[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=277398"]Screenshot_20240511_161111_Gallery.jpg[/url]Netgi daugiau spalvųTavo? 😃😃😃
Aš nusipirkau baltų ir tų margų
Ir aš nesulaukiau pašvaistės. Nusilaksčiau kaime. Miegojau kaip kūdikis .
Žolia, būna dienų
Pjovimu užsiima brangiausias. Aš su savo elektriniu trimeriuku tik apie gėlynus ir bites. Kartais galiu pavažinėti traktoriuku, bet viską turi susakyti ... parodyti. Retai tai darau. Porą sykių kiemas nupjautas, grįš nusipjaus. Man ir taip gana. Daržai, gėlynai, šiltnamis, bitės... o pjovimo tai apie ha. Yra vietų kur tik trimeriu gali, ir tuo galingu. Aš jo net neatkeliu. Jei pakabina an diržo galiu 15 min papjauti.
PS jokių pupų nelupu. Sumetu į sriubą ar troškinį, ką ten ieškosi? Man spalva nemaišo. Ir konservuotas čili sriubai dažnai nusiperku rudas. Neturiu tokios fobijos. Aš šabalbonus sėju visada labai anksti. Jie gal ilgai dygsta? Nušaldžiusi kaip šparaginių nesu. Sesė sakė jau senai pasėjusi. Svarbiausia , kad brangiausias laiku kartis susmegtų. Tvoros neturiu , kad prie jos sodinti, o augalas tai galingas.
Bulbas susodinau retai. Bus iš ko apkaupti, o paskui galėsiu mulčiuoti .
Juokas tie mano daržai. Aš taigi kaimietė . Žinau kas yra rimtas daržas.