Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

AA tavo pagalba visad vertinama, dėkoti aš moku, viską daryti ką rašai, prisipažinsiu ne visad pavyksta. Ir nematau ko pykti  :B O tai dabar ką daryti  :unsure:​ 

Žolia žinai kažkaip net susinervinau, kaip pradėjo aiškinti ką turiu daryti  :blink:  man tie referendumai kaip su AE uždarymų, žmonės pasisakė, kad prieš uždarymą ir ką ...šuns balsas į dangų neina, tai nutariau neloti šį kartą  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 gegužės 2024 - 07:40
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sekmadienis,dukra su draugais,kepimas šonkauliukų,žuvies,plepėjimai.Užskaitytas sekmadienis. ax.gif
Atsakyti

Tai aisku pirk kajena.Tai ateis isbuozinimo laikai,bus lengviau susigaudyt.Kas yra kas. biggrin.gif Pas mus dar ateinancia nakti zada saltoka.Aisku salcio jau nebuna,o kadangi dafiga lietaus,tai net agurku ir cukiniju jau yra.Neskaitant ,kad paskutine siluma buvo kovo menesi,paskui atejo pavasaris ir vasara baigesi.Burokus ravejau su ziemine striuke ir skara.Naktimis buna apie nuli. Bet ,as pasitikiu augalais,ju quorum sensing yra geras. Laimes Simonyte.Tai geriausia ,kas gali nutikti Lietuvai.Ir tai ne sarkazmas. P.S. Del svaikatos ,tai dabar naudoju naturalu olibano extracta.Burnoje jausmas,kad lyg buciau smilkala suvalgius.Bet jokios audros nekamuoja.Nors gal del to ,kad darze labai daug darbo.
Nelamės tikrai, o daržai gydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 gegužės 2024 - 08:07

Aš daržus sodinau, sėjau su sportine kaklaskare ant ausų, na toks vėjas įsibėgėjo laukuose. Man migrena visą savaitę, turiu reikalų namuose, tad stresas visuomet užaktyvina, o dar tos audros - rezultatas aiškus. Tepu su pipirmėte ir geriu colą - mano nevykęs receptas, kuris man veikia.

Atsakyti

Aš daržus sodinau, sėjau su sportine kaklaskare ant ausų, na toks vėjas įsibėgėjo laukuose. Man migrena visą savaitę, turiu reikalų namuose, tad stresas visuomet užaktyvina, o dar tos audros - rezultatas aiškus. Tepu su pipirmėte ir geriu colą - mano nevykęs receptas, kuris man veikia.

Svarbu veikia!

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2024 05 13, 08:37)
<p>AA tavo pagalba visad vertinama, dėkoti aš moku, viską daryti ką rašai, prisipažinsiu ne visad pavyksta. Ir nematau ko pykti  cool.gif O tai dabar ką daryti  unsure.gif​ </p>
<p>Žolia žinai kažkaip net susinervinau, kaip pradėjo aiškinti ką turiu daryti  blink.gif  man tie referendumai kaip su AE uždarymų, žmonės pasisakė, kad prieš uždarymą ir ką ...šuns balsas į dangų neina, tai nutariau neloti šį kartą  rolleyes.gif</p>

Mukute,as nepykstu.Tikrai ne.
Man jau net bloga darosi ,nuo jausmo,kad Lietuvoje jau niekam nebera vietos ,nei balso.Net visiskai priesingose gyvenimo situacijose esancioms man ir tau.
As vis dar tikiu ir laukiu ,kad sis masinis nukvailejimas ir konformizmas baigsis.Nors gali but ,kad ir nesibaigs.Del dievo Pou,kai magnetas veikia ,reikia kiek imanoma gelezi kraujyje maskuot,juoda duona su rugusiu pienu ,kopustu raugalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 13 gegužės 2024 - 09:09

Na, pasirodo LT pelkėj maurus prasklaidyt nepavyko...

o kuris čia iš kandidatų tą būtų padaręs? 

Atsakyti

Tai aisku pirk kajena.Tai ateis isbuozinimo laikai,bus lengviau susigaudyt.Kas yra kas. biggrin.gif

Laimes Simonyte.

:D  :D  :D 

tada seną pirksiu  :D  :D  

Be šansų Šimonytei laimėt. Liks aukštas, gražus jau tik buvęs. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 05 13, 10:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žollia" data-cid="73148315" data-time="1715578123"><div><p>Na, pasirodo LT pelkėj maurus prasklaidyt nepavyko...</p></div></blockquote><p>o kuris čia iš kandidatų tą būtų padaręs? </p>

Negali.
Prisiminiau ,kaip per filmuka madagaskaras,pingvinai pabego i antarktida,sustipo nuo salcio ir teko grizt i madagaskara,atsitiktinai.Cia tos kas su vaiku filmais familiarios.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2024 05 13, 10:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žollia" data-cid="73148315" data-time="1715578123"><div><p>Na, pasirodo LT pelkėj maurus prasklaidyt nepavyko...</p></div></blockquote><p>o kuris čia iš kandidatų tą būtų padaręs? </p>

Nors klausei ne manęs, bet įkišiu trigrašį. Nežinia, kuris būtų padaręs ar nei vienas nepadaręs. O va dėl šitų dviejų jau kaip ir žinia.
Sakiau, kad jei išeis į antrą turą šitie abu, reikės balsuoti bent jau už kiek mažesnę blogybę. Apsigalvojau. Nebalsuosiu visai. Koks skirtumas.
Stebiuosi tik Nausėdos procentu. O atrodė, kad netinka nei baltiesiems, nei raudoniesiems, nei kairiesiems, nei dešiniesiems, nei su mažom pajamom ir žemu išsilavinimu, nei su didelėm pajamom pajamom ir aukštu išsilavinimu, nei miestiečiui, nei kaimiečiui. O pasirodo, tinkai daugumai. Įdomiai.
Atsakyti
Zinant Aleksandro būdą, teigia, kad karalius neilgai galvojęs išsitraukė savo kardą ir perkirto mazgą perpus. Koks skirtumas, pasakė jis, kaip įveikti mazgą?
Sita citata,yra apie tai ,kad gordijaus mazga su referendumo klausimo formuluote,su Lietuvos situacija ,gali isspresti tik tas ar ta,kuri turi karda ir valios.Jus tokiu zinote?
Ta proga anekdotas.Apie bulgaru ir makedonieciu ginca del Alexandro tautines ar etnines priklausomybes.
Makedonas sako Alex nukariavo visa pasauli,na bent zinoma dali,europa ,azija.Bulgaras sako - Alex buvo bulgaras,Paskui makedonietis sako Alex ten ikure ten tuos ir tuos miestus,sutvarke ten ir ten.Bulgaras sako - Alex buvo bulgaras.
Makedonietis sako - Alex buvo homosexualus.Bulgaras atsako- NUVA ,VISI GRAIKAI tokie.Makedonietis pritaria.Nu jo.
Idomiausia ,kad ir dabar bulgarija su graikija ir makedonija kartais pakariauja,kaip ir su turkija.Mazus karus,kaimas pries kaima.
Atsakyti

Nors klausei ne manęs, bet įkišiu trigrašį. Nežinia, kuris būtų padaręs ar nei vienas nepadaręs. O va dėl šitų dviejų jau kaip ir žinia.

Šimonytė kaip prezidentė kur kas mažiau būtų pridarius nei kad būdama dabartinėse pareigose )) tiesiog įgaliojimų pritrūktų. Anyway aš už ją nebalsavau ir nebalsuosiu. 

Prezidentas už vidaus politiką neatsakingas, taip kad nei sveikatos apsaugai, nei pensininkams, nei švietimui nei vienas iš jų jokių permainų nepadarytų ir nepadarys.

Atsakyti