Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Saintlina, kokios kainos pas Sodaitytę, kainoraščio nėra arba nemoku ieškoti :(

Atsakyti

Anidanda, taip, taikoma. O pakraipa gali būti labai įvairialypė: už tai kad reikia tam tikros pozicijos, už pažiūras, už lytį, už įsitikinimus, šiaip nepatikti gali ir t.t. Nesiplėsiu.

O tai kaip tau taikė? Kodėl nenori plačiau parašyt? Įdomu tikrai 

Atsakyti

Toks jausmas kad skirtingai skaitom tą patį tekstą. Juk įsileido, bet su sąlyga, kad nebus rusų ir baltarusių.

Nesuprantu tos baimės kalbėtis apie politiką. Tipo, jei visi aplink nepritaria, tai jau ir nebemiela?😆juk isties normalu nuomonių skirtingumai, įvairovė, būtų net neįdomu, jei visi būtų vienodi 

Grynai tą patį galvoju pastarosiom dienom 😃😃😃

Keista dar žn.kas, kad visokių konservų, socdemų, liberalų palaikytojai diskutuoja ir nemato problemų, o tų visų alternatyvių jėgų rinkėjai "viskas baigiau", "daugiau apie tai nebekalbėsiu", "rinkimai - šūdas" ir pnš.

Kažkodėl taip yra.

Man tai labai įdomi diskusijų tema

Atsakyti

Politika įdomi tema.

Suabsoliutinau, bet tikrai matau tokias tendencijas....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gegužės 2024 - 13:37

Aš žinau, kad yra žmogiškos vertybės.  O kas yr europietiškos? 
Vakarietiškis, tai lygios visų žmonių teisės ir šiaip orientacija į Vakarų, o ne rytų Europą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 gegužės 2024 - 13:38

Už šviesią ateitį. rolleyes.gif
Kažkaip keista, kad diskutuojant neatsakėte nei į vieną mano teiginį. Kad ir tą apie tai jei nuskriaustas būtų buvęs jūsų vaikas. (čia jau nusileidžiu iki plintuso su tuo klausimu) Atsakyti nebūtina-susimastyt būtų ne pro šalį.

Nuskriauskas kieno ir kaip?

Atsakyti

Ate, jei tavo asmeninė patirtis yra tokia, kad prieš vaiką buvo taikytas mobingas, - suprantu, kad susidaro nuostatos. Prieš mane labai agresyvus mobingas buvo taikytas praeitoje kadencijoje. Suėdė sveikatą, bet nepalaužė. Bet ar verta buvo man jam priešintis? Žvelgiant iš dabartinės perspektyvos, nemanau.

Jei tu šneki apie dangstymą - nežinau nė vienos kadencijos politikų, kad taip būtų nebuvę. Ar tai gerai? - žinoma, kad ne. Man šioje kadencijoje blogis yra, kad priešingi poliai koalicijoje, iš to kartais absol netinkami sprendimai.

Ir kitoj nenusimato geriau, nes politika radikalėja, o kairė -dešinė kažkokia plaukiojanti...

Atsakyti

Grynai tą patį galvoju pastarosiom dienom 😃😃😃

Keista dar žn.kas, kad visokių konservų, socdemų, liberalų palaikytojai diskutuoja ir nemato problemų, o tų visų alternatyvių jėgų rinkėjai "viskas baigiau", "daugiau apie tai nebekalbėsiu", "rinkimai - šūdas" ir pnš.

Kažkodėl taip yra.

Man tai labai įdomi diskusijų tema

Mes net su MB skirtingai balsavom, ir nieko, nesipykstam, normaliai diskutuojam. O va  alternatyvų rinkėjai net pasakyt bijo, už ką balsavo, tarsi gedytusi savo sprendimu 🤔

Atsakyti

Saintlina, kokios kainos pas Sodaitytę, kainoraščio nėra arba nemoku ieškoti :(

nėra ten kainoraščio. Klausk per mesendžerį arba gali paskambinti. 

Atsakyti

Na tai sakyk tiesiai šviesiai, jei teisingai suprantu,- nemiela temoj, nes aš atėjau ir pasakiau kažką nemielo? Tik įdomu ką 🧐. Nei vienos lyg tai asmeniškai ne įžeidžiau, neisvadinau necenzuriskai, jokios kitų asmeninės informacijos nepaviesinau ir iš vis net nepažįstu čia nieko asmeniškai.kaip or manęs niekas nepažįsta

. Diskutuoju tik bendrai. Tai is ko tas nemielumas įdomu? 

tiesiog kai kalba užeina apie politiką, vis kokie nesutarimai. Turbūt geriausia pailkt šią temą ramybėj.

Manęs tai tikrai nieks neįžeidė.

O Kavai aš žadėjau pasibarti, kad ne taip nuobodu būtų :) 

Atsakyti

tiesiog kai kalba užeina apie politiką, vis kokie nesutarimai. Turbūt geriausia pailkt šią temą ramybėj.

Manęs tai tikrai nieks neįžeidė.

O Kavai aš žadėjau pasibarti, kad ne taip nuobodu būtų :)

Bet tai kodėl kai kurie žmonės tai asmeniškai priima kitų politinės pažiūras ir nuomones?

Atsakyti

Mes net su MB skirtingai balsavom, ir nieko, nesipykstam, normaliai diskutuojam. O va  alternatyvų rinkėjai net pasakyt bijo, už ką balsavo, tarsi gedytusi savo sprendimu 🤔

Pirmas įspūdis, kad gėdijasi, bet realiai tai nėra gėda, tas įspūdis neteisingas. Gal labiau tai su lūkesčiais susije, nes norėtų palaikymo, nes politiniai/visuomeniniai veikėjai, kuriems ta dalis žmonių prijaučia nuolatos skalambija apie tautos skaldymą ir pasisakę, kad balsavo už kažką iš tų alternatyvių politinių jėgų žmonės gal ima jausti dedesnę takoskyrą tarp savęs ir tų tradicinių politinių jėgų pakaikytojų.

Tos takoskyros šiaip ir yra.

Tiek, kad "skaldo" ne konservai, o būtėnt tos alternatyvios jėgos, nes joms tas naudinga.

Aš pati savo galvoje turiu nuostatą kas yra normalios partijos ir kas yra ne 😃

Normalios man yra: socdemai, konservai ir liberalai (centras). Man ta Skvernelio nelabai normali, nes ten kažkokia mišrainė ir nesuprasi ten kuri pusė, bet žmonės surinkti nedurni 😃 o kitos...nuuuuu (bet čia man).

Atsakyti