Kadangi jis atejo ne laimėti, o tik dalyvauti..
Tai jie beveik visi atėjo besiruošdami rudens rinkimams, o ne tikėdamiesi dabar laimėti. Nes na tikrai negalėjo būt tokiais optimistais
Nu tai toks oras kaip dabar tipo žiema, o dar plius 5 - vidurvasaris. Nesakyk, būtų tobula. Kaune šiandien apie 20 laipsnių buvo. Vakare prazyliojau su palaidine trijų ketvirčių rankovėmis.
Tik jaučiu, kad šįmet uodų metai bus. Buvom pas Sesę užlėkę, o pas ją daug pušų, beržų už sklypo - tuoj zyzti pradėjo.
Ai, tu geriau neklausinėk
mane domina žmonių mąstymas 😁. Negi jie negirdi, ką tas asmuo atviru tekstu sako? O gal tikrai pasiilgo sovietijos🫡
Tai jie beveik visi atėjo besiruošdami rudens rinkimams, o ne tikėdamiesi dabar laimėti. Nes na tikrai negalėjo būt tokiais optimistais
Man tai atrodo, kad kai kurie lb tikėjo sėkme, pvz tas zuviukas 😄. Juk net I teismą ketina paduot tapina, neva kad jis sugadino reitingus
Nu tai toks oras kaip dabar tipo žiema, o dar plius 5 - vidurvasaris. Nesakyk, būtų tobula. Kaune šiandien apie 20 laipsnių buvo. Vakare prazyliojau su palaidine trijų ketvirčių rankovėmis.
Tik jaučiu, kad šįmet uodų metai bus. Buvom pas Sesę užlėkę, o pas ją daug pušų, beržų už sklypo - tuoj zyzti pradėjo.
Vokietijoj nei vieno uodo nemačiau. Matyt purškia jie, nes nesuvokiu, kaip tokiam žaliam berlyne su milžiniškais parkais nebuvo jų is vis. Tuo tarpu pas mus sodyboj siaubiakas, vakare neįmanoma į kiemą išeit
Nors ir zadejau eit von,bet kaip sakoma,priverskit
Net cigonine asiline bulgarija purskia ,netik turistu zonose.
Kur gi rasi įdomiau nei čia? )))
Bet aš nelabai įsivaizduoju, kaip tokias teritorijas išpurkšt? Neišpurkši gi visų paupių, paežerių, drėgnų miškų ir pan, kur tiem uodam gerai veistis? Išpurkščiau pas save, bet tai kuo, kada, ką? Ale tai aš išpurkšiu, o kaimynai tikrai ne, ir rezultate vis tiek pilna jų bus.