Norėjau atoatogų be vaikų, o dabar norėčiau pasiimt 😃
Tiek, kad ten nepriima vaikų...
Chi ,chi ,pas jus silciau nei bulgarijoje ir dar ilgai taip bus
tai gal Bulgarijon reik atostogaut važiuot? .. kaip tik galvojau, kur čia galima būtų pasiduot, abo mergelė atostogaut išeina. Bet aš nenoriu niekur, kur karšta ) mažu netikėtai Bulgarija kaip tik būtų ))))
tai gal Bulgarijon reik atostogaut važiuot? .. kaip tik galvojau, kur čia galima būtų pasiduot, abo mergelė atostogaut išeina. Bet aš nenoriu niekur, kur karšta ) mažu netikėtai Bulgarija kaip tik būtų ))))
Mes liepą varysim kruiziniu laivų į Islandija, nes prieš porą metų eilinį kartą įsitikinau, kad vasarą į pietų kraštus varyt neturiu sveikatos. O va Norvegijos fiordai pernai rugpjūtį buvo Lb gerai
Norėjau atoatogų be vaikų, o dabar norėčiau pasiimt 😃
Tiek, kad ten nepriima vaikų...
Nieko tiems vaikams nenutiks, pailsėsi nuo rūpesčių
kokios puikios kainos bet čia reik planuot visą kelionę, vien į viešbutį gi nevažiuosiu.
Mes liepą varysim kruiziniu laivų į Islandija, nes prieš porą metų eilinį kartą įsitikinau, kad vasarą į pietų kraštus varyt neturiu sveikatos. O va Norvegijos fiordai pernai rugpjūtį buvo Lb gerai
Nieko tiems vaikams nenutiks, pailsėsi nuo rūpesčių
Nu mažas svarbu nesusirgtų...ar kokio priepuolio nebūtų, kad.
Nu bet vistiek... liūdi, nenori pasilikt...
Norvegija ar Suomija ?
Aš savaitgalį Latvijoje susiplanavau birželiui. Vasara ne vasara jei aš Latvijos nepalankau.
Norvegija būtų gerai. Bet reik bent dviejų savaičių. Mergelė kliedi apie motociklą, bet kad anas net į sezono atidarymą nesugebėjo nuvažiuot, nes stabdžio nebeišspaudžia dėl kelio skausmo. Tai kokia ten Norgė? Na, ir šiaip man ne komfortas jau mocu baladotis. Geriausia, aišku, su mašina ir su šuniu )))
Aha, gera mintis.. reik prisimint Latvijos Jūrkalnę ir Ventspilį.