Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 10:16)
Beje ,nuo grikiu svoris nemazeja.
O i tavo planeta atsikrisiu ,kai pastatys ex aerouosta ,bermudu geo anomalijoje.Pirmu reisu biggrin.gif

Man mazes,ir cia bus tik startas.
Galetum ir anksciau atskrist,reikia kelt zemes vibracijas anksciau,kol nenugarmejim dar i praraja.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 27, 11:34)
lotuliukas.gif uoj geras.. Šįryt sakei, kad oro uostas bus visokiems keistuoliams transportuot lotuliukas.gif Žodž, gero skrydžio, A.Alta biggrin.gif

QUOTE(Luety @ 2022 04 27, 11:34)
Man mazes,ir cia bus tik startas.
Galetum ir anksciau atskrist,reikia kelt zemes vibracijas anksciau,kol nenugarmejim dar i praraja.

As tai skraidau skraidau , o aeruosto tai nestato,tik riejasi ir zemes kainas durnina aplink.Tenka leistis va pas ex i kamina.Dar ant tiek nesuplonejau.
O vibraciju matuot man ner kada.Siandien pomidorus paskutinius susodinau lauke ir man i dozimetra reikia karts nuo karto paziuret ,karas netoli ,visgi.
Atsakyti
Apie aerouostą pasakysiu tiek - planas buvo labai realus.
https://www.15min.lt...rimo-56-1357246
Iki pandemijos.Per pandemiją kai 70 pr. lėktuvų neskraidė, ir tt tai net didieji Lietuvos verslinykai nutilo biggrin.gif Jei ne pandemija , gal žemės jau būtų supirktos. Nebus... bent kol kas.
AA - aš nieko iš temos nevysiu . Aš tik Liaudies Tarnas kuris temą atnaujino smile.gif Bo senoj versijoj tema kompuose neveikė , nes per daug žinučių buvo . Greičiau pačiai teks išeiti. Nors šiaip tai aš labai atspari , gyvenimas išmokė . Vyriškame kolektyve kitaip nepadirbsi . O man teko 15 metų . Ir aplmai manęs svetimi neišbalansuoja, šunes loja , karavanas eina ... Kažkaip dzin. Ne Amerikos doleris , kad kažkam patikti , ar nepatikti - nesistengiu .
Taigi smėlio dėžėje yra smagu žaisti! Pilių ir namų statymas, smelio pyragėlių kepimas reikalauja susikaupimo, žinių ir tt ... O smėlio sauja į akis -yra labai paprasta - kas pirmas, kas iš pasalų , kas skaudžiau unsure.gif

Pasakėčia
Asilas sako tigrui:
- Žolė yra mėlyna.
Tigras atsako:
- Ne, žalia!
Abu susiginčijo ir nuėjo pas karalių liūtą, kad jis pasakytų kuris teisus.
Kai jie atėjo pas liūtą, asilas šaukia:
- Jūsų didenybe, ar tiesa, kad žolė mėlyna?
- Taip, žinoma, žolė mėlyna, - atsakė liūtas.
Asilas susižavėjęs džiaugiasi:
- Tigras nesutiko su manimi, prašau, nubausk jį.
Liūtas pareiškė:
- Tigrui skiriama bausmė – mėnesį tylėti.
Asilas pašoko ir laimingas nušuoliavo dainuodamas „žolė mėlyna... žolė mėlyna“
Tigras nuolankiai priėmė savo bausmę ir paklausė liūto:
- Jūsų didenybe, kodėl Jūs nubaudėte mane, juk žolė žalia?
- Taip, žolė iš tiesų žalia, bet nubaudžiau ne dėl to. Bausmė už tai, kad toks drąsus ir protingas gyvūnas kaip tu, neturėtų gaišti laiko besiginčydamas su asilu ir vėliau dar mane trukdyti.
Ginčai su kvailiu, kuriam nesvarbi nei tiesa nei realybė, o tik jo įsitikinimų pergalė yra baisus laiko švaistymas.
Šaltinis: interneto platybės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 27 balandžio 2022 - 12:13
Kartais paskaitau komentarus, kur dar galima komentuoti. Nu toks žmonių susipriešinimas... Ir atrodo, kad vis didėja. Ir atrodo, kad jis skatinimas. Ir atrodo, kad kažkam labai naudingas.
Tikiuosi, kad tik man rodosi biggrin.gif

Viskas - dYYYrPt, dYYYrPt ir dar kartą dYYYrPt...
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 27, 10:52)
Nu va - teisi buvau biggrin.gif
Nesikabinėjam. Aptarinėjam mirksiukas.gif
Neimk taip į širdį, jautruole tu mūsų... 4u.gif

kaip sakė Ex - bendrauti turi būti malonu. Pastaruoju metu nutilo Ingrida, Kukuska, Ate. Pou atsparesnė, gyvenimo užgrūdinta. Aš visgi irgi manau, kad negatyvo, kurio išvengti nelabai gali, ir taip daugiau nei pakanka aplink. Ne visiems patinka 'užkliūti' dar ir bendraminčių temose. Man sunkiai suprantamas tas nuolatinis noras pasikandžioti. Kam to reikia? Geriau pasėdėti ant suoliuko. Prisijungsiu prie Ingridos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 balandžio 2022 - 14:34
Tik be panikos,sakiau gi jau isitaisiau savo tema.
As nors sakota ,bet trukdyti malonumui ,na jau .Tikrai netrukdysiu jums maloniai bendrauti.
Iki malonaus :DBet turbut ne.Tos kurios niekina gyvenimo nuskriaustus ir silpnus ,malonios tik pacios sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 balandžio 2022 - 14:30
susidubliavo, atsiprašau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 27 balandžio 2022 - 14:33
QUOTE(saintlina @ 2022 04 27, 15:18)
kaip sakė Ex - bendrauti turi būti malonu. Pastaruoju metu nutilo Ingrida, Kukuska, Ate. Pou atsparesnė, gyvenimo užgrūdinta. Aš visgi irgi manau, kad negatyvo, kurio išvengti nelabai gali, ir taip daugiau nei pakanka aplink. Ne visiems patinka 'užkliūti' dar ir bendraminčių temose. Man sunkiai suprantamas tas nuolatinis noras pasikandžioti. Kam to reikia?  Geriau pasėdėti ant suoliuko. Prisijungsiu prie Ingridos.

Saintlina,
aš niekada nebuvau aktyvi. Atslenku, paskaitau, lepteliu kažką. Neketinu sėdėti ant suoliuko.
Į šią temą atėjau, todėl, kad malonu, todėl, kad savos esat. Kas nepatinka-galiu apeiti, nematyt, negirdėt. mirksiukas.gif Ne kažkas pakvietė, kad galėtų išvaryt. Aš, kaip Dusia sako, atspari.
Atsakyti
O tai cia vel buvo eiline Kauno grupe,i kuria as net teoriskai negaliu pritapti? Atsiprasau tada,nelabai aisku ,kokia cia bendra mintis turejo but?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 04 27, 15:18)
Pastaruoju metu nutilo Ingrida, Kukuska, Ate.

Patikslinsiu - tik Ingrida. Kukuska tai kaip čia pasakius... Pora kartų per visą temos egzistavimą įskrido, paauklėjo, pasinepasitenkino (koks žodis gavosi biggrin.gif ) ir išskrido. Atsiprašau, jei netinkamai apibūdinau, tikslumui reikėtų susirasti postus. Ate niekad nebuvo aktyvistė, ką ir pati parašė.
Taip kad... Siūlau žiūrėti paprasčiau. Norim - ateinam, norim - išeinam, norim - praeinam, norim - užkliūvam, norim - mylim, norim - neapkenčiam biggrin.gif. Bet čia jau, aišku, kaip kam gaunasi. Jautrioms ir greitai įsižeidžiančioms sunkiau smile.gif
Atsakyti
As tai isakiau sau nustot jus mylet ,ikaliau vaistu slopinanciu meiles hormonus- voila.Nebemyliu jusu.O kai nemyli ,tai ir neskauda.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 13:52)
As tai isakiau sau nustot jus mylet ,ikaliau vaistu slopinanciu meiles hormonus- voila.Nebemyliu jusu.O kai nemyli ,tai ir neskauda.

Nereikia nieko isimylet,uztenka tik pakest ir tada viskas bus gerai.Meile visada skausminga biggrin.gif biggrin.gif

Kai cia audringa diskusija po teme sekliu morku net 7.Nu gi junkites,diskutuosim visos. biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 13:42)
O tai cia vel buvo eiline Kauno grupe,i kuria as net teoriskai negaliu pritapti? Atsiprasau tada,nelabai aisku ,kokia cia bendra mintis turejo but?

As ne is Kauno,tik 14 metu pragyvenus Kaune buvau.Yra ir is Suvalkijos ir Panevezio,ar Utenos nezinau jau dabar,susimaisiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 27 balandžio 2022 - 14:59