QUOTE(saintlina @ 2024 05 24, 10:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73150058" data-time="1716539064"><div><p>Kalijos sode eina is proto,grozis neispasakytas,dvi moterys ejo pro sali sake mano sodas gorgeos,tariasi godzas,verciasi grazuolis,grazus.Bet iki grazumo dar daug like.
</p></div></blockquote><p>Eik jau, kas jau ten tau dar negražu gali būt? Kiek rodai, tai viskas nu laaaabai gražu. Tik aš nesuprantu, kaip tu tiek visko gražaus tokiam nedideliam plotely sutalpini? Va ir sausmedis toks, lyg kokio dvaro sieną apkėtojęs, kaip kokiam filme. </p><p>Rodyk tas kalijas greičiau, netrevoju pamatyt
</p>
Mano akimis,tai pas mane nera ka ziuret apart kalijas siuo metu.
Bet,jei sulyginsi su anglu sodo sklypais,tai pas mane labai grazu,tvarkinga,neziurint,kad tvoros angliskos,is pagalbiniu priemoniu.Nekisi gi i geras tvoras,kai sklypas nuomojamas.Nors yra vienas sklypas,nezinau,kas ji turi,kokios tautybes,tai ten viskas is gero naujo medzio,net zolynelio nera,viskas medinese grindyse.Nu bet man reikiaisizeminimo basai.Grazu man pas ji,bet primena didele miiesto aikste su trinkelem.O man reikia gamtos.
Nufotkinsiu,kai busiu soda,parodysiu,bet bijau kritikos is lietuviu,vokieciu lietuviu.Ten tai sodai visi kaip nulieti gi.Vien Mukos sodas koks grazus,o jau apie sodybas net nesneku.