Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Ex, man tik vieno daigelio, kitus sau pasilik  :wub: Arba kitiems metams sėklų padžiovink ir būsiu labai laiminga!

Mano miela prietelė su špinatais tortus gamina.

Ingrida, lankykis dažniau su postais.

Kava, o žemuogės mamai nepatiktų? Ilgai dera ir skanu.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 04 27, 08:55)
pirkau Honey sakė pasirinkimas geras o atėjo labai greitai per dvi dienas.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Pou @ 2022 04 27, 08:56)
<p>Kava, o žemuogės mamai nepatiktų? Ilgai dera ir skanu.</p>

Kad niekad neauginus, o įtikint seną žmogų kokiom tai novynkom labai sunku biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū 4u.gif

Kad niekad neauginus, o įtikint seną žmogų kokiom tai novynkom labai sunku biggrin.gif

Tokiu atveju aš nupirkčiau braškių ir žemuogių kelis krūmelius, kad įsitikintų, koks gėris.

Gaila, kad pas mus sode karkvabaliai bujoja, auginčiau ir aš, na bet vienam sezonui ir tai lieka 50%. Paskui jau ir likusių šaknis nugraužia.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 04 27, 07:56)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Ex, man tik vieno daigelio, kitus sau pasilik  wub.gif Arba kitiems metams sėklų padžiovink ir būsiu labai laiminga!

Pasisodinsi visus ir bus gerai, gal kuris koks nevykėlis bus, prasčiau augs, tai išmesi. Sėklų nedarau aš jų, per tiek metų išmoko jie išgyvent per žiemą, pasisėt, užaugt ir derlių duot.

Kavute, man atrodo kad per ilgai kakojai, traukinys nuvažiavo. Edaigai tik likučiai ten.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 27, 09:15)
Ačiū 4u.gif

Laba,
važiuodama pas mamuką užsuk į Juragių medelyną. Užsirezervuok internetu. Pasiimsi ir nuveši. mirksiukas.gif
http://www.juragiume...0-vnt-ankstyvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 27 balandžio 2022 - 08:52
Labas rytas,

nu jus ir nemiegat,nors gi lietuvoj jus dvi valandas anksciau keliates.Bet smagu skaityt.
Braskes mano zydi pilnu tempu jau,obelys baigia perzydet jau.Perziurejau visus ,pas mus esancius edaigu puslapius,tai cia ,jei gerai supratau,braskes frigo vadina bare-roots.GTai butu plikos saknys.Nu va,kitiem metam pasiziuresiu,kai isstudijavau.Ir jos imanomom kainom,o va tos,isaknydintos,tai brangios,12-14 musu pinigu uz 10 daigu.Bet atveza su zeme narveliuose tokiuose.
Dabar reik issiaiskint,ar rudeni jos tinka sodint ir ar berasiu rudeni,gal reikia koki uzsakyma padaryt dabar.
Lietuvoj viskas paprasciau ziuriu,didele pasiula,bet va,truksta.Geras biznis,sezoninis,vasara gulek pajury ir valgyk braskes. biggrin.gif biggrin.gif
Einu dyyyrbt,draugai tuoj atleks,reik pusrycius paruost.
Gerso dienos.
Papildyta:
Ingrida,tortas neyprastas.Nezinau ar valgyciau,bet man jo ir nereik,as ir taip stora.
Ir dar,nu kad tu cia niekam neuzkliuvi,gal tik man kartais su paveiksleliu supratimas ne koks,bet as ne is blogos valios,taip sau,nenoredama izeist,juokais tik paburnoju.O smagu,kai tu juos dedi,galima pakalbet pirmai pradziai.
O kitiems nemaciau,kad butum uzkliuvus,nebent gailim tave,kad daug dirbi,bijom,kad nesusirgtum.Ateik parasyk,ka kepi,ka sodini.Laukiam,bent as tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2022 04 27, 09:47)
Kavute, man atrodo kad per ilgai kakojai, traukinys nuvažiavo. Edaigai tik likučiai ten.

Neturiu iš ko kakot - gi nevalgiau vakar lotuliukas.gif
Ir čia ne aš - mamukas traukinį praleido biggrin.gif

QUOTE(ate42 @ 2022 04 27, 09:51)
Laba,
važiuodama pas mamuką užsuk į Juragių medelyną. Užsirezervuok internetu. Pasiimsi ir nuveši. mirksiukas.gif
http://www.juragiume...0-vnt-ankstyvos

Nu nežinau, kada važiuosiu... Gal sekmadienį - tai nedirbs. Nieko nežinau - ši savaitė kažkokia neprognozuojama, nieko negaliu planuotis unsure.gif. Ir taip nervina, kai nežinau, net kas rytoj vyks. O visokių reikalų iki pat sekmadienio marios. Tik jų laikas ne vien nuo manęs priklauso unsure.gif

QUOTE(Luety @ 2022 04 27, 10:10)
Ir dar,nu kad tu cia niekam neuzkliuvi,

Prastai skaitai mirksiukas.gif
Aš tai užfiksavau, bet įžvalgom garsiai nesidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 04 27, 08:20)

Prastai skaitai mirksiukas.gif
Aš tai užfiksavau, bet įžvalgom garsiai nesidalinsiu biggrin.gif

Neturiu laiko patikrint savo zioplumo,pribegom prisoku.Kai ka matau,o pasirodo kai ka ir praleidau.
Nu bet vistiek,niekas nepyksta ant Ingridos,liksim be pusryciu paskui.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 04 27, 10:25)
Neturiu laiko patikrint savo zioplumo,pribegom prisoku.Kai ka matau,o pasirodo kai ka ir praleidau.
Nu bet vistiek,niekas nepyksta ant Ingridos,liksim be pusryciu paskui.

Tai čia Ingrida, matyt, užpyko biggrin.gif
Bet be reikalo smile.gif. O ir jei ant vienos pyksta, kitos gi ne prie ko mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip as ingrida uzkabinau.Todel po visatos valdoves iskart savo tema isigijau.Supratau ,kad cia be socialiniu avariju neapseisim.
Su kava ir ex gal musu gyvenimas panasesnis,todel galim ir kaukstelt ir vel nuomonem keistis taikesniu budu.
Todel jei dusia lieps dingt ,tai as pasirengus.Bet abejoju.Ji labai ivairiapusiska. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos,nesikabinėkite.Pasedėsiu ant suoliuko tyliai. mirksiukas.gif Viskas gerai. 4u.gif
Puo,tau kosulys praėjo?Mane kovidinis užpuolė. ax.gif
Atsakyti
O tai tai kovidas ir issilavinusius ir turtingus puola? Netik kaimo socialines rizikos incesto aukas? Vaje ,vel kazkoks epizootinis,epidiomiologinis ir socialinis pravalas.Gal pazistama su kiniskom zolem padetu? Nuo ko susirgai tuo ir gydykis.Cia paracelsas taip sake.
Gyvenimas tampa grubus, kauno pavyzdys su cenzurine lexika,jau cenzurine,ziureti mano ikelta pav ,prasauu nealpti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 27 balandžio 2022 - 10:44