Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Man 27-28 tai tikrai per karšta. 

Pagaliau bendramintę turėsiu )) tai vis viena burbėjau dėl karščių )) na, Pou dar nelabai mėgsta šitą 'šilumėlę'.

Pas mus šiandien visai neblogas vakaras, po lietaus +17. Ir vis tiek šuo po dvidešimties minučių parėjo namo..

Atsakyti
Kai jauna buvau, tai man patiko karštos dienos, dabar jau nebe ax.gif Kažkaip negerai širdžiai pasidaro, o ir prakaitas varva nuo visur, tiesiog bėga. O kai tikprakaitas- tuoj musytės prisistato , skaudžiai kur kandžioja, bet ne moškės. Nuo uodų purškalus naudoju. O va tos musės tai nelabai bijo tų purškalų kažkodėl. Dar eteriniais aliejais kartais pasiteplioju. Prieš kelias dienas mane sukapojo , jokie purškalai negelbėjo- kažkokie išprotėję uodai buvo apstoję biggrin.gif . Šiltnamyje galiu dirbt , nes galus esu su tinkleliais uždėjus, kad visokie ilgakojai uodai kiaušų nedėtų ir paskui man lervos augalų neėstų, musės apie ausis nezystų biggrin.gif Labai pasiteisino. Į senatvę labai nepakanti pasidariau visokiems zirziantiems ax.gif
Lietaus laukiau, nes taip užjuodavo dangus, nešiau kumpius iš daržo. Ir ką... Ir nieko unsure.gif Taip ir nuėjo šonais kažkur ....
Atsakyti

Kai jauna buvau, tai man patiko karštos dienos, dabar jau nebe ax.gifKažkaip negerai širdžiai pasidaro, o ir prakaitas varva nuo visur, tiesiog bėga. O kai tikprakaitas- tuoj musytės prisistato , skaudžiai kur kandžioja, bet ne moškės. Nuo uodų purškalus naudoju. O va tos musės tai nelabai bijo tų purškalų kažkodėl. Dar eteriniais aliejais kartais pasiteplioju. Prieš kelias dienas mane sukapojo , jokie purškalai negelbėjo- kažkokie išprotėję uodai buvo apstoję biggrin.gif. Šiltnamyje galiu dirbt , nes galus esu su tinkleliais uždėjus, kad visokie ilgakojai uodai kiaušų nedėtų ir paskui man lervos augalų neėstų, musės apie ausis nezystų biggrin.gifLabai pasiteisino. Į senatvę labai nepakanti pasidariau visokiems zirziantiems ax.gif
Lietaus laukiau, nes taip užjuodavo dangus, nešiau kumpius iš daržo. Ir ką... Ir nieko unsure.gifTaip ir nuėjo šonais kažkur ....

Kokia gera mintis. Ir tie brudai karkvabaliai neįskrenda gal tada 😃

Atsakyti

Man su rinkimais krizė... 

Nebežinau už ką

Atsakyti
Pas mus uodu nera,nei moskiu,o toks dregnas musu sodas,kituose sklypuose vanduo stovejo ilgai,o ir musu ne is sausuju,o kiek lijo sia ziema,vos ne kasdien,bet uodu nera.Kame reikalas?Gal cia purskia kuom,bet niekada nemaciau.
Mano siltnamio abu galai su tinkleliu,nes as iseinu gi ir negyvenu sode,tai kai siltnamis atdaras ,gali visokie gyvuliai prilyst i siltnami,tai man tinklelis labai gelbsti.Jis pakeliamas prisiutas ant karteles,as nuleidziu zemyn ir prismeigiu su vieliniais smeigtais,tokie kur pardavime buna,ateinu,istraukiu,uzsuku tinkleli i virsu ant tos iremintos karteles ir uzkabinu,o iseidama nuleidziu ir prismeigiu.
Skaniai pamezgiau,eisiu jau miegot.
Labanaktis.
Atsakyti
Инопланетяне прилетают на Землю. Вокруг собираются делегации разных стран, религиозные лидеры и расспрашивают пришельцев об их жизни.
Когда очередь доходит до Папы Римского, он спрашивает: "Знаете ли вы о Спасителе и Господе Боге нашем, Иисусе Христе?"
"А, Иисус" - отвечает инопланетянин. "Конечно, мы его знаем. Он навещает нас каждый год, чтобы удостовериться, что мы в порядке".
Удивленный, Папа восклицает: "Каждый год? Да мы уже 2000 лет ждем его второго пришествия!".
Пришелец видит, что священник начинает гневаться, и пытается его успокоить: "Ну, может, ему нравится наш шоколад больше чем ваш".
Папа изумляется: "Шоколад? А это здесь вообще при чем?".
"Да, шоколад. Когда он впервые посетил нашу планету, мы подарили ему здоровую коробку шоколадок. Погодите, а вы что сделали?"...

Atleiskit uz uzsienio kalba ,bet na reikia idet ,labai geras.
Atsakyti

Labas rytas,

Karščio sauso nemėgstu, bet va turkų man tinka jis drėgnesnis ir malonesnis.

Amadėja žiūrėjau šį viešbutį prieš metus turkuose, viskas tiko kaip ir tiko, tačiau viena bėda per kelią paplūdimys, o man jau netinka  :rolleyes: bet merginos sakė, kad neblogas. O dėl vaiko nesinervink, viskas bus gerai, neskleisk baimių  :4u:

Šiandiena mano dukrai 28, laikas kaip viena akimirka pralėkė, ryte atsikėlusi nubraukiau ašarą :cray: , ir ne iš gailesčio o iš džiaugsmo padėkodama dievui, kad turiu ją  :wub:

AA  :lol:

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 22 gegužės 2024 - 06:21
Su gimdymo diena ,motin nestuke.gif 4u.gif
As irgi dziaugiuosi ,kad jas turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 gegužės 2024 - 07:03

Labas rytas,

Karščio sauso nemėgstu, bet va turkų man tinka jis drėgnesnis ir malonesnis.

Amadėja žiūrėjau šį viešbutį prieš metus turkuose, viskas tiko kaip ir tiko, tačiau viena bėda per kelią paplūdimys, o man jau netinka  :rolleyes: bet merginos sakė, kad neblogas. O dėl vaiko nesinervink, viskas bus gerai, neskleisk baimių  :4u:

Šiandiena mano dukrai 28, laikas kaip viena akimirka pralėkė, ryte atsikėlusi nubraukiau ašarą :cray: , ir ne iš gailesčio o iš džiaugsmo padėkodama dievui, kad turiu ją  :wub:

AA  :lol:

Gražios dienos  :4u:​ 

Tai bus kažkoks praėjimas.

Gal nieko tokio...

Atsakyti

Mukut, su gimtadieniu dukrytės  :4u: 

Kaip bėga tas laikas.. pas man vis mažiukas mažiukas, prieš kelias dienas tas mažiukas sako - draugė atvažiuos, ar gali pernakvot? ))

Atsakyti

Atleiskit uz uzsienio kalba ,bet na reikia idet ,labai geras.

:D  :D  :D​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mukut,mamyte su gimimu dukriukės. 4u.gif 4u.gif
Mano Jautukui prieš dvi dienas 33 suėjo. wub.gif wub.gif Sunkiai išlauktas. ax.gif

Va ką pamiršau turgelyje mairūno niekur nemačiau.O man jo kvapas kažkas tokio. bigsmile.gif Už tai baziliko už 2.50 euro,visas inedelis,gal 30,Bus darbo išsodinti šiandien.Vaikai mėgsta.Galiuosi ,kad rusmenės nepaėmiau daigų,kažkaip rankos buvo pilnos,o kitą kartą ar bebus?
Žada per tv krušą. ax.gif
Atsakyti