is Lietuvos bega sveiki,nesubombinti,atlaisvina teritorija graziai ir tvarkingai.Tai yra vertinga,nes suzalotos tik sielos,o kunai tai sveiki.
šiuo metu iš Lietuvos kas bėga, tai stengiasi pasitraukti kuo toliau nuo rytinių kaimynų. Ir aš juos labai suprantu.
Aciu dievui dusia ,neuzsiciklino ant to mielumo. O tai tas kaip miela- man pirma raudona indikacine lempute naujoms pazintims.Iskart ijungia atsarguma.Bet dusia kazkaip nesugeba iki to mielumo pritempt.Ziemgaliska prigimtis islenda.Dar karta aciu dievui. O siaip tai pareina napast .As Atsisakau visko su gelezim,zuvis,pieno produktai,daug vandens ir fermentu ,bei visokiu mieziu.Ir dar kuna issekint iki nugriuvimo fiziniu darbu.Tegu gauna stresa is saves,maziau domesis visokiom magnetinem bangom. Sveikatos linkiu.[url="https://www.meteobalkans.com/novini/ekstremni-sabitiq/slanceto-izstrelva-nay-silnoto-chudovishtno-izrigvane-ot-tekushtiq-cikal-ot-klas-x8-7"]https://www.meteobalkans.com/novini/ekstremni-sabitiq/slanceto-izstrelva-nay-silnoto-chudovishtno-izrigvane-ot-tekushtiq-cikal-ot-klas-x8-7[/url]Aš vakar nusikaliau kaip tapkė, tai miegojau gerai, o žmonės labai blūdijo....
Tai šaltibarščiai geras gal variantas? Be kiaušinių...
Alta, mb į kaimą buvo išnuomojes kelmų frezą. Fantastiškas daiktas 😃
Dėl uodų, niekur toli neskrenda tie vasariniai, kurie veisiasi visokiose bačkose, belen kur, kur užsistovi vanduo, todėl rekomenduojama nelaikyt nekeičiant talpų su vandeniu. Balosee, kur telkšo ilgai irgi veisiasi.
Tie pavasariniai tikrai skrenda toli. Kiek nepasakysiu, bet tikrai ne kelus šimtus metrų.
Šiaip turgelyje po 1.50 panašiai.Man po 1,10,jaučiuosi skolinga,kažkada padovanojau megztą skraistę,kojinių vilnonių turguje stovėti,tai ji jaučiasi kaip ir skolinga?Man jau nebe patogu net pro šalį eiti,vis daržovių prikrauna dėžę. Dar gavau dovanų prie pomidorų įvairių agurkų daigų dėžę.Paprikų neauginu,baklažanų irgi neauga jie pas mane.
Muka užbūrei su šeivamedžiu.Negalėjau susilaikyti nuo grožio juodalapio šeivamedžio.Moki veži akcijos beveik viskam rožėms kokių tik nėra,levandų prisipirkau šviesiai melsvų,beveik baltų,vietoje numirusių bus.Dar įvairių gėlių pilna bagažinė.
Vakar suskynėme kiaulpienes,laukia vyno gaminimas,parsivežėme citrinų,apelsinų,razinų gamybai. Nuo pernai pienių vyno liko du buteliai.
Einu sodinti pomidorų.
Badaujame iki vakarienės,gerai,kai turi užsiėmimą,lengviau.
O kiek mokėjai?, aš žalioje stotelėje 12 su viršum pinigų jau MB pasodino
sveikos, Aninanda, gal gali linka įmesti skysčio nuo uodų, nes man tokiu pavadinimu tik kosmonautą randa 🥹
Per 20 metu stebėjimo pernai metai buvo visai be uodų pas mus, nu fantastika kokia tai
sveikos, Aninanda, gal gali linka įmesti skysčio nuo uodų, nes man tokiu pavadinimu tik kosmonautą randa 🥹
Per 20 metu stebėjimo pernai metai buvo visai be uodų pas mus, nu fantastika kokia tai
Pernai itin.mažai buvo. Manau dėl vėlyvo atšilimo ir sauso pavasario, o šiemet vandens nesveikai, tai ir uodų tuntai. Gal
Pernai itin.mažai buvo. Manau dėl vėlyvo atšilimo ir sauso pavasario, o šiemet vandens nesveikai, tai ir uodų tuntai. Gal
tiesa, šiemet vandens kaip prieš 6 metus, pas mane miške ežerai didžiausi, turėsiu vandens laistymui sočiai su siurbliuku kol nusausinsiu, toks rudas
vakar prisikarksejau,si ryta-cepelininis dangus,bet jau blaivosi.Iki pietu pasirodys ir saule.
Del balsavimo pasirinkimo,nezadu aiskintis Pasakysiu tik viena,as matau kitaip.Ir nei prie ko cia rusafobija,labai jau dazna etikete kitaip mastanciam,o ir demokratijos nebera,jei negali pasakyt savo nuomone,nes tuoj busi vatnykas,pasiilgai sovietiniu laiku ir t.t.
Nieko as nepasiilgau tu laiku.Noriu tvarkos Lietuvoj ir Pasaulyje.Kad kaimynas myletu kaimyna ir nesikisti i kiekvienas kito vidaus reikalus,ziuretu savo trobos tvarka.Tik tiek.Paklausius debatu 8 kandidatu,7 varo viena linija:atgrasymas,investicija i kara,atgrasyma ir t.r.Visi skaito ta pacia kanticka,isskyrus Vaitku.Tai tiek.
O siaip,kad tik nebutu blogiau....
Noreciau daug daugiau isreikst savo matyma,bet tik prie vyno taures,o ne cia.
Kava,pavydziu Nidos vaizdu. :4u: