Pas mus dar dvi savaites daugiau +20C neprognozuoja...
O is neigiamau tik maudytis juroje salta.
galima sakyt, neigiamų išvis nėr. Vieni pliusai.
Mergaitės kiek kainuoja medelyne šilauogė? Ermitaže mačiau po 2,99 Eur vazone sodinukas. Man pasirodė gera kaina.
Veislės :
Chandler
Brigitta
Duke
Nelson.
Gal kažkurią auginat ?
Tegul paauga kažkiek vazone, paskui paruoščiau duobes ir susodinčiau. MB žemių atvežtų...
Saintlina , jei karas reikia imti pačią naujausią ir šustriausią mašiną iš salono Bent kelis mėnesius ponia.
Aš irgi ieškau kito mašiniuko. Markė mano turima tinka, noriu automato. Ir kad aukštesnė būtų. Kelias pažiūrėjau , nei viena nelipo ...
Visos tos šilauogės geros
Mukute, tikiuosi greitai atsigausi
Nemielas gyvenimas su skausmais.
Aš dar geriu dvejus lašiukus gydytoja parašytus. Gal gerai veikia? Vienas geras dalykas pastebėtas, visai nenoriu valgyti . Ko pasekoje žieminis lašinukas patirpo ir dubcė lenda į vasarinius šortus
Kad ponas G tiek surinko , tai natūralu . Lietuviai visada myli skriaudžiamus. Pasirodo ne tiek daug žmoniu tiki delpiuku ir televizija...
Ponas G - Adamakus projektas. Atmintis gera, pamenu, kaip išeidamas siūlė.
Panelė Š kitos panelės prezidentės projektas.
Buvusi prezidentė buvo stipriai susipykusi su artimiausiu kaimynu Lenkija. Bet visiems buvo tobula prezidentė. Kaip pateiksi . Nepasakosiu , kiek nelaimiu užsienio politikoje buvo pridirbusi...
Kiek LT talibų galima suskaičiuoti - sudėti panelės ir Vaitkaus rinkikus. Bus apie 30 pr. Normali visuomelė. Tiek žmonių yra kiekvienoje visuomenėje tikinčių ... Kaip pasakė - tai darysiu.
O va ko Tapinas pykosi su Vėgele tai nesupratau ? Abu labu toki ...
Algirdas Stasys Vėgėlė ir Laimonas Tapinas taigi abudu tarybų valdžios nomenklatūrininkai , ruporai
Aš eisiu balsuoti . Nes tie 30 procentų talibų tikrai balsuos. O jei mažas aktyvumas, buna visada šikna.
O kaip tėvai ir jų reikalai susiję su tuo, kaip bendrauja, ką veikia suaugę vaikai? Man tas tėvų prikišimas atrodo tokia nesąmonė. Juk neatsakingas vaikas už savo tėvų gyvenima
Aš balsavau už Šimonytę. Šiaip buvau už Žalimą, bet akivaizdu, kad balsai būtų nuėję niekur.
Ir jei jau aš talibė, tebūnie, šiuo konkrečiu atveju priimu kaip komplimentą. Drąsu, vienok, tokiais žodžiais švaistytis.
Labai jau įdomu, koks tas kandidatas buvo, už kurį buvo verta balsuoti?
Aš balsavau už Šimonytę. Šiaip buvau už Žalimą, bet akivaizdu, kad balsai būtų nuėję niekur.
Ir jei jau aš talibė, tebūnie, šiuo konkrečiu atveju priimu kaip komplimentą. Drąsu, vienok, tokiais žodžiais švaistytis.
Labai jau įdomu, koks tas kandidatas buvo, už kurį buvo verta balsuoti?
Vaitkus gal 😁