Labas rytas,
nu jus ir nemiegat,nors gi lietuvoj jus dvi valandas anksciau keliates.Bet smagu skaityt.
Braskes mano zydi pilnu tempu jau,obelys baigia perzydet jau.Perziurejau visus ,pas mus esancius edaigu puslapius,tai cia ,jei gerai supratau,braskes frigo vadina bare-roots.GTai butu plikos saknys.Nu va,kitiem metam pasiziuresiu,kai isstudijavau.Ir jos imanomom kainom,o va tos,isaknydintos,tai brangios,12-14 musu pinigu uz 10 daigu.Bet atveza su zeme narveliuose tokiuose.
Dabar reik issiaiskint,ar rudeni jos tinka sodint ir ar berasiu rudeni,gal reikia koki uzsakyma padaryt dabar.
Lietuvoj viskas paprasciau ziuriu,didele pasiula,bet va,truksta.Geras biznis,sezoninis,vasara gulek pajury ir valgyk braskes.
Einu dyyyrbt,draugai tuoj atleks,reik pusrycius paruost.
Gerso dienos.
Papildyta:Ingrida,tortas neyprastas.Nezinau ar valgyciau,bet man jo ir nereik,as ir taip stora.
Ir dar,nu kad tu cia niekam neuzkliuvi,gal tik man kartais su paveiksleliu supratimas ne koks,bet as ne is blogos valios,taip sau,nenoredama izeist,juokais tik paburnoju.O smagu,kai tu juos dedi,galima pakalbet pirmai pradziai.
O kitiems nemaciau,kad butum uzkliuvus,nebent gailim tave,kad daug dirbi,bijom,kad nesusirgtum.Ateik parasyk,ka kepi,ka sodini.Laukiam,bent as tikrai.