Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Man atrodo, per akis ir tiek bus :)   Aš turiu 22 (pavyko su savim susitart). Du iš jų žemaūgiai, tai nelabai ir skaitosi, sodinti tik ankstyvesniam derliui. Ale dar klausimas, ar bus jie anksčiau.  Užtat labai erdviai augs, nes visą ašuonių metrų šiltnamį jiems atidaviau )) paprikų dar prikaišiojau šonuose.  Kitas šiltnamis bus agurkams. 
Kokie žemaūgiai? Aš pasisodinau į šiltnamį 3 betaliux, kurie šiaip lauko. Tikiuosi bus anksčiau jie...

O šiaip nebūtų logiškiau paprikas su agurkais?

Aš tai kaip visada prisodinau pertankiai, nes perdaug gavosi daigų ir tai dar 5 pavadinimų nepasėjau 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 gegužės 2024 - 09:28

Nysipirkau poką žirnių aukštaūgių. Sudygo gal 20 proc... užknisa, bet užsiveist pakaks.

Naminiai dygsta bent 95 proc.

Atsakyti
Labos smile.gif
Kol aš sportavau ir dirbau kiek mitų apie mane temoje. O jei rimtai tai nemyliu aš tų bulbašų Vilniuje kurie prilindo , sėdi ant pašalpų , kalbos nesimoko . Nedžiugina. Va ten tai penkta kolona garantuota. Ale visi bijo Vaitkaus rinkėju biggrin.gif
Pou nuskriaudė praėjusi valdžia wub.gif
Mane apvogė dabartinė valdžia. Stambiai . Kai Kinija ištrynė Lietuvą iš muitinės sąrašų. Eigoj. Darbai buvo padaryti , kroviniai išplaukę. Nesvarbu . Paspringsta...
Balsavau už Vėlėlę.
Už vagis ir vaikų tvirkintojų dangstytojus , ty dabartinę valdžią balsuoti neleidžia mano katalikiška pasaulėžiūra. Kaip ir už Žalimą. Mano ir Žalimo vertybės nesutampa.
Senos geros Europos su jos vertybėm senai neliko . Mes būdami rytų Europa dažnai turim daug daugiau sveiko kritiško mąstymo. Ir geriau savisaugos inkstiktai veikia.
Apie uodus- kažin ką daro Birštone? Kažkada nuvažiavom uodų sezono metu . Visas miestelis ramus. Gali vaikščioti , sėdėti kavinukėse uodų nėra. Bet tik artyn miškelio būriai išlenda.
Mano kaimas nėra labai uodingas. Pelkių aplink nėra ir visada vėjuota. Nemyli tokių vietų uodai.
AA po Tavo posto prisiminiau anekdotą apie sliekus ir mėšlo krūva. Tai ir atsakau - Tėvynė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti

Kur gi rasi įdomiau nei čia? )))

Bet aš nelabai įsivaizduoju, kaip tokias teritorijas išpurkšt? Neišpurkši gi visų paupių, paežerių, drėgnų miškų ir pan, kur tiem uodam gerai veistis?  Išpurkščiau pas save, bet tai kuo, kada, ką? Ale tai aš išpurkšiu, o kaimynai tikrai ne, ir rezultate vis tiek pilna jų bus.

Šiaip uodas toli neskrenda. Maždaug 100 kv m plote. Tai savo sklypą yra logikos purkšti, nes kaimyno uodai iki mūsų gal neskris. MB užsakė is Lenkijos kažkokį skystį Komarov, bandysim

Labas rytas,
Pasodinau vakar paprikas ir pomidorus. Kaip Dusia sako, jaučiu raumenis, kur nesitikėjau jų turinti. biggrin.gif
Šiandien dar baklažanams žemę pasiruošiu ir sukišiu. MB jau niekaip nebegali padėt. Žiaurūs skausmai. Rotorinės manžetės sindromas. Galuojasi, sunku žiūrėt. O dar kai jis be darbo nemoka išbūt, svęs nemyli.....vistiek nusigriebia kažką daryt.

Anidanda, kodėl pas tave tik balta ir juoda? Tik paaugliai turi dvi spalvas. Moteris esi su gyvenimo patirtimi. Kodėl kraštutinumai? Pretendentai buvo ne trys, ne keturi ir ne du. ax.gifNors rinktis nebuvo iš ko. Ieškojom mažiausios blogybės. 4u.gif

Nu kad ne tik juoda ir ne tik balta. Nesuprantu kodėl taip galvoji.🤔yra kaip tik atvirkščiai, nėra nei vieno čia balto. ir kokią jūs mažiausia blogybe išsirinkote?

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 05 15, 08:55)

Dusiuk,užisakiau dar tos pačios moheros su šilku,patiko.Dukrai atidaviau,sau noriu,tai užsisakiau 130g.Dabar dar pasirodo jiems akcija. mirksiukas.gif

Mačiau , kad akcija, dėkui 4u.gif Turiu moheros, bet rankos tik dvi... Tiek idėjų , tiek visko noriu! Reikia mesti darbą , parduoti sodybą , kad viską suspėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Juokauju žinoma.

Luety , ir man smagu , kad Tau smagu . Biški baltai pavydžiu 4u.gif Tobulas pensininkų gyvenimas wub.gif wub.gif wub.gif Pasiiiiilgau 4u.gif
Saitlina, aš jau vaikėju, jau nebesenstu. Atsargiai su manimi smėlio dėžėj reiktų, kad smėlio į akis nepripilčiau biggrin.gif Protinių nebeturiu . Ir implantų jau turiu mirksiukas.gif

Atsakyti
Aciu dievui dusia ,neuzsiciklino ant to mielumo.
O tai tas kaip miela- man pirma raudona indikacine lempute naujoms pazintims.Iskart ijungia atsarguma.Bet dusia kazkaip nesugeba iki to mielumo pritempt.Ziemgaliska prigimtis islenda.Dar karta aciu dievui.
O siaip tai pareina napast .As Atsisakau visko su gelezim,zuvis,pieno produktai,daug vandens ir fermentu ,bei visokiu mieziu.Ir dar kuna issekint iki nugriuvimo fiziniu darbu.Tegu gauna stresa is saves,maziau domesis visokiom magnetinem bangom.
Sveikatos linkiu.https://www.meteobalkans.com/novini/ekstremni-sabitiq/slanceto-izstrelva-nay-silnoto-chudovishtno-izrigvane-ot-tekushtiq-cikal-ot-klas-x8-7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 15 gegužės 2024 - 10:38
Visai nejaučiu jokių magnetinių audrų. Visada galvodavau , kad mano kraujas prastas, geležies amžinas trūkumas todėl ? Bet dabar tai hemoglobinas nerealaus gerumo, 40+ metų tokio neturėjau. Nei galvos skauda, nei sąnariu , miegu gerai. Ir akordeonu groti nesinori ant palangės sėdint biggrin.gif

Atsakyti

Kokie žemaūgiai? Aš pasisodinau į šiltnamį 3 betaliux, kurie šiaip lauko. Tikiuosi bus anksčiau jie...

O šiaip nebūtų logiškiau paprikas su agurkais?

kažkokie Sibirskij skorospelyj. Radau dėžutėj nežinau kokio senumo sėklų. Subėriau kiek buvo, išdygo du. Užteks. Nemėgstu išvis žemaūgių, man jie šiltnamy tik vietą užima.  Bet du kaip nors :)

Liko 30 štukų  ir su agurkais. Mergelė tiek jų prisėjo, kad užteks visur ir dar Žaliam sušert.

Atsakyti

Mano kaimas nėra labai uodingas. Pelkių aplink nėra ir visada vėjuota. Nemyli tokių vietų uodai.

ėėė, pasiginčysiu. Pas mane irgi aplink sausa ir vėjuota. Uodų pilna. Tiesa, miškas šalia. Bet pušynas, šiuo metu net treškantis nuo sausumo. 

Atsakyti

Protinių nebeturiu . 

o aš tai pusprotė )) nes tik du teikėsi išlįsti ))

Atsakyti
Pas mane jaunas beržynas maišytas su pušimis už kokių 400 -300 metrų nuo triobos.
Aš lyginu draugų sodus kur teko būti ir savo sodybą. Mažiau pas mane uodų . O Dzūkijoje uodai labai alkani dažniausiai . Kodėl nežinau ? Vis darbo gimtadienį tekdavo švęsti ten vasara... Suėda uodai net liepos mėn.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2024 05 15, 11:48)
o aš tai pusprotė )) nes tik du teikėsi išlįsti ))</p>

Tu dar paprotingėsi biggrin.gif . O aš jau nebe tongue.gif Tik vaikėsiu smile.gif
Atsakyti
Dar klausimas, kokias vakarų vertybes propagavo dabartinės premjerės vyriausybė, kuri susipyko su Kinija? Nes VISA VAKARŲ EUROPA !!! žiūrėjo į mus kaip savižudžius . Čia buvo Lietuvos verslo kanibalizmas. Mano nuomone. Savi valgo savus.
Atsakyti