Labas rytas.
Šiandien višivankų diena pasirodo.Tėvui sakau apsirengiame ir vaikštome po sodybą.Turime abu gavę iš Ukrainos dovanų,taip ir neradome progos apsirengti.
Vakar kažkaip abydna pasidarė, kad su MB tai neprasieinam vasara... Žiema dažnai.
Vasara kiti reikalai užpuola
Mano šiltnamio abu langai palikti atidaryti . Nes darinėti nėra kam.
Va galėtų stirninas kas rytą atidaryti , vakare uždaryti Kaimynai senukai , ir jiems toli. Neprašysi . O jie dar ir problemėlių kaip suprantu kartais turi. Yra ir vienkiemio minusų .
Oi pas mane tik paprašyk kaimynų, tai susikraustys su visam į sklypą, jazau kokie landūs žmonės. Jau neprašau jokių uždarymų atidarymų, tik va rudenį, kaip išvažiuojame 2 savaitėm, tai paprašome nurinkti riešutus nuo kelio, nes riešutmedis mūsų didelis ir kelios šakos ant kelio.
Taip ir matau Ingrida tave su višivanka lakstančia po sodybą
Tikrai graži. Mes tikrai nemažai apvažinėję, nes į užsienį kol kas be šansų, tai vietoj padūzgiam. Tiek vaikščiojimo takų, lankytinų objektų sutvarkyta - tik džiaugtis galima. Ir reikia džiaugtis. Kai jau būsim seni, nebus gal jėgų ir pamatyt to grožio.
Buvau vakar pas gydytojus, nes jau mano šeimos išsigandus buvo, kad gal kokia onko prisikabino kiaušidžių. Ginekologė pasakė, kad visi negerumai man tikriausiai nuo tulžies pūslės pašalinimo, taip kasa reaguoja. Ir nežinau kaip toliau gyvent, kaip persidėliot gyvenimo būdą, mitybą. Reiks jaučiu pas dietologę registruotis, nes jau pati nevalioju. Taip užkniso.
Muka, tai gerai, klestės tada maniškiai.
Išsitraukus keletą senų veislių pasodinau, žiūrėsiu, kaip su augimu, derlingumu, jei kuriai patiks - dalinsiuos. Šiemet stebėsiu penkias veisles senų/ naujų. Nepasiteisins, kitais metais liksiu su keturiom patikrintom.
Pas mus kaimynų tik stogai tolumoj matosi, kur jau čia. Yra vienas, kur kai užmato mašiną, eidamas iš pardės su bambaliais, užeina pasilabint, o kitų dviejų net nepažįstam, bet ten kilometriniai atstumai, toli.
O jei noriu į pajūrį tai Latvija labai patinka. Kuršiu Nerijoje labai senai buvau. Truputi nervina kainos ir kokybės santykis ten.
Dusia Nidoje daug metų atostogavome, kaip gaminiesi pats valgyti (o man tai nesunku) ir gyveni ne vilose( nors gyvenome ir vilose, nepatiko) tai viską sudėjus nėra brangu, tao ką tu gauni bet kaip dukra jau nustojo "atostogauti" su mumi, tai kažkaip liūdna pasidarė ir nemokėjome dviese atostogauti, tuomet atsirado turkai
Taip pritariu dzukija labai graži tos kalvos, kalvelės, miškai
<p>Taip pritariu dzukija labai graži tos kalvos, kalvelės, miškai </p>
Mukute mes važiuodavom į Pervalką, kai vaikai maži buvo . Bet vienais metais visą savaitę lijo ... Ką veikti su mažais vaikais ( ikimoklinukai ) Pervalkoje per lietų ? Pavargau , ir pasakiau daugiau nebe.
Kad ir praėjusiais metais tiek nuostabių vietų Latvijoje atradome. Tokių ramybės kampelių su nuostabia gamta.
Kai su vaikais važiuodavome visada gamindavau pati . Sunkesni laikai buvo ... Dabar jau nebegaminu , kažkur pavalgom. Nesam iš tų žmonių kuriems reikia 3 kartų valgymo. Aš tai iš viso džiaugiuosi , kad kuo toliau nuo šaldytuvo esu Užtenka pauostyti saldumyno ir jau kilogramai auga
Man tai nedygsta moliųgai vazonuose. Užknisa.
Mukute mes važiuodavom į Pervalką, kai vaikai maži buvo . Bet vienais metais visą savaitę lijo ... Ką veikti su mažais vaikais ( ikimoklinukai ) Pervalkoje per lietų ? Pavargau , ir pasakiau daugiau nebe.
Kad ir praėjusiais metais tiek nuostabių vietų Latvijoje atradome. Tokių ramybės kampelių su nuostabia gamta.
Kai su vaikais važiuodavome visada gamindavau pati . Sunkesni laikai buvo ... Dabar jau nebegaminu , kažkur pavalgom. Nesam iš tų žmonių kuriems reikia 3 kartų valgymo. Aš tai iš viso džiaugiuosi , kad kuo toliau nuo šaldytuvo esu Užtenka pauostyti saldumyno ir jau kilogramai auga
Tau užtenka pauostym, o man tikriausiai, užtenka, kad Brangiausias juos valgo. Jis valgo - aš storėju.
Stebuklas vienas tik moliūgas sudygo.Na ,nieko tam yra turgelis.
Man vakar mb parodė iš šalies ant kitos moteriškės,kaip aš atrodau.Savęs tai nematau.Na jo reiktų dar 10 kg numesti.
Luety, įgarsintos svajonės visuomet pasiekia klausančiojo ausis. Linkiu, kad išsipildytų