Prisisakiau .... aguonų....Šiandien važiuoju miestan pasiimti savo likūsių 40 pomidorų.
aguonų ir aš norėčiau.. pasisėt gi galiu, ale pamirštu nusipirkt.
O kiek tu pomidorų išvis turėsi?
Kol po Nidą lakstau, jos politikuoja 😀. Kam ten reikia išpažinties? Už Vėgėlę balsavau, jei jau kam labai cekavna. Jokių baimių neturiu, pasakyt nebijau.
Apie 13 km nueita... Vargšės mano kojos 😟 Bet jau oro tobulumas... 🥰
Šiaip man visiškaip suprantamas pasirinkimas. Jis visai neblogai atrodė iki debatų. Debatuose pasirodė prastokai. O ir nesuprantama tik paties kandidato elgsena, nemoka pralaimėt bet... gi ir politinės patirties nulis.
Šiaip visi pasirinkimai suprantami, net Žemaitaitis. Visi apart Vaitkaus. Ten kyla klausimas: kodėl?
Ir Kaune oras tobulas tiesiog. Va toks galėtų būt visąlaik, nesupykčiau. Na dar max prisipliusintų 5 laipsniai, ne daugiau. Ir taip visus metus.oras fainas, tik pora minusų: uodai ir, kad lietaus nenusimato 😃
Vakar kol ravėjau lysvę vieną ir kelių savo suėdė...
O kas prie neries ,gal dar moshkiu gaus,su meile is Gudijos.Tos kur dusia baisiai nekencia
aišku gaus. Kad moškių nebūtų, naikint reikia ne tik pas mus, bet ir minėtoj Gudijoj. Jei ten to nedaro, čia jų ženkliai nesumažės.
Šiaip nepastebėjau, kad Dusia ko nors nekęstų. Bet kodėl turėtume labai mylėt?
mane domina žmonių mąstymas 😁. Negi jie negirdi, ką tas asmuo atviru tekstu sako? O gal tikrai pasiilgo sovietijos🫡
Man tai atrodo, kad kai kurie lb tikėjo sėkme, pvz tas zuviukas 😄. Juk net I teismą ketina paduot tapina, neva kad jis sugadino reitingus
Vokietijoj nei vieno uodo nemačiau. Matyt purškia jie, nes nesuvokiu, kaip tokiam žaliam berlyne su milžiniškais parkais nebuvo jų is vis. Tuo tarpu pas mus sodyboj siaubiakas, vakare neįmanoma į kiemą išeit
Matyt naudoja kažką į vandens telkinius. Uodų purkšt nereik, reik jų lervas naikint 😃
Labas rytas.
Kas važiuoja medelynan,aš prie interneto.Prisisakiau gėlių,sidabrakrūmio 4 rūšių,aguonų,vienadienių,kurių neturiu. Šiandien važiuoju miestan pasiimti savo likūsių 40 pomidorų.Prisisakiau visokiausių rūšių po du,po tris. Bijau žemdirbių turgeliu eiti,dar ko prisireiks,.Dar kokių retų mėtų gerai būtų. Matysime.
Dusiuk,užisakiau dar tos pačios moheros su šilku,patiko.Dukrai atidaviau,sau noriu,tai užsisakiau 130g.Dabar dar pasirodo jiems akcija.
Sunkiai lelijos dygsta,senosios jau nemažos,o kitos dar nelenda.Bijau ar ne per gyliai susodinau?
Kokia 1 pomidoro daigo kaina?
Du šiltnamiai,60 turėsiu.Tikiuosi daugiau nereikės?
Man atrodo, per akis ir tiek bus
Aš turiu 22 (pavyko su savim susitart). Du iš jų žemaūgiai, tai nelabai ir skaitosi, sodinti tik ankstyvesniam derliui. Ale dar klausimas, ar bus jie anksčiau.
Užtat labai erdviai augs, nes visą ašuonių metrų šiltnamį jiems atidaviau )) paprikų dar prikaišiojau šonuose.
Kitas šiltnamis bus agurkams.