Mes net su MB skirtingai balsavom, ir nieko, nesipykstam, normaliai diskutuojam.
Mes irgi su skirtingom nuomonėm. Jam, matot, Mazuronis debatuose patiko. Sakiau, durnas tu ir utėlių turi. Bet balsuok už ką nori, demokratija )))
Bijau nuvažiavus, kad prarasiu sveiką nuovoką. Visko užsimanysiu
Turiu tą bėdą, apatiniai tokie pusdančiai. Vieną reiktų raut, nes jis vis patinsta kas kuris laikas, plius pas mane nėra platus žandikaulis
Nepergyvenk, į mašiną visi norai netelpa)) patikrinta )) daugiau penkių medelių nesukiši, tai gali važiuot drąsiai ))
Viskas analogiška ir pas mane..
Labos,
baisu ir uzeit pasidare.Paskaiciau ir nesupratau del ko karas?
Pritariu zolytei del referendumo ir kandidatu.MAno nuomone niekam neidomu,nes as buciau balsavus uz Vaitku,sviesuli Lietuvos,bet zinant,kad jis butu sutryptas vasalu,isvis nebalsavau.Referendumo formuluote zolia isaiskino puikiai
,jei ir buciau balsavus buciau pries.Nebalsavau todel,kad netikiu balsavimo pastu teisingumu,o balsavimo diena buvau toli,tai negalejau balsuot tiesiogiai ambasadoj.Ir dabar dekit man baudas .
Nepykstu nei del vienos nuomones,tik stebiuosi truputi,nu bet gi demokratija
O visa kita nuostabu.Saule,melynas dangus,jokiu rupesciu,vanduo siltas,maudynes juroj.Tik viskas,kas gera,greit baigiasi Savaitgali teks gryzt i realybe i lietinga ir vejuota Anglija.
Vaitkus atvirai prieš Lietuvos suverenitetą.
Tai ta šviesa...na, ji iš rytų 😃 kaip, kad saulė buvo kadais...su kūju ir pjautuvu.
Mes irgi su skirtingom nuomonėm. Jam, matot, Mazuronis debatuose patiko. Sakiau, durnas tu ir utėlių turi. Bet balsuok už ką nori, demokratija )))
Ir man jis patiko.😃
Toks atdipūtęs ir gyvenimu besidžiaugiantis. Patiko atvirumas, o gyvenimiška filosofija labai jo gera.
Ir man jis patiko.😃
Toks atdipūtęs ir gyvenimu besidžiaugiantis. Patiko atvirumas, o gyvenimiška filosofija labai jo gera.
Kadangi jis atejo ne laimėti, o tik dalyvauti, tai akivaizdžiai matėsi jo atsipalaidavimas, toks jausmas, kad buvo iš visų nuoširdžiausias. Nematė reikalo apsimetinėti žmogus 😆
Labos,
baisu ir uzeit pasidare.Paskaiciau ir nesupratau del ko karas?
Pritariu zolytei del referendumo ir kandidatu.MAno nuomone niekam neidomu,nes as buciau balsavus uz Vaitku,sviesuli Lietuvos,bet zinant,kad jis butu sutryptas vasalu,isvis nebalsavau.Referendumo formuluote zolia isaiskino puikiai
,jei ir buciau balsavus buciau pries.Nebalsavau todel,kad netikiu balsavimo pastu teisingumu,o balsavimo diena buvau toli,tai negalejau balsuot tiesiogiai ambasadoj.Ir dabar dekit man baudas .
Nepykstu nei del vienos nuomones,tik stebiuosi truputi,nu bet gi demokratija
O visa kita nuostabu.Saule,melynas dangus,jokiu rupesciu,vanduo siltas,maudynes juroj.Tik viskas,kas gera,greit baigiasi Savaitgali teks gryzt i realybe i lietinga ir vejuota Anglija.
Norėtum kad Lt nebūtų Nato ir ES? Nes Vaitkus būtent tai itin aktyviai propagavo