QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 21, 05:00)
<p>Labas rytas,</p><p>Vasara ir Lietuvoje gerai. Šilumos pakanka... žiemai norėčiau į Kanarus
</p><p>Žada šilumos iki 27. Mano oras, atsigavimas šaltakraujams žmonėms
. Kitą savaitę tikiuosi išsikraustysim kaiman. Gal uodai jau bus pasimaitinę? Kieme mažiau, bet tik nueik į sodą. Būriai. O prie tujų jų dvigubai. Gerai, kad toli nuo trobos pasodintos ir nedaug jų. Uodų metai šiemet.</p><p>Luety, svarbu noras atsirado , o norai pildosi. Atsiras ir galimybių!!!</p><p>Gražios dienos
</p><p></p>
Labas rytas,
as Ingridos kavos atslinkau,tikiuosi liko dar.
Dusia,gryzau kazkaip atjaunejusi vidumi,daug daugiau energijos,noro kazka daryt,ne tik megzt.Tikrai vaiksciojau ne mazai,bet tas vaiksciojimas susidare is kelio i parde maisto ir atgal,ir iki juros 1,6km ir atgal.Viena diena buvom salia esanciame mieste,nu bet man ten b uvo kancia.Zmoniu mase,grudasi,miestas grazus,katedra Sv,Marijos grazi,veikianti,parka maciau grazu,nu bet tas megapolis oje oje,ne man tikrai ne man.Nei uz ka nenoreciau ekskursijos plavinet po miesta.
Man ,kaip Mukai,saule,vanduo ir knyga,na dar mezginys ir as laiminga.
Netikejau,kad mane taip pataisys tos trys savaites,labai stebiuosi,nu gi atrodo nepavargus isvaziavau,as gi pensininke,niekur neskubu,bet va gryzus tikrai pasijauciau kitaip,pozityvesne,smagesne,tvirtesne.Reiskia man to reikejo,tik oziavausi.
O cia oras baisus.Paziuriu LT-25-26 sauleta,Oropesoj tas pats,tik ten kitoks oras,sausesnis gal ar kaip,nezinau,o pas mus cepelininis dangus,lyja.Dvi dienas tik pasilde iki 19-20,saule pro debesies krasteli islindus,ir vel tamsuma,sloguma.Tai toks oras tikrai trumpina gyvenima.
Tiek visokiu darbu,visokiu popieriu atsakyt keliom institucijom,niekaip neiseina i soda,o ten klykia viskas,kaip reikia mano ranku.
MB vakar pas dantista tik paziurejo i burna ir sustate plana ir nuplese £45.Siandien nuims protezo matmenis su esanciu danciu, ir per diena iki ryt vakaro i sena proteza istatys ta trukstama danti,tada ryt vakare istrauks danti ir atiduos gatava proteza.Viso minus £300 is kisenes.
Zinoma,visada gali eit pas valdiska,bet ten bus daina be galo.Eisi eisi ir pavargsi eit ir dar padarys ant juoko.Tas dantisktas patikrintas,mokslus baiges Svedijoj,labai atsakingas zmogus.
Tai tiek naujienu mano padangej.