Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2024 05 21, 09:35)
<p>Manęs niekas neįžeis smile.gif aš žinau ko man reikia ir nebūtina gerti ir ėsti, pastebėjau, kad kuo toliau tuo mažiau rūpi lovys smile.gif bet galima skaityti, mėgautis maudynėmis ir saule smile.gif O poilsis, kad atsižymėti kaip cucikui prie kiekvieno pastato ar kokio kito objekto, tai ne man ax.gif </p><p>Gerai jeigu tik užmatysiu, mano sudygo, bet išpikiavus numiro verysad.gif kažko labai jau tos citrinžolės lepios ....</p>

Tai mes kaip ciucikai atostogaujam biggrin.gif . Mano MB kančia yra pliažas ir saulė . Pusdienis su knyga pavėsyje yra pakenčiama. Ilgiau ne smile.gif O nuvažiavus būti kambaryje.... Nu kam tada važiuoti ?
Mano nugara neleidžia gulėti . Imu jausti. Maudytis tai mėgstu šiltoje jūroje. MB pabosta manęs ant kranto laukti smile.gif
Mukute, matysi bus smagu 4u.gif wub.gif
Kiek sėjus citrinžoles niekad nesudygsta. Kelis metus iš šiltnamio pasodindavau į vazoną ir namo . Pernais pamiršau , o pirkti nėra... Man iki tavo darbo taigi netoli.
Atsakyti

kambaryje tik permiegoti nakčiai  :rolleyes: MB visas veikloje čia šaudymas, ten bočia, čia smigis ir t.t ir t.t ir t.t. o man palikite mane ramybėje ir nesukite man galvos :) čia mano ATOSTOGOS ....tai greitai supranta personalas ir visi kiti kurie nori bendrauti  :rolleyes: maudausi kiek noriu ir kada noriu, man vanduo kažkas nerealaus, viską nutraukia  :wub:​ 

Būtinai paveizėsiu citrižolės, mažu rasiu pas kokią babytę :) man sudygsta, ale tik išpikiuoju ir šia tau bobą devintinės ...nudvėsta :( Pernai gi nuvirinau savo žemuoges :( tai šiemet pasėjau gal savaitgalį jau sodinsiu į nuolatinę vietą, na su trim tikrais lapeliais, gal prigis. Mano numirė pelynas  :cry2:  :cry2:  :cry2: reikės ir jo ieškoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 gegužės 2024 - 09:17
Labas rytas 4u.gif
Kad jau yra augintojų citrinžolės, tai gal paprotinsit mane, kaip augint? Pasėjaugal pusę pakelio sėklų į vazonėlį. Sudygo 5 vnt biggrin.gif Bet ką toliau daryt su ja? Ar galima visą vazonėlį taip ir perkelt į žemę su tais 5 daigiukais, ar reik skaidyt po 1 atskirai? Sumąsčiau, kad man reik, bet nežinau kaip su ja elgtis ax.gif
Labai karšta dienomis... Tik popiet išslenku laukan kažką daryt, nes Saulė kažkaip negerai mane veikia šiemet.
Atsakyti

tai net nežinau ką patarti aš pikiuoju, ale nudvėstą, gal tikrai nerušinti  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2024 05 21, 10:15)
Labas rytas  4u.gif
Kad jau yra augintojų citrinžolės, tai gal paprotinsit mane, kaip augint? Pasėjaugal pusę pakelio sėklų į vazonėlį. Sudygo 5 vnt  biggrin.gif  Bet ką toliau daryt su ja? Ar galima visą vazonėlį taip ir perkelt į žemę su tais 5 daigiukais, ar reik skaidyt po 1 atskirai? Sumąsčiau, kad man reik, bet nežinau kaip su ja elgtis  ax.gif   
Labai karšta dienomis... Tik popiet išslenku laukan kažką daryt, nes Saulė  kažkaip negerai mane veikia šiemet.

Žolia, aš pirkdavau daigelį turguje su 3 lapeliais. Parsivežusi sodindavau į vazoną arba šiltnamyje kampelyje. Laikydavau šiltnamyje vazoną ilgai , kol naktys vėsios. Didelis augalas , 10 litrų vazono mažiausiai reikia.
Jei 5 kartu susodinsi tai gal stelbs viena kitą ?
Ir citrinžolės neperlaistykit. Ji iš tų kraštų , kur karštis ir menkai vandens. Taip aš galvoju . Patikslinkit jei klystu .
Tai , kad nebuvo dar šiemet karščių pagal mane biggrin.gif Tik šiluma tongue.gif

Mukute wub.gif Visi mes skirtingi , kas tinka vieniems , kitiems kančia ir atvirkščiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 21, 11:32)
Žolia, aš pirkdavau daigelį turguje su 3 lapeliais. Parsivežusi sodindavau į vazoną arba šiltnamyje kampelyje.  Laikydavau šiltnamyje vazoną ilgai , kol naktys vėsios. Didelis augalas , 10 litrų vazono mažiausiai reikia.
Jei 5 kartu susodinsi tai gal stelbs viena kitą ?
Ir citrinžolės neperlaistykit.  Ji iš tų kraštų , kur karštis ir menkai vandens. Taip aš galvoju . Patikslinkit jei klystu .
Tai , kad nebuvo dar šiemet karščių pagal mane  biggrin.gif Tik šiluma tongue.gif

Mukute  wub.gif  Visi mes skirtingi , kas tinka vieniems , kitiems kančia  ir atvirkščiai  4u.gif

Dusia ir ačiū dievui, žinai kiek konkurentų turėčiau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 05 21, 10:36)
Dusia ir ačiū dievui, žinai kiek konkurentų turėčiau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Muka ar nors kiek padėjo Panangin ?

Atsakyti
Chi ,chi ,pas jus silciau nei bulgarijoje ir dar ilgai taip bus biggrin.gif
Isdygo ziema ,kai dar buvo silciau du arbuzai ir melionas.Tai tie jau zydi kazkaip.
Kiti du pokeliai dar neisdygo,bet tesizino.Beda nedidele.
Pomidorai ,agurkai ,cukinijos prisitaike.Pomidoru dar aisku nera,bet agurku ir cukiniju sociai.
Citrinzoles nepikuojamos,megsta tas pampersu granules,labai nereiklus siaip augalas.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 21, 05:00)
<p>Labas rytas,</p><p>Vasara ir Lietuvoje gerai. Šilumos pakanka... žiemai norėčiau į Kanarus biggrin.gif  tongue.gif </p><p>Žada šilumos iki 27. Mano oras, atsigavimas šaltakraujams žmonėms biggrin.gif . Kitą savaitę tikiuosi išsikraustysim kaiman. Gal uodai jau bus pasimaitinę? Kieme mažiau, bet tik nueik į sodą. Būriai.  O prie tujų jų dvigubai. Gerai, kad toli nuo trobos pasodintos ir nedaug jų. Uodų metai šiemet.</p><p>Luety, svarbu noras atsirado , o norai pildosi. Atsiras ir galimybių!!!</p><p>Gražios dienos  wub.gif </p><p></p>

Labas rytas,

as Ingridos kavos atslinkau,tikiuosi liko dar.
Dusia,gryzau kazkaip atjaunejusi vidumi,daug daugiau energijos,noro kazka daryt,ne tik megzt.Tikrai vaiksciojau ne mazai,bet tas vaiksciojimas susidare is kelio i parde maisto ir atgal,ir iki juros 1,6km ir atgal.Viena diena buvom salia esanciame mieste,nu bet man ten b uvo kancia.Zmoniu mase,grudasi,miestas grazus,katedra Sv,Marijos grazi,veikianti,parka maciau grazu,nu bet tas megapolis oje oje,ne man tikrai ne man.Nei uz ka nenoreciau ekskursijos plavinet po miesta.
Man ,kaip Mukai,saule,vanduo ir knyga,na dar mezginys ir as laiminga.
Netikejau,kad mane taip pataisys tos trys savaites,labai stebiuosi,nu gi atrodo nepavargus isvaziavau,as gi pensininke,niekur neskubu,bet va gryzus tikrai pasijauciau kitaip,pozityvesne,smagesne,tvirtesne.Reiskia man to reikejo,tik oziavausi.
O cia oras baisus.Paziuriu LT-25-26 sauleta,Oropesoj tas pats,tik ten kitoks oras,sausesnis gal ar kaip,nezinau,o pas mus cepelininis dangus,lyja.Dvi dienas tik pasilde iki 19-20,saule pro debesies krasteli islindus,ir vel tamsuma,sloguma.Tai toks oras tikrai trumpina gyvenima.
Tiek visokiu darbu,visokiu popieriu atsakyt keliom institucijom,niekaip neiseina i soda,o ten klykia viskas,kaip reikia mano ranku.
MB vakar pas dantista tik paziurejo i burna ir sustate plana ir nuplese £45.Siandien nuims protezo matmenis su esanciu danciu, ir per diena iki ryt vakaro i sena proteza istatys ta trukstama danti,tada ryt vakare istrauks danti ir atiduos gatava proteza.Viso minus £300 is kisenes. bigsmile.gif Zinoma,visada gali eit pas valdiska,bet ten bus daina be galo.Eisi eisi ir pavargsi eit ir dar padarys ant juoko.Tas dantisktas patikrintas,mokslus baiges Svedijoj,labai atsakingas zmogus.
Tai tiek naujienu mano padangej.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 21, 11:42)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Muka ar nors kiek padėjo Panangin ?

Na sakyčiau kažkiek geriau 4u.gif ačiū, kad pasidalinai ax.gif
Atsakyti
Luety , Ispanijoje saulė karštesnė žymiai lyginant su Lietuva.
Pasigaudei vitamino D, visai kita nuotaika grįžai 4u.gif Ir judesio turėjai daugiau wub.gif
Po pietų šalių miestus reikia keliauti žiemą. O miestuose reikia gerų kojų ! Kitaip kančia ne kelionė.
Atsakyti

Labas rytas,

Amadėja labai fain, kad ryžaisi, pabandyk masažą pas turkiukus, tiesa koks regionas ir viešbutis?

Luety viskas susidelios kaip auksčiausiojo režisieriaus sumanyta :4u: žiū keli metai ir tu jau Ispanijoje, vaikštai po turgų ir ispaniškai rokuojasi su vietine ispane pardavėja apie pomidorų ir alyvuogių aliejaus išaugusias kainas  :P  :wub:

Vakar atalėkėm iki sodo į šiltnamį nė kreivu žvilgsniu nepažvelgiau, dar pečius ir rankas skauda...bet vistiek fainai varnėnai savo vaikus peni, žiūrėk katinų šaika prabėgo, mesteldama smerkiantį žvilgsnį, kad ėsti tik gauna senasis...et... :P Šiandiena ryte sunkiai išvažiavau, gaila palikti česnakų mėlynumą, jau bręstančius bijūnų pumpurus...krestelėjau garbanas ir nusraminau save, juk vakare jie niekur nepabėgs  :D

Gražios ir darbingos dienos  :4u:

Alanija. 

https://www.antiqueromanpalace.com/

Masažą planuoju išbandyti būtinai

Bus viskas ok, tikrai nebus blogiau ką čia 😃

Tik dėl mažojo pergyvenu. Nenori jis mūsų išleist, nepratęs be tėvų būti...

Atsakyti