Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai,kad ne rapsų,kiek eidama pastebėjau. ax.gif

O kieno gali būti?

Atsakyti

Vaismedžiai mažai medingi. Labiau žiedadulkės. O rapsas VISADA nektarą skiria. Kur paslėpti tas bites nuo rapso?  8 km jokių laukų? Nelabai Lietuvoje yra tokių vietų.  Na aišku dar būna žibučių medaus... 

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 22, 13:39)
<p>Vaismedžiai mažai medingi. Labiau žiedadulkės. O rapsas VISADA nektarą skiria. Kur paslėpti tas bites nuo rapso?  8 km jokių laukų? Nelabai Lietuvoje yra tokių vietų.  Na aišku dar būna žibučių medaus... </p>

Rapsų turime pernykštį-baltas.Turguje šviesiai rudas buvo,jau skiriu rapsinį.Gal pienių?
Atsakyti

Rapsų turime pernykštį-baltas.Turguje šviesiai rudas buvo,jau skiriu rapsinį.Gal pienių?

Žibučių... kiek žinau pienių irgi šviesus? 

Jūsų derlingoje žemėje? Nu kam žmones apgaudinėti? Lipčiaus šiemet dar nebuvo. 

Atsakyti

Priedas  441409308_7668898039854369_6867694511432069795_n.jpg   56,83KB   0 Parsiųsta kartų

Dusia, čia koks?

Atsakyti

Pou nežinau. Čia kaip nufotkint pomidorą ir klausti kokia veislė. 

Jei žydės rapsas šalia bitė visada eis į rapsą. Tokie gamtos dėsniai.

Jei kažkas gyvena toli nuo dirbamų laukų, džiugu. 

Kai nupirkom sodybą niekas aplink rapso neaugino. Padidino išmokas pradėjo sėti. 

Kaip patamsinti rapsų medų yra receptų. Kas iš to gyvena gal verta?   

Atvažiavom į kaimą. Nei lašelo lietaus. Dulka. Ir žydi pirmas bijūnas. Gražu...

Atsakyti

Saintlina, ar įmanoma Lesių nulaikyti jei šalia mergaitė rujoja? Čia tas pats apie Bites ir rapsą... 

Atsakyti

O kuo blogas rapsų medus?

Atsakyti

Netiesa.

Vaikai paveldi pusę pusės bendro  tėvų turto.

Čia mano Mamos tolima giminaitė, bet išties labai tolima, tik bendravo, nes jos krikšto mamos dukra. Turi sodybą laukuose, kur nėra dirbamų laukų, bet daug pievų su žydinčiomis pienėmis. Tai ji parašė, kad pienių medus :) Jei ir parduoda, tai tik saviems. Aš su ja menkai tepažįstama, gal 4 kartus mačius.

Suprantu, kad atpažinti, koks medus, sudėtinga, tik galvoju, kad rapsų yra ypatingai šviesus, tai čia ne toks. Dažymu abejoju ar apsiimtų, jei tik sau ir saviems.

Atsakyti

Be tyrimo sunku pasakyti koks medus.

Atsakyti

Sutinku, o ir nereikia. Aš tik suabejojau ar tikrai tik rapsų šiuo metu gali būti, kai rapsų ten aplink nėra pas ją. Aišku, gal už 8 km ir yra, bet kiek akys mato - tai nea, nėra.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2024 05 22, 17:05)
<p>O kuo blogas rapsų medus?</p>

Geras.Vokiečiai mėgsta būtent rapsų,nealergizuoja ,sako rapsų medus. ax.gif
Man jis ne toks kvapnus ir žmonės nelabai mėgsta. mirksiukas.gif Kažkaip mūsų bitės nelabai eina į rapsus.Ir nėra to kvapo rapsų,neaišku kokios rūšies dabar augina?Duodasi bitės braškėse,jazminai skleidžiasi.Pas mane dar alyvos pilnai žydi.
https://www.part.lt/...77a69050991.jpg
Vaišinamės.Užeini į šiltnamį,braškėmis kvepia. wub.gif O vaikai tik atvažiuos tėvo dienai.Blogai,kai toli gyvena.
Nusikaliau kaip šuniukas,bet baigiu sutvarkyti šiltnamius.Nei lašo lietaus,rytoj reikės lauke laistyti braškes,jau ir pas mus sausa. ax.gif
Atsakyti