Kodėl jūs bijot konkrečiai sakyt už ką ir dėl ko balsuojat, jei esat tikros dėl savo pasirinkimo?🧐kažkaip abstrakčiai per aplink kažką rašot, nekonkrečiai. Pvz aš dažnai net nesuprantu to žmonių kalbėjimo tarp eilučių
Sveikos, Merginos.
Na nėra čia temoje kvailų, o yra visos su savo nuomone, gal dėl to ir yra ta takoskyra. Kas liečia partijas ir "viskas galima", jei rimtai, taip kaip buvo blogai per aną kadenciją, taip blogai dar nebuvo. Šiaip buvo tragiška, kaip elgėsi su žmonėmis, koks mobingas buvo, kaip savus žmones įtaisinėjo, kaip atleidinėjo dirbusius. Mano patirtys tokios, savo patirtimi, savo artimųjų, draugų, pažįstamų, bendraminčių patirtimi ir remiuosi. O tos patirtys yra įvairios, kaip ir pas jus visas.
Šioje kadencijoje aš išskirčiau tikrai šviesulį Navickienę. Pagarba, tikrai didelius ir prasmingus darbus dirba.
O kas liečia prezidentą - tiesa pasakius, nematau aš čia asmenybių. Prijaučiu Žalimui. Bet dar norėtųsi, kad kaip politikas atsiskleistų daugiau. Būčiau jam balsą atidavus. Šimonytės pliusus ir minusus žinau. Visi kiti man netinkami. Bet jei kitoms tinkami kiekvieno valia balsuoti už ką jis nori, tai ir yra demokratiją - kai gali savo valią pareikšti.
Dėl stebėtojų - principiniai dalykai kai ir visose kitose srityse, su priešiškų valstybių atstovais kategoriškai nebendradarbiauti. Nematau nieko stebėtino, kai pagalvoji plačiau.
Be pykčių. Gražios dienos.
Langus vakar išsivaliau, liko tik balkono langai. Vakar tik apibuzojau juos. Gaila pinigų, mesčiau aš tas slankiojančias sistemas, nes toks įspūdis, kad nusivošiu iš to trečio aukšto. Reiks prašyti, kad MB išimtų vėl po segmentą ir atgal sudėtų. O sunku vistiek makaluotis aukštyje.
Saintlina, medėjantis, gražus, kvepiantis. Aš gal rugpjūtį bandyčiau iškasti. Persinešk grožybes pas save, jei parduosit, nebūtinai kas nors brangins ar saugos. O pas save su Mamuku gal sutarsi.
Bučkis. Nesipykstam. Gyvenimą gyvenam,
Aš žinau, kad yra žmogiškos vertybės. O kas yr europietiškos?
Už šviesią ateitį.
Kažkaip keista, kad diskutuojant neatsakėte nei į vieną mano teiginį. Kad ir tą apie tai jei nuskriaustas būtų buvęs jūsų vaikas. (čia jau nusileidžiu iki plintuso su tuo klausimu) Atsakyti nebūtina-susimastyt būtų ne pro šalį.
Manau pasilikime kiekviena su savo nuomone.
Suprantu, kad tikslas pateisina priemones. taip?
Čia užklausiau lygiai taip kaip klausiama kieno Krymas.
O kodėl nepadiskutuot? Kas tame blogo?
Ir prie ko tas krymas? Nes va vėl nesuprantu aš tokių ne į temą "argumentu".
Aš pvz iškart atvirai pasakiau už ką balsavau ir kodėl. Ir dar pasakiau kad iš vis nematau verto kandidato, kad rinkausi tik is blogybių 😁. Nes nematau ko čia slėpti. Dėl ko mes iš vis tada temoj, jei net normaliai savo nuomonę sakyt turim bijot. Kokia tada tokio bendravimo prasmė?
Aš žinau, kad yra žmogiškos vertybės. O kas yr europietiškos?
O ar tarp jų yra priešprieša? Nesutampa?
Už šviesią ateitį.
Kažkaip keista, kad diskutuojant neatsakėte nei į vieną mano teiginį. Kad ir tą apie tai jei nuskriaustas būtų buvęs jųsų vaikas. (čia jau nusileidžiu iki plintuso su tuo klausimu) Atsakyti nebūtina-susimastyt būtų ne pro šalį.
Ir kas tos šviesos atstovas rinkimuose buvo?
Prie ko čia mano vaikas nesuprantu 🤔. Rimtai nesuprantu klausimo, todėl nzn ką atsakyti
Suprantu, kad tikslas pateisina priemones. taip?
Čia užklausiau lygiai taip kaip klausiama kieno Krymas. </p></div></blockquote><p>O kodėl nepadiskutuot? Kas tame blogo?</p><p>Ir prie ko tas krymas? Nes va vėl nesuprantu aš tokių ne į temą "argumentu". </p><p>Aš pvz iškart atvirai pasakiau už ką balsavau ir kodėl. Ir dar pasakiau kad iš vis nematau verto kandidato, kad rinkausi tik is blogybių 😁. Nes nematau ko čia slėpti. Dėl ko mes iš vis tada temoj, jei net normaliai savo nuomonę sakyt turim bijot. Kokia tada tokio bendravimo prasmė?</p>
Super. Šioje temoje bendrauju nuo jos sukūrimo. Niekada nebijojom išsakyti savo nuomonės. Niekada nebuvo pykčio ar provokatorių.
Neleisiu, kad temoje prasidėtų ginčai, pykčiai ar kitokie negerumai. Gaila, kad senbuvės traukiasi. labai gaila. Kodėl traukiasi?
Papildyta:
Kažkaip keista, kad diskutuojant neatsakėte nei į vieną mano teiginį. Kad ir tą apie tai jei nuskriaustas būtų buvęs jųsų vaikas. (čia jau nusileidžiu iki plintuso su tuo klausimu) Atsakyti nebūtina-susimastyt būtų ne pro šalį.</p></div></blockquote><p>Ir kas tos šviesos atstovas rinkimuose buvo?</p><p>Prie ko čia mano vaikas nesuprantu 🤔. Rimtai nesuprantu klausimo, todėl nzn ką atsakyti </p>
Patylėti kartais irgi ne pro šalį.
Ate, jei tavo asmeninė patirtis yra tokia, kad prieš vaiką buvo taikytas mobingas, - suprantu, kad susidaro nuostatos. Prieš mane labai agresyvus mobingas buvo taikytas praeitoje kadencijoje. Suėdė sveikatą, bet nepalaužė. Bet ar verta buvo man jam priešintis? Žvelgiant iš dabartinės perspektyvos, nemanau.
Jei tu šneki apie dangstymą - nežinau nė vienos kadencijos politikų, kad taip būtų nebuvę. Ar tai gerai? - žinoma, kad ne. Man šioje kadencijoje blogis yra, kad priešingi poliai koalicijoje, iš to kartais absol netinkami sprendimai.
Pakartosiu kolegę- Nemiela temoje pasidarė.
Na tai sakyk tiesiai šviesiai, jei teisingai suprantu,- nemiela temoj, nes aš atėjau ir pasakiau kažką nemielo? Tik įdomu ką 🧐. Nei vienos lyg tai asmeniškai ne įžeidžiau, neisvadinau necenzuriskai, jokios kitų asmeninės informacijos nepaviesinau ir iš vis net nepažįstu čia nieko asmeniškai.kaip or manęs niekas nepažįsta
. Diskutuoju tik bendrai. Tai is ko tas nemielumas įdomu?
Ate, jei tavo asmeninė patirtis yra tokia, kad prieš vaiką buvo taikytas mobingas, - suprantu, kad susidaro nuostatos. Prieš mane labai agresyvus mobingas buvo taikytas praeitoje kadencijoje. Suėdė sveikatą, bet nepalaužė. Bet ar verta buvo man jam priešintis? Žvelgiant iš dabartinės perspektyvos, nemanau.
Jei tu šneki apie dangstymą - nežinau nė vienos kadencijos politikų, kad taip būtų nebuvę. Ar tai gerai? - žinoma, kad ne. Man šioje kadencijoje blogis yra, kad priešingi poliai koalicijoje, iš to kartais absol netinkami sprendimai.
Ką tu turi omenyje rašydama mobingas? Ar ši sąvoka nėra taikoma tik psichologiniam smurtui darbovietėje apibūdinti?
Anidanda, taip, taikoma. O pakraipa gali būti labai įvairialypė: už tai kad reikia tam tikros pozicijos, už pažiūras, už lytį, už įsitikinimus, šiaip nepatikti gali ir t.t. Nesiplėsiu.