Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Išsodinau ryte arbūzus į lauką. Ką tik gavom krušos )) bet nedidukai ledukai, gal be nuostolių.

Atsakyti

Labu,

Kai dulka gal nieko, vakar gėlyno nuravėt negalėjau, nes nagučiai atšokdavo. Kaip akmuo. 

Atsakyti
Labos, 4u.gif
ka tik is sodo. bigsmile.gif
Vaje vaje mano pomidorai kaip miskas,ne pats ir ne pats.Pomidorus reik moket priziuret.Nieko neturiu pries mano priziuretojus ir palieta ir parista,bet pomidoru pazastys :oh:trys stiebai ir du stiebai ir dar daugiau,zodziu miskas.Jau yra ir pomidoriuku mazu.Nu ka,plesiau be gailescio,jei neturejo ziedyno atzala,pjoviau salin,o jei jau turejo,tai palikau.Nu vistiek turesiu pomidoru,nors ir ne taip priziureti buvo reikiamu metu,ale ka dabar.
Paprikos grazios,ryt reiks paliet gal su vistu perpuvusiu skysciu,jiems gi reik maisto daug ir pomidorus zadu paliet pomidoru trasom.Agurkai is pasetu i dirva,radau tik 1.Kai kas nedygo,sako,o brolis sake paliko tris isdygusius po puodeliu,o atejes neberado.Siandien pasejau naujus bet i vazonelius siltnamyje,nes i zeme pas mane ne labai sekasi set tiesiogiai.Ryt dar vaziuosiu i sodo centrus,gal kelias cukinijas rasiu nusipirkt,nors pasejau i puodelius,bet jei rasiu,but greiciau.
Dar reikia kokiu 3-4 dienu,kad atvest soda i sioki toki vaizda.Zoliu visur daug,MB nupjove ilga,ryt reikia vel perpjaut isnaujo trumpiau,nes su musu pjautuvu taip neina,jis batareikin is,ne toks galingas.
Salotu,svogunu laisku,morku spinatu pilna,ridikeliai perauge,ryt rausiu lauk,siltnamyje krapu miskas iki stogo,roviau lauk,nuskyniau lapelius ir sudejau i saldikli supjauscius.Priaugs nauju dar.
Dabar einu ilsetis. 4u.gif
Atsakyti

Luety, jei nori sėti agurkus į  pjuvenas, tai gyvūnų parduotuvėse yra pirkti. Naudoja kaip kraiką. 

Atsakyti

Gavom antrą kartą krušos..

Atsakyti
Griaudžia aplinkui,eina debeys,nei lašo.Mieste kruša buvo,mama skambino sode su perkūnija smarkiai lijo.Kupiškio rajone mačiau fb,sniegas pasidengė.Ačiū dievui rugpjūtį gavome krušą,pakaks. ax.gif
Atsakyti

Jokio lietaus mano kaime. Debesys ir griaustiniai aplink vaikšto. Patręšėm medžius.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 19, 15:07)
<p>Luety, jei nori sėti agurkus į  pjuvenas, tai gyvūnų parduotuvėse yra pirkti. Naudoja kaip kraiką. </p>

Ne,nenoriu i pjuvenas.Is kur tu istraukei?
Ar jau numezgei geguzes kojines i dezute?
Atsakyti

Thermacel vieno to lapuko ir dujų buteliuko 6 val pakanka

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2024 05 19, 20:36)
Ne,nenoriu i pjuvenas.Is kur tu istraukei?
Ar jau numezgei geguzes kojines i dezute?

Ar ne tu buvai įkėlusi video kaip agurkus pjuvenose daigina ? Ir sakei būtų įdomu pabadyti ?
Gal sumaišiau ax.gif
Kojinės eigoje. Užsimaniau pažakardinti , tai lėtai lėtai mezgasi. Dieną nelieka laiko , o vakare 1-2 eilutes numezgi žakardo, negaliu ilgiau dėmesio sutelkti , vargina. Žakardas be logikos, labai reikia žiūrėti. Iki metų pabaigos numegsiu smile.gif Aš taigi sėdu megzti vėlai, 9...
Atsakyti

Labas rytas,

Šiltnamis užsodintas ir užmulčiuotas, jazau kaip pavargau, rankų iškelti negalėjau :cry2: , apie kokį nors nešimą nė kalbos, dėžutes po kelis kart iš šiltnamio į šiltnamį ir vėl ...pasaka be galo...na bet iki rišimo viskas...liko keli daigai jeigu kuriai trūksta rašykite  :4u: ieškosime rodos. Gavome gerulio lietaus šeštadienį, tai vakar pasodinau laukan kelis aguročius ir moliūgus mažu nieko nenutiks atsibodo man su tom dėžutėmis  :mad2:. Dar liko sėtų agurkų į vazonėlius, anie tik išlenda keli lapukai irgi varys laukan. Gėlynai apžėlę, net aguonos neišlindo :( na kitam kartui eis gėlynai  :ax: Bet kad 2 savaitgalius su šiltnamiu vozotis to adr nebuvo ant svieto  :devil: ...na ką bus...kaip sakoma, kad tik neblogiau. 

Luety sveika sugrįžusi stipriai pakabinu, jau pasiilgau tavęs  :wub: 

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

buvo darbingas savaitgalis.

Na ką, šliužai atkeliavo ir iki mūsų.  ir pakeltose lysvėse radom, ir šiltnamį, ir apie šiltnamį. Pernai 4 vnt radom, o šįmet jau kokį 40. Anksčiau tik vynuoginių sraigių turėjom.

Nusitrepsėjom per savaitga;į. Šiltnamis išravėtas, parištas, iškarpytas. Agro danga kai kur prišaudėm, kad taip saulė nepliskintų, nes lapukus padegino kaip reikalas aną savaitę. Žolės visos neįveikėm, dabar lyja, kur šernų išknista buvo ir sudėliota, tegu prigyja labiau, kitą savaitgalį vieną plotą damušim.

Luety, kaip smagu, kad jau namuose!

Gražios dienos!

Atsakyti