Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Pas mus dar dvi savaites daugiau +20C neprognozuoja...
O is neigiamau tik maudytis juroje salta.

galima sakyt, neigiamų išvis nėr. Vieni pliusai.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 05 13, 13:19)
O tai paskelbtas karas kinijai ir kitiems ,nesiskaito? Ai nebesuprantu as nieko.Laukiu Kolciako.Arba Alexandro didziojo.

Manyčiau , kad tyliai atsiprašė ... cykiai, cykai , keliais, kelias atleidimo.
Ambasada vizas dalina. Kroviniai važiuoja ne tik iš ten .
Dar rudenį buvo nulinė galimybė .
Atsakyti
Garsiai paskelbe kara, tyliai pasirase kapituliacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2024 05 13, 13:56)
Garsiai paskelbe kara, tyliai pasirase kapituliacija biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Rudenį nebuvo jokios galimybės nuvykti į Kinija.
Dabar maniškis ten... darbo reikalais.
Atsakyti

:D  :D  :D tada seną pirksiu  :D  :D   Be šansų Šimonytei laimėt. Liks aukštas, gražus jau tik buvęs. 
Ir dvigubu + balsų skirtumu. Rinks Nausėda apie 70proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gegužės 2024 - 13:42

Mergaitės kiek kainuoja medelyne šilauogė? Ermitaže mačiau po 2,99 Eur vazone sodinukas. Man pasirodė gera kaina.
Veislės :
Chandler
Brigitta
Duke
Nelson.
Gal kažkurią auginat ?
Tegul paauga kažkiek vazone, paskui paruoščiau duobes ir susodinčiau. MB žemių atvežtų...

Saintlina , jei karas reikia imti pačią naujausią ir šustriausią mašiną iš salono smile.gifBent kelis mėnesius ponia.
Aš irgi ieškau kito mašiniuko. Markė mano turima tinka, noriu automato. Ir kad aukštesnė būtų. Kelias pažiūrėjau , nei viena nelipo ...

Visos tos šilauogės  geros

Atsakyti

Iš tų šilauogių, kurios auga pas mane, skoniu man labiausiai patinka Toro.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 05 13, 15:38)
<p>Iš tų šilauogių, kurios auga pas mane, skoniu man labiausiai patinka Toro.</p>

Toro turiu .
Bet man kažkokia kita saldesnė. Užrašytas pavadinimas kaime ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 gegužės 2024 - 14:45

Mukute, tikiuosi greitai atsigausi 4u.gif
Nemielas gyvenimas su skausmais.
Aš dar geriu dvejus lašiukus gydytoja parašytus. Gal gerai veikia? Vienas geras dalykas pastebėtas, visai nenoriu valgyti . Ko pasekoje žieminis lašinukas patirpo ir dubcė lenda į vasarinius šortus smile.gif
Kad ponas G tiek surinko , tai natūralu . Lietuviai visada myli skriaudžiamus. Pasirodo ne tiek daug žmoniu tiki delpiuku ir televizija...
Ponas G - Adamakus projektas. Atmintis gera, pamenu, kaip išeidamas siūlė.
Panelė Š kitos panelės prezidentės projektas.
Buvusi prezidentė buvo stipriai susipykusi su artimiausiu kaimynu Lenkija. Bet visiems buvo tobula prezidentė. Kaip pateiksi . Nepasakosiu , kiek nelaimiu užsienio politikoje buvo pridirbusi...
Kiek LT talibų galima suskaičiuoti - sudėti panelės ir Vaitkaus rinkikus. Bus apie 30 pr. Normali visuomelė. Tiek žmonių yra kiekvienoje visuomenėje tikinčių ... Kaip pasakė - tai darysiu.
O va ko Tapinas pykosi su Vėgele tai nesupratau ? Abu labu toki ...
Algirdas Stasys Vėgėlė ir Laimonas Tapinas taigi abudu tarybų valdžios nomenklatūrininkai , ruporai biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Aš eisiu balsuoti . Nes tie 30 procentų talibų tikrai balsuos. O jei mažas aktyvumas, buna visada šikna.

O kaip tėvai ir jų reikalai susiję su tuo, kaip bendrauja, ką veikia suaugę vaikai? Man tas tėvų prikišimas atrodo tokia nesąmonė. Juk neatsakingas vaikas už savo tėvų gyvenima

Atsakyti

Aš balsavau už Šimonytę. Šiaip buvau už Žalimą, bet akivaizdu, kad balsai būtų nuėję niekur.

Ir jei jau aš talibė, tebūnie, šiuo konkrečiu atveju priimu kaip komplimentą. Drąsu, vienok, tokiais žodžiais švaistytis.

Labai jau įdomu, koks tas kandidatas buvo, už kurį buvo verta balsuoti?

Atsakyti

Aš balsavau už Šimonytę. Šiaip buvau už Žalimą, bet akivaizdu, kad balsai būtų nuėję niekur.

Ir jei jau aš talibė, tebūnie, šiuo konkrečiu atveju priimu kaip komplimentą. Drąsu, vienok, tokiais žodžiais švaistytis.

Labai jau įdomu, koks tas kandidatas buvo, už kurį buvo verta balsuoti?

Vaitkus gal 😁

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 05 13, 10:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žollia" data-cid="73148315" data-time="1715578123"><div><p>Na, pasirodo LT pelkėj maurus prasklaidyt nepavyko...</p></div></blockquote><p>o kuris čia iš kandidatų tą būtų padaręs? </p>

Nežinau, kuris ax.gif Bet šitas, kuris jau 5 metus buvo, tikrai darys tą, ką ir iki šiol darė - t.y. galgbūt paskelbs dar kokias pratybas neteisėtas, gal net patį karą paprovokuos, gal vėl kokį GP , o gal kitą ką . Patirties jau turi, o ir mato, kad žmonės jį palaiko jo „darbuose" .

QUOTE(kavasucitrina @ 2024 05 13, 10:21)
Nors klausei ne manęs, bet įkišiu trigrašį. Nežinia, kuris būtų padaręs ar nei vienas nepadaręs. O va dėl šitų dviejų jau kaip ir žinia.
Sakiau, kad jei išeis į antrą turą šitie abu, reikės balsuoti bent jau už kiek mažesnę blogybę. Apsigalvojau. Nebalsuosiu visai. Koks skirtumas.
Stebiuosi tik Nausėdos procentu. O atrodė, kad netinka nei baltiesiems, nei raudoniesiems, nei kairiesiems, nei dešiniesiems, nei su mažom pajamom ir žemu išsilavinimu, nei su didelėm pajamom  ir aukštu išsilavinimu, nei miestiečiui, nei kaimiečiui. O pasirodo, tinkai daugumai. Įdomiai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti