Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(saintlina @ 2024 05 20, 10:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Luety" data-cid="73149326" data-time="1716190000"><div><p>Nepatikesit,panos,nu visai nebenoriu UK gyvent.

</p></div></blockquote><p>jau turbūt planuojat kada vėl važiuosit? smile.gif </p>

Tokiom salygom,kaip buvom,greit nenusimato,nebent ziema.Sia vasara seimos nariai susidare sarasa kada kas vaziuos.Mes jau negalim pretenduot.Reikia pasitaupyt tada,kad isvaziuot rudeni koki spalio menesi i kokius issinuomotus apartamentus,bet ,jei sakytis dabar,is anksto,kol kas ne 1K uz nuoma menesiui neapsieini.Matysim,pagyvensim pamatysim.
Dar MB prasidejo problemos su danciu,kuris vienintelis laiko apacioj proteza,protezas 500 naujas,dar traukimas dancio,gydymas,va ir visa keliones suma suniui ant danties. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Savaitgalį į Turkiją, tada grįžus po kelių dienų uūsireginau antrineu reabilitacija Santarose. Toliau remintuosiuosi nugarą 😃

Atsakyti

Labas rytas,

Vasara ir Lietuvoje gerai. Šilumos pakanka... žiemai norėčiau į Kanarus :D  :P 

Žada šilumos iki 27. Mano oras, atsigavimas šaltakraujams žmonėms :D . Kitą savaitę tikiuosi išsikraustysim kaiman. Gal uodai jau bus pasimaitinę? Kieme mažiau, bet tik nueik į sodą. Būriai.  O prie tujų jų dvigubai. Gerai, kad toli nuo trobos pasodintos ir nedaug jų. Uodų metai šiemet.

Luety, svarbu noras atsirado , o norai pildosi. Atsiras ir galimybių!!!

Gražios dienos  :wub: 

Atsakyti

Labas rytas,

Amadėja labai fain, kad ryžaisi, pabandyk masažą pas turkiukus, tiesa koks regionas ir viešbutis?

Luety viskas susidelios kaip auksčiausiojo režisieriaus sumanyta :4u: žiū keli metai ir tu jau Ispanijoje, vaikštai po turgų ir ispaniškai rokuojasi su vietine ispane pardavėja apie pomidorų ir alyvuogių aliejaus išaugusias kainas  :P  :wub: 

Vakar atalėkėm iki sodo į šiltnamį nė kreivu žvilgsniu nepažvelgiau, dar pečius ir rankas skauda...bet vistiek fainai varnėnai savo vaikus peni, žiūrėk katinų šaika prabėgo, mesteldama smerkiantį žvilgsnį, kad ėsti tik gauna senasis...et... :P Šiandiena ryte sunkiai išvažiavau, gaila palikti česnakų mėlynumą, jau bręstančius bijūnų pumpurus...krestelėjau garbanas ir nusraminau save, juk vakare jie niekur nepabėgs  :D 

Gražios ir darbingos dienos  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,

šiąnakt kaži ko atsibeldė nemiga. Atsikėliau, pablūdijau iki 2 nakties, tada jau ant šoniuko parpt. 

Gražios dienos visoms!

Atsakyti
Mukute, kur Jūs šiemet atostogų ? Sakei nebe Turkija?
Pou 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Mukute,kaip gražiai aprašei. wub.gif wub.gif Viskas teisybė,mėlynuoja česnakai. ax.gif
Iš dundėjo dukra,sunku dirbti ne namie,monitorių reikia,savo darbo stalų.Neliko dar šiai dienai.Aišku ne namai.
Šiandien į miestą.Kirpyklon užsirašiau,dėlioju mintyse ko turgelyje reikia.Dar 12 pomidorų,gal paprikų pasiimti dar mėginti auginti?Mėtų dar kokių mandrų reikia,bazilikų,mairūnų daigų. ax.gif Arbūzus beveik visus susodinau į lauką,palikau pusei šiltnamio,tai reikia į kitą pusę kažką susodinti? ax.gif Moliūgų,melionų dar daigŲ reikia,vėl bus pilna mašina,planuose dar rožių,jei tilps. mirksiukas.gif MB jau siūlo važiuoti su autobusu,kad viskas tilptų.Na gal kaip nors? mirksiukas.gif
Atsakyti

"Afrikon"  :D Tunisas miestas Susas...truputuką neramu  :hmm: ...bet pabandysime, sužavėjo paplūdymiai, o važiuoti ir pamatyti ką nors...žinote ne man  :rolleyes: 

Ingrida nu dievaž paturbinta tu pas mumi, dar jai trūksta, nooors pati planuoju link stoties turagaus palėkti, reikia serenčiukų, jurginukų bei zinijų  :rolleyes: 

Atsakyti

Mukute, jei turguje pamatysi citrinžolę prigriebk man! Mano turgelyje nėra... vieni augindavo, bet šiemet nepasėjo.

Tunise mano sūnus keliavo. Biški neramu buvo... jie per šalį automobiliu važiavo.

Ps, nenoriu nieko įžeisti, pati kartais važiuoju, bet mano direktorius tokį poilsį viešbutyje pavadino kiaulide.  Prie lovio ir ant gultų. Penėjimas... labai juokiausi :D . Mudu su MB labiau mylim aktyvų poilsį. Reikia kažkaip galvas pavalyti. 

Atsakyti

"Afrikon"  :D Tunisas miestas Susas...truputuką neramu  :hmm: ...bet pabandysime, sužavėjo paplūdymiai, o važiuoti ir pamatyti ką nors...žinote ne man  :rolleyes:

Ingrida nu dievaž paturbinta tu pas mumi, dar jai trūksta, nooors pati planuoju link stoties turagaus palėkti, reikia serenčiukų, jurginukų bei zinijų  :rolleyes:

Esu buvusi Tunise prieš 17 m 😁. 2savaites. Įdomiausia buvo 2 dienų ekskursija į Sachara. Paplūdimiai tai nieko ypatingo. Gyvenom jazmin hamamete 

Atsakyti

Manęs niekas neįžeis :) aš žinau ko man reikia ir nebūtina gerti ir ėsti, pastebėjau, kad kuo toliau tuo mažiau rūpi lovys :) bet galima skaityti, mėgautis maudynėmis ir saule :) O poilsis, kad atsižymėti kaip cucikui prie kiekvieno pastato ar kokio kito objekto, tai ne man :ax: 

Gerai jeigu tik užmatysiu, mano sudygo, bet išpikiavus numiro :( kažko labai jau tos citrinžolės lepios ....

Atsakyti

na pasakysiu kaip grįšiu apie paplūdymius.

Atsakyti