Lyg tai tokį užsakė https://www.floks.pl...-dom,id224.html
Ačiū, gal ir mes kada prisiruošim išbandyt
Lyg tai tokį užsakė https://www.floks.pl...-dom,id224.html
Ačiū, gal ir mes kada prisiruošim išbandyt
Vyras po darbų pajungė šiltnamy laistymą. Beveik, nes kaikas užsikišę, bet sakė prapūs. Ryt turiu laisvą dieną, tai pabandysiu parišt pomidorus didesnius.
Dar planas lauke pasodint, susėt pupeles, susodint serenčius ir braškes atidengt, apravėt. Dar į msmankštą reik, pasišopint, tai, kad tik spėčiau viską.
Truputį spaudžia laikas, reik iki atostogų suspėt ką reik.
Vis laukiam kada tų darbų ims mažėt. Gal kada....nes jau dabar tikrai visi kampai sutvarkyti jau 😁 Malkų būsimų kalnas tik styro ir dar kažko kas ne vietoj 😄
Labas rytas,
Oho kokia kaina gera aš jau su nuolaidą mokėjo virš 12 Eur, na bet turiu nes tris savaites kaip katė ėjau aploink sklypą kur įkišti, bo bais reikėjo. Dabar gavus abrikosą koloninį ir viskas užteks...šiemet...turbūt...
Kava kaip norėčiau į Nidą, man ten nerealu kaip senai buvau o anksčiau kas met virš 15 metų važiuodavome, savo vietą turėjome, žmonės poilsiavietėje beveik visi tie patys, tai vaikai užaugo akyse ech prisiminimai...
O aš nuo birželio vidurio dviem savaitėm nedarbingume, na žinoma ir dirbsiu,nes nėra kam manęs pavaduoti, tipo nepakeičiama, važinėsiu į reabilitaciją, nes pradėjo sukti į vieną šoną petį ir labai stipriai, kartu ir visą stuburą, bandys atstatyti... ir jklmn virš 240 pinigų susimokėsiu, poliklinikoje.
Šį savaitgalį gal duok die baigsiu sodinti pomidorus, nes visą savaitę po lysvukę darže pasėdavau, pasisodindavau, liko agurkai, moliūgai bei išsipikiuoti salotas, ar dar pasisėti į vazonikus agurkus, nes šiltnamiui nusipirkau 4 daigus.
Gražios dienos
Labas rytas,
aš naują veislę pasėjau šįmet, be pavadinimo, ežero kaimynė davė pomidorą, aš jai kelis, su intencija, kad pasidarysim sėklų. Tai pasidariau. Didžiavaisis, geltonas. Tai jo daigai yra augūs. Jei bus geras augimas ir pusėtinas derėjimas, fotkinsiu ir kas norės, pasidalinsiu sėklomis. Pažastis tai Dotnuvos geltonasis kaip pasiutęs augina. Labai gražūs daigai Corazon, tie visada dručkiai - hibridas.
Aš sėjau kovo pradžioj, vidury, tai jau ir normalūs tie daigai. Bet yra antro sėjimo mažyčiai, keletas yra sprindinių Sgt. Peppers, nes nedygo kaži ko, o vėliau kažkokie papiepo, sustojo, nes šalčiai atėjo ir tamsuma. Pasodinau prieš dvi savaites dalį, tai tie jau gražūs tikrai, kitus po svaaitukės, - ir tie neblogi. Jei šalna sekmadienį nepridaužė, turėtų viskas būt gerai.
Liko gabaliukas burokėlių pasėt, nes pritrūkau sėklos. Dar po savaitės antrą partiją agurkų sėsiu. Žiūrėiu, kai pasėti sudygo, nes palikta sode. Dar šiltnamį reiks paravėt, nes šilta ten ir drėgna.
Dusia, kad ne tik Kaunas, kai važinėji, visa Lietuva nuostabi.
Gražios dienos