Apie aerouostą pasakysiu tiek - planas buvo labai realus.
https://www.15min.lt...rimo-56-1357246Iki pandemijos.Per pandemiją kai 70 pr. lėktuvų neskraidė, ir tt tai net didieji Lietuvos verslinykai nutilo
Jei ne pandemija , gal žemės jau būtų supirktos. Nebus... bent kol kas.
AA - aš nieko iš temos nevysiu . Aš tik Liaudies Tarnas kuris temą atnaujino
Bo senoj versijoj tema kompuose neveikė , nes per daug žinučių buvo . Greičiau pačiai teks išeiti. Nors šiaip tai aš labai atspari , gyvenimas išmokė . Vyriškame kolektyve kitaip nepadirbsi . O man teko 15 metų . Ir aplmai manęs svetimi neišbalansuoja, šunes loja , karavanas eina ... Kažkaip dzin. Ne Amerikos doleris , kad kažkam patikti , ar nepatikti - nesistengiu .
Taigi smėlio dėžėje yra smagu žaisti! Pilių ir namų statymas, smelio pyragėlių kepimas reikalauja susikaupimo, žinių ir tt ... O smėlio sauja į akis -yra labai paprasta - kas pirmas, kas iš pasalų , kas skaudžiau
Pasakėčia
Asilas sako tigrui:
- Žolė yra mėlyna.
Tigras atsako:
- Ne, žalia!
Abu susiginčijo ir nuėjo pas karalių liūtą, kad jis pasakytų kuris teisus.
Kai jie atėjo pas liūtą, asilas šaukia:
- Jūsų didenybe, ar tiesa, kad žolė mėlyna?
- Taip, žinoma, žolė mėlyna, - atsakė liūtas.
Asilas susižavėjęs džiaugiasi:
- Tigras nesutiko su manimi, prašau, nubausk jį.
Liūtas pareiškė:
- Tigrui skiriama bausmė mėnesį tylėti.
Asilas pašoko ir laimingas nušuoliavo dainuodamas žolė mėlyna... žolė mėlyna
Tigras nuolankiai priėmė savo bausmę ir paklausė liūto:
- Jūsų didenybe, kodėl Jūs nubaudėte mane, juk žolė žalia?
- Taip, žolė iš tiesų žalia, bet nubaudžiau ne dėl to. Bausmė už tai, kad toks drąsus ir protingas gyvūnas kaip tu, neturėtų gaišti laiko besiginčydamas su asilu ir vėliau dar mane trukdyti.
Ginčai su kvailiu, kuriam nesvarbi nei tiesa nei realybė, o tik jo įsitikinimų pergalė yra baisus laiko švaistymas.
Šaltinis: interneto platybės