Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Šiaip aš save laikau mergaite iš Kauno rajono biggrin.gif. Gal milijono neverta, bet pusės tai tikrai biggrin.gif
O kur gyvenimas toliau nutėškė, tai neesmė smile.gif
Atsakyti
Vakar per žinias Ingridos miestą rodė: pirmą kartą žydi sakuros 4u.gif Gražu!
Taip sakė ...
Tikros Kaunietės pas mus dvi ? Manau ...
Aš tai žmogus keistas : neturiu jokių sentimentų vietai . Turiu sentimentus žmonėms...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 27, 14:15)
Taip sakė ...
Tikros Kaunietės pas mus dvi ? Manau ...
Aš tai žmogus keistas : neturiu jokių sentimentų vietai . Turiu sentimentus žmonėms...

Sakuros ir cia zydi.O magnolijos jau perzydejo.
As isvis nei prie ko neprisirisus,ypac prie daiktu.Tris kartus pradejau gyvenima nuo nulio Viskas uzgyvenana,svarbu sveikata.
Atsakyti
Šalnas iki-8 žada šianakt ...
Išgyvens ar neišgyvens mano augintiniai šiltnamyje ?
Totalizatorius biggrin.gif
Atsakyti

Išgyvens ar neišgyvens mano augintiniai šiltnamyje ?
Totalizatorius biggrin.gif

Dusia, mano į šiltnamį buvo išvežti 8 pomidorų daigai, bet jis paprastas, karkasas, aptemptas plėvele, tik tiek, kad visu perimetru iš vidaus dar tokia sienelė ių plėvelės metro aukščio prišaudyta, na ir butelių su vandeniu priguldyta. Tai va, iš 8 puikiai žaliuoja 3, vienas daigas absoliučiai kaput, kiti keturi - kaput iki skilčialapių, bet augina pažastėles. Neišmečiau, eksperimentuoju. Išvežiau jau nepamenu kada, gal prieš tris savaites. Pažiūrėjau, kad tokių dublį dar turiu, tad didžiausius ištrėmiau. Balkone likę didesni bent du kartus, bet tokie liauni, liauni, tarpai tarp lapų didžiausi - kai sodinsiu, teks guldyt. O va šiltnamy likę mėlynuoja, bet storėja :) Bus matyt ar išgyvens šias šalnas.

Atsakyti
Mano daugiau ištremta. Skautai , gyvena palapinėje mirksiukas.gif , putplaščio dėžėse. Visi gyvi buvo sekmadienį, kai kurie su žiedais ( neprasiskleidusiais ) .
Šildo 3 didelės talpos su vandeniu , ir gerai prilieta žemė ...
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 27, 15:28)
Išgyvens ar neišgyvens mano  augintiniai  šiltnamyje ?
Totalizatorius  biggrin.gif

Nežinau kur žada tuos -8, Šilainiuose? Bermuduose žada -2.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 14:27)
.Tos kurios niekina gyvenimo nuskriaustus ir silpnus ,malonios tik pacios sau.

Čia vėl akmuo į mano daržą?Niekaip nepamiršti?Bet gi tu nei matei mūsų tų kaimynų,nei gyvenai šalia.Kaip galima iš kelių sakinių spręsti apie žmones? blink.gif bigsmile.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2022 04 27, 15:15)

Dusia,galvoji pamatysime?Pas mus du parkai nauji jau keli metai,nebuvome.Centrą sutvarkė,Senvagę,sūnus karantinavosi bute,tai pabaigoje karantino praėjo per centrą,sakė kaip gražu.Kai centras mūms pėščiomis 20 minučių,nėra kada. ax.gif Netoli naują parką tvarko.Gal čia pro šalį pravažiuosime? mirksiukas.gif
Luety,tikrai kovidas,mb pasidarė tyrimą,pasitvirtino.Marti parvežė iš Turkijos,apkrėtė,vos kelias valandas pabendravus sūnų.Tas dar nežinojo,nors įtarė per velykas bendravo su mūmis tik lauke.Bet ridenom lauke kiaušinius,užteko matyt?Apkrėtė mb,tada tas mane.Jam kaip ir nieko,mane kosulys kamuoja ir šaltas prakaitas iš vidaus. ax.gif Vaikis parai buvo nuklydęs London,sako pasiilgau,jam toks gražus miestas.Ką reiškia daug metų pragyventi? bigsmile.gif
Kavute,nesu aš jau tokia jautruolė,gyvenimas užgrūdinęs,papraščiausiai laiko gaila. mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano daugiau ištremta. Skautai , gyvena palapinėje mirksiukas.gif, putplaščio dėžėse. Visi gyvi buvo sekmadienį, kai kurie su žiedais ( neprasiskleidusiais ) .
Šildo 3 didelės talpos su vandeniu , ir gerai prilieta žemė ...

Mano tai užmerktos sėklos kovo 19,  sėti į žemę dar vėliau (gal po savaitės). Kiti dar po gero dešimtadienio. Tai dar apie žiedus net nesvajoju. Šiaip tik į ūgį išsitempę kai kurie, nes per mažai šviesos, per daug šilumos buvo. Kaip aš anksčiau nepagalvojau balkono uždaryt, matyt per daug šilumos iš kambario ėjo.

Ingrida, prašyk, kad vyras masažuotų su tepaliukais (yra vaistinėj su eukaliptu ir kit. et. aliejais), darytų vibro masažus. O cinką, vit D gėrei? Arbatas gerk. O tas prakaitas, tai mane labai mušė.

Dar toks senas vaistas, kitiems juokingas, o aš nespjaunu. Pertusinas: čiobrelis, cukraus sirupas ir alkoholis. Čiobrelis nuo kosulio, o alkoholis sušildo, praplečia, lengviau kvėpuot.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 04 27, 15:53)
Čia vėl akmuo į mano daržą?Niekaip nepamiršti?Bet gi tu nei matei mūsų tų kaimynų,nei gyvenai šalia.Kaip galima iš kelių sakinių spręsti apie žmones? blink.gif  bigsmile.gif

Tai čia apie tave?? O aš galvojau galvojau apie ką čia ta A.Alta tauzija.. Mažu stipriai pachmielna rašė? bigsmile.gif

Bandžiau šiandien nereipt dėmesio, apeit, nematyt, nu bet va, visą dieną temoj nesibaigia kažkoks mėšlavežis.
A.Alta, gal geriau tu duok postinti tiems savo rūgpienių kaimo katinui ir šuniui.

Atsakyti
Pou,man toks kokteilis patiktų. wub.gif biggrin.gif Kosulys grynai gerklinis.
MB nupirko MOLEKIN Imuno,vitaminas C,D,Cinkas. mirksiukas.gif Dar atskirai vitaminą C.Valgau pilnomis saujomis,granatą,slyvas,vynuoges,obuoliai,bet toks noras.Organizmas gal žino ko nori? ax.gif
Gal ir gerai tokios mini atostogos mieste?Sodyboje tikrai ne sedėčiau.Remontui nėra jėgų.Dalis pomidorų šiltnamyje dalis sename prikūrentame name.Gaila tik gal 10 daigų arbūzų palikau šiltnamyje,aptutuluotų.Tikėkimės geriausio. ax.gif Grįšime penktadienį,o gal tik šeštadienį.Viešnei patiko,tai dar galvoja gal pasilikti ir penktadieniui? rolleyes.gif
Atsakyti
Ingrida sveik!
Mus visus kankino gerklinis kosulys, tai kaip ranka nuėmė šilta druska ant gerklės. Dar labai gerai kompresas iš šiltų kepintų svogūnų ( kepi be nieko ( ty savo sultyse) ) ir dedi ant bronchų . Kaip kompesą medžiagoje suslėpus . Ant viršaus politileną , ir dar šiltai užkloji. Gal aiškiai parašiau ...
Ex mašinoje radijos klausiau , žadėjo iki -8.
Pou mano beltaliux su žiedais , vasario sėjimo. Visada ankščiau delius kai pasišaldo ... Skuba giminę pratęsti esant prastom sąlygom . Visai kaip žmogus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti