Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(IngridaB @ 2022 04 27, 09:38)
Merginos,nesikabinėkite.Pasedėsiu ant suoliuko tyliai. mirksiukas.gif Viskas gerai. 4u.gif
Puo,tau kosulys praėjo?Mane kovidinis užpuolė. ax.gif

Is kur zinai,kad covidas?Darei testa?Gal taip persalimas?Kaip jauties?
Nesedek ant suolelio,susalsi,eik i lova biggrin.gif ir rasyk rasyk.Laukiam.Musu visu skirtingi keliai,kartais jie susikerta,bet pasibuciuoji ir toliau vaziuoji,o pykciu zeminam savo ir zemes vibracijas,o prie zemu vibraciju,grazesnio gyvenimo nebus.O mes visos norim grazesnio gyvenimo,tokio,koki kiekviena suprantam savaip.Todel pykciui neturi but vietos musu gyvenime.Nei baimem,nei pavydui,ir dar keliem zemiausiem jausmam.Nepykstam nei ant ko,Dievas jiems teisejas,taip sako seni zmogai.Taika. 4u.gif Uztenka vieno karo. mirksiukas.gif
Atsakyti
O tau atrodo ,kad dabar valdo kilnus jausmai? Kurioje tu planetoje luety,as irgi ten noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 11:33)
Siaip as ingrida uzkabinau.

Nu va - teisi buvau biggrin.gif

QUOTE(IngridaB @ 2022 04 27, 11:38)
Merginos,nesikabinėkite.Pasedėsiu ant suoliuko tyliai. mirksiukas.gif Viskas gerai. 4u.gif

Nesikabinėjam. Aptarinėjam mirksiukas.gif
Neimk taip į širdį, jautruole tu mūsų... 4u.gif

Luety, perduok sveikinimus nuo manęs savo mylimiausiam su jubiliejum biggrin.gif 4u.gif
.......dešimt metų, tai visai mažai...
Nu ir pralėkė, aišku, gražiai biggrin.gif
Atsakyti

Merginos,nesikabinėkite.Pasedėsiu ant suoliuko tyliai. mirksiukas.gifViskas gerai. 4u.gif

Ingrida, taip, man jau geriau, praėjo. Aš čiobrelį, raudonėlį gėriau pakaitom. Sučiulpdavau kakavos sviesto gabaliuką, kad neerzintų. Vyras įtrindavo ir masažuodavo - labai palengvėdavo. Aš "žaidžiau" su eteriniais aliejais, dariau miksus, tryniau, garinau - buvo geriau. 

Kadangi ilgai laikėsi aukštoka temperatūra, tai darė tyrimus, švietė plaučius, bet nenusileido žemyn. Kai jau kosulys buvo produktyvus, tai gėriau ambroksolio. Bakterija viruso fone neprisikabino, tad antibiotikų neprireikė.

Atsakyti

Pasisodinsi visus ir bus gerai, gal kuris koks nevykėlis bus, prasčiau augs, tai išmesi. Sėklų nedarau aš jų, per tiek metų išmoko jie išgyvent per žiemą, pasisėt, užaugt ir derlių duot.

Nenusiskriausk savęs. Man tik veislei atgaivint.

Atsakyti
Kava ,beje tavo pozija kiausiniu klausime manes irgi nesuzavejo biggrin.gif
Jei ne tokie prekiautojai ,buciau savo netikros birkin tashes ir rolex laikrodzio nusipirkus.Tashe tarnavo mazdaug 10 metu ir ismeciau nes raudona nusidodo ,o rolexa italijoje pavoge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 11:59)
Kava ,beje tavo pozija kiausiniu klausime manes irgi nesuzavejo biggrin.gif
Jei ne tokie prekiautojai ,buciau savo netikros birkin tashes ir rolex laikrodzio nusipirkus.Tashe tarnavo mazdaug 10 metu ir ismeciau nes raudona nusidodo ,o rolexa italijoje pavoge biggrin.gif

O man dzin bigsmile.gif
Sužavėjimas nėra mano hobis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 09:49)
O tau atrodo ,kad dabar valdo kilnus jausmai? Kurioje tu planetoje luety,as irgi ten noriu biggrin.gif

As savam pasaulyje,saule,savam.As nepasiduodu,arba stengiuosi nepasiduot zemiem jausmam,negi visi eisim su negatyvu,su baimem,su bjaurastim per si pasauly?Kazkas turi ir atsvara daryt.Ir kuo daugiau bus tu atsverianciu,tuo greiciau viskas pasibaigs.Kodel as turiu eit koja kojon su ta bjaurastim?As stengiuosi atsiribot,neeikvot savo energijos taisyt negatyva,nekreipiu demesio i tai ko negaliu pakeist,kartais stebiuosi,nu daznai stebiuosi,bet tik tiek.Nesipiktinu,visiems piktadariams ateis atpildo valanda.Blogis nebuna nenuteistas,nenugaletas.Geris visada auksciau uz ji.
O ateti i mano planeta reikia tik noro ir nedidelio pasirengimo,pokalbio su savim. biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Kavasucitrina,perdaviau savo suvalkieciui nuo suvalkietes sveikinimus,patenkintas,siuncia jau oro bucinuka. biggrin.gif biggrin.gif Aciuuu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 27, 12:04)
Kavasucitrina,perdaviau savo suvalkieciui nuo suvalkietes sveikinimus,patenkintas,siuncia jau oro bucinuka. biggrin.gif  biggrin.gif Aciuuu  4u.gif  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 27, 10:05)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 27, 11:04)
As savam pasaulyje,saule,savam.As nepasiduodu,arba stengiuosi nepasiduot zemiem jausmam,negi visi eisim su negatyvu,su baimem,su bjaurastim per si pasauly?Kazkas turi ir atsvara daryt.Ir kuo daugiau bus tu atsverianciu,tuo greiciau viskas pasibaigs.Kodel as turiu eit koja kojon su ta bjaurastim?As stengiuosi atsiribot,neeikvot savo energijos taisyt negatyva,nekreipiu demesio i tai ko negaliu pakeist,kartais stebiuosi,nu daznai stebiuosi,bet tik tiek.Nesipiktinu,visiems piktadariams ateis atpildo valanda.Blogis nebuna nenuteistas,nenugaletas.Geris visada auksciau uz ji.
O ateti i mano planeta reikia tik noro ir nedidelio pasirengimo,pokalbio su savim. biggrin.gif  4u.gif  4u.gif

Beje ,nuo grikiu svoris nemazeja.
O i tavo planeta atsikrisiu ,kai pastatys ex aerouosta ,bermudu geo anomalijoje.Pirmu reisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 04 27, 11:16)

O i tavo planeta atsikrisiu ,kai pastatys ex aerouosta ,bermudu geo anomalijoje.Pirmu reisu biggrin.gif

lotuliukas.gif uoj geras.. Šįryt sakei, kad oro uostas bus visokiems keistuoliams transportuot lotuliukas.gif Žodž, gero skrydžio, A.Alta biggrin.gif
Atsakyti