QUOTE(saintlina @ 2024 05 24, 06:24)
<p>Kaime, sakė, vakar du kartus lijo. Bet šilauoges vakare laisčiau, nes man jos sausos atrodė. Iš visų uogų tai tik braškių atrodo bus daug ir ant šilauogių jūra žiedų. Daugiau viskas nušalo, net serbentų nebus. Ant sausmedžių gal tris uogas mačiau per du krūmus. Ai, agrastai dar atsilaikė. Vyšnias ir trešnes vėl reiks pirkt. Ant keturių trešnių ir trijų vyšnių nei vienos uogos nėr. Viena vyšnia ir viena trešnė šiek tiek primezgė. </p>
<p>Atvažiuoju vakar į kaimą - o ten pečių kūrena.. visi radiatoriai atsukti, viduj kaaaršta.. </p>
Labas rytas,
sauleta pas mus,grazu,bus iki 17 silumos.
Mano sausmedis treciametis,bet nemaciau jokiu uogu tuos du metus.Jis zydi istisa meta,leidzia atzalas ir vel zydi.Siemet MB stipriai ji apgenejo,visas virsutines atzalas nusniojo,nes nenori ,kad liptu ant vistininko stogo,dar ilus.
Vienintele obelele pilna obuoliuku,braskiu labai daug,tik ten kiek bardakas,nes dengt siaudais bijau,kad peliu nepritraukt,uogu uzmegzta daug,visos ant zemes dedasi,kokia plevele kist po jomis,gal jau velu.Ten kur buvo lape isisukus ir isknisus jokiu braskiu daigu neliko,tai truputi toks liudnas vaizdas.Bet yra,kaip yra.
Kalijos sode eina is proto,grozis neispasakytas,dvi moterys ejo pro sali sake mano sodas gorgeos,tariasi godzas,verciasi grazuolis,grazus.Bet iki grazumo dar daug like.Patvorys visas is lauko gatvine puse ir aplink soda viduj du sonai,plius vidinis gelynas labai liudnas,reik ieskokt daugiameciu,bet ten seselis uz tvoros amzinas,nes saule visa diena kaitina i tvora,o gelynas uz tvoros.Zeme ten labai nederlinga,jei uzpilu arkliu meslo,sueda per metus laiko ir vel praso.
Dusia,kojines labai grazios,as noriu tokio zakardo numegzt,bet bijau,turiu schemu daug pasidejus.Man tavo kojines geguzio nakties ziedai.
Mano isdziuvo,einu fotkint ir ikelsiu.Mano tai sekminiu kojines,tik kad sekmines praejo,nu bet jos geguzej buna.