Stebiuosi tik Nausėdos procentu.
Aš tai Vaitkaus procentu stebiuosi. Ir ne tik stebiuosi, jis mane neramina.
Labas rytas. Mes su sūnumi Vokietijoj kelioms dienoms. Atvykau darbo reikalais, bet tuo pačiu nutariau vaikui parodyt biski berlyno. Koks gražus miestas tokiu metų laiku. Žalias žalias, darg parkų, pasivaikščiojimų takų juose. Vakar parke sutikom kiškių šeimyną su 3 vaikais, visai ne baikštus,gali stebėt per kelis metrus. Oras tobulas, tikra vasara, ir kažkodėl nėra uodų.
Del dievo Pou,kai magnetas veikia ,reikia kiek imanoma gelezi kraujyje maskuot,juoda duona su rugusiu pienu ,kopustu raugalo.
Man migreną iššaukė stresas, o pablogino audros. Dėl tam tikro pobūdžio streso, migrena garantuota, jau pastebėjau - kai tik negaliu nieko išspręsti, tada organizmas muša mane už savigraužą.
Negaliu nieko vartot iš tavo išvardytų po tulžies pūslės pašalinimo. O taip mėgau. Čia kita pora kaliošų. Reikia suvaldyti stresą ir surišti tulžį. Pirmąs banguojantis reikalas pas mane, turiu taškų, kur nemoku, o kitą greičiausiai reiks vaistų pagalba, jei ir paskutinis tyrimas parodys, kad čia bėda, nes jau pavargau nuo tų viduriavimų ir vaikščiojimo kaip nėščia, - būč jaunesnė, eičiau visur be eilės ir gaučiau atsisėsti.
Paskutiniai metai su operacijomis ir galų gale neurotoksinai visai primušė mane. Tik tiek, kad nesijaučiu nelaiminga , nors Vyras sakė, kad gal turėčiau
Gal kažkurią auginat ?
Aš irgi ieškau kito mašiniuko. Markė mano turima tinka, noriu automato. Ir kad aukštesnė būtų. Kelias pažiūrėjau , nei viena nelipo ...
Chanlder ir Duke turiu. Abi patinka. Duke labai didelės uogos. Nors ir Chandlerio didelės. Abejos saldžios. Duke ankstyvesnė, Chandleris vėlyvesnė.
Dėl mašinos - pritariu tiek dėl aukščio, tiek dėl automato. Į žemas net nežiūriu, žiauriai nebepatogu įlipt/išlipt.