi rūžava, graži, žiedai dideli bet nei vienos bitės.
O paprastos vis nepasisodinu. Taigi Kaune prie namų tik sėklų pasirinkti reiktų rudenį...
Kad nors kiek apsiniauktų ir palytų . Sausa sausa, dulka dulka viskas. O dar vėjukas džiovina.
Šiandien ir man šilta
Akacijų gal kilometrą esu mačiųsi Šimonių girioje vidury miško,visa pakelė,matyt pasidaugino jos?
Iš gėlių gavau tik rusmenių,norėjau melėso,paprašė už mažą daigiuką 12 eurų,kiek mačiau internetu žymiai pigiau.Ko norėjau daugiau neradau.
Prisipirkau visokiausių paprikų,bus spalvotų ir aitrių visokių,du baklažanus pasiėmiau,bandysiu ir 4 dumplūnes.Viskas,pakaks.Dar du kriaušinius moliūgus,kitokie lapai nei mano,kurie nesudygo.
Neblogas tas vertimas,vis geriau nei nieko,nesuprantantiems angliskai .
Mudu sode.Padirbam,pasedim,pageriam kavos,vel paravim.OraS puikus,bet musu miskely pauksciu girdet mazai,gal todel,kad lape viena patvarke,musu zolyne pilna plunksnu
Pas mus irgi pilnos pakeles ramuniu.
Bijunas turi du didelius ziedus sukroves,daugiau neissteni jis.
Papildyta:
Neblogas tas vertimas,vis geriau nei nieko,nesuprantantiems angliskai .
Mudu sode.Padirbam,pasedim,pageriam kavos,vel paravim.OraS puikus,bet musu miskely pauksciu girdet mazai,gal todel,kad lape viena patvarke,musu zolyne pilna plunksnu
Pas mus irgi pilnos pakeles ramuniu.
Bijunas turi du didelius ziedus sukroves,daugiau neissteni jis.
Dilgele yra rimtas augalas,negalima nesamoniu apie kalbet.Zmones gali sau pakenkti.Tai ne zliuge ar galingsoga.
Atsainumas ir pezejimas bile ka , o dar taipogi tikejimas visais interneto pezalais yra kenkimas.
Pats DR BERGAS yra puikus medikas jo rekomendacijos yra teisingos ,yra keletas niuansu ,kur nesutikciau,bet islaiko nepakenk salyga.O tai ka girdejau yra siaubingas nusivertimas
Kėlėsi debesis nuo Vilniaus pusės, arba galima sakyti Bulbašijos. Ir pšš . Nedaėjo. Nebus lietaus. Laistau arba laistau. Ingrida, pagenėk baklažanus, tada derės. Neleisk auginti pažastų iki pirmo žiedo. Žydi jau mano baklažanai. Vilniuje ne laukinės ramunės? Arba aš klystu? Pas mane geltonuoja. Prieš savaitę pjauta, bet sužydo kokios tai geltonos gėlytės. Kalbinu MB, kad nepjautų, paliktų pasigrožėti. Kiemas ir sodas geltonuoja.
Ačiū Dusia,gal nepamiršiu pamokos? Baklažanai gražūs daigai,dar nežydi,paprikos kai kurios jau žydi.
Mairūno,tai pamiršau paieškoti.
Palikau vaikus. Kaime lietus pylė pusę dienos, vakarop ir pas mus nulijo.
Kažkoks durnas jausmas buvo...pirmąsyk tiek ilgai liks.
Palikau vaikus. Kaime lietus pylė pusę dienos, vakarop ir pas mus nulijo.
Kažkoks durnas jausmas buvo...pirmąsyk tiek ilgai liks.
Teks kentėt motin, man visada stresas palikt iki dabar 🤣