Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

attachicon.gif[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=277398"]Screenshot_20240511_161111_Gallery.jpg[/url]Netgi daugiau spalvų
Tavo? 😃😃😃

Aš nusipirkau baltų ir tų margų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 gegužės 2024 - 15:43

Tavo? 😃😃😃

Pasėjau jau.

Atsakyti

Pasėjau jau.

Nu tada grįžus merksiu... blyn jas tads gal verta į vazonus...

Aš noriu ant segmentinės tvoros 😍

Atsakyti

O kokias tu auginti? Čia šabalbonai. Nemirkau niekad.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 gegužės 2024 - 16:12

O kokias tu auginti? Čia šabalbonai. Nemirkau niekad.

Nu aš, kad greičiau sudygtų galvoju...🤔

Aš su žirnisis taip darau ir šparaginėm.

Tai šabalbonus sėsiu 😃

Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2024 05 11, 14:34)

suprantu teisingai? Sarkazmas?

Tikrai teisingai supranti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 05 11, 16:12)
Netgi daugiau spalvųt]

Tokias violetines, kur nuotraukoj kairėj ir tamsias su rudu turiu, kur foto yra dešinėj. Tai visad lupu išvirusi biggrin.gif . Pernai suvėlinau sėt, šiemet irgi vėluoju smile.gif Nu kad vis dar šalta visiems pupiniams reikalams ax.gif
Papildyta:
P.S. Žolė auga sieksniais, o sulūžo traktoriukas . Rėmas per pusę, kai davė sėdynė į priekį, nes įdubo . Tai aš ir nučiuožiau , gerai , kad stipriai vairą laikiau biggrin.gif Imu rankinę žoliapjovę, nes gi reik kažkaip nupjaut nors kiemą, jau beveik šienui tinka, kokio aukščio užsiauginom . Nu ir ta gęsta. Ir ratas išlūžo, vinguriuodamas važiuoja, nu bet dar laikosi kažkaip . Ta pavargau su ta žole šiandien, kaip niekad.O pjaut apie 50 arų. Bando kažkaip mano žmogus tvarkyt, bet nežinau nežinau... Ar tik nereiks kišenę purtyt ir pirkt kitą
Atsakyti
Žolia,mes jau tris kartus nupjovėme. bigsmile.gif Lūžo ir mūms traktoriukas,vairą kur sukioja kažkokia geležis nulūžo.Nuvažiavau į firminę parduotuvę,sako užsakyti reikia.Stebisi ,kaip sugebėjome nulaužti,sakau gi pieva nelygi,tada aišku.Suvirino maniškis ,kol kas laiko.Žoliapjovę iš garažo irgi parsivežėme,ta vos laikosi,man apie krūmus,medžius apipjauti,kur traktorius neprivažiuoja.Nes jauniems medžiams neleidžiu su trimeriu,kaip varys iki žievės mb. ax.gif Per vasarą ta pieva kažkiek pasilygina,po žiemos vėl kalneliai,pakalnės. rolleyes.gif
Nelauksiu pašvaistės,išėjome,pažiūrėjome,dar rausta dangus tik nuo saulėlydžio.Pažiūrėsiu ryte nuotraukas.Miegas svarbiau. ax.gif Kaip ir eurovizija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ką, saintlina. Tituluoju save EV eksperte. Sakiau, kad bus 13-15 vietos. Tiksliai per vidurį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 05 11, 23:08)
Žolia,mes jau tris kartus nupjovėme. bigsmile.gif Lūžo ir mūms traktoriukas,vairą kur sukioja kažkokia geležis nulūžo.Nuvažiavau į firminę parduotuvę,sako užsakyti reikia.Stebisi ,kaip sugebėjome nulaužti,sakau gi pieva nelygi,tada aišku.Suvirino maniškis ,kol kas laiko.Žoliapjovę iš garažo irgi parsivežėme,ta vos laikosi,man apie krūmus,medžius apipjauti,kur traktorius neprivažiuoja.Nes jauniems medžiams neleidžiu su trimeriu,kaip varys iki žievės mb. ax.gif Per vasarą ta pieva kažkiek pasilygina,po žiemos vėl kalneliai,pakalnės. rolleyes.gif
Nelauksiu pašvaistės,išėjome,pažiūrėjome,dar rausta dangus tik nuo saulėlydžio.Pažiūrėsiu ryte nuotraukas.Miegas svarbiau. ax.gif Kaip ir eurovizija. mirksiukas.gif

Aš apie medžius, stulpus ir kt. esu nusipirkusi akumuliatorinį trimerį ax.gif Pasaka, kaip lengva su juo, daug kur apipjaunu . Su rankine tai kiemą pjaunu su surinktuvu, kad nupjauta žolė nesinešiotų visur, taodėl surenku geriau. O kitur - be surinktuvo, su traktoriuku 4u.gif
Matau, žolė balta, kur dar šešėlis nuo namo, bet termometras rodo + 10 prie rytinės pusės lango biggrin.gif Reiškia, buvo šalna, reik eit į šiltnamį žiūrėt, buvau apklojusi agro, gal gerai bus ax.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Na lygtais nebuvo šalnos.
Ėjau 24.10 į lauką,dangus buvo vienspalvis dar. ax.gif
Atsakyti

Ir aš nesulaukiau pašvaistės.  Nusilaksčiau kaime.  Miegojau kaip kūdikis :D .

Žolia, būna dienų :4u: 

Pjovimu užsiima brangiausias. Aš su savo elektriniu trimeriuku tik apie gėlynus ir bites.  Kartais  galiu pavažinėti traktoriuku, bet viską turi susakyti ... parodyti. Retai tai darau. Porą sykių kiemas nupjautas, grįš nusipjaus. Man ir taip gana. Daržai, gėlynai, šiltnamis, bitės...  o pjovimo tai apie ha. Yra vietų kur tik trimeriu gali, ir tuo galingu. Aš jo net neatkeliu. Jei pakabina an diržo galiu 15 min papjauti.

PS jokių pupų nelupu. Sumetu į sriubą ar troškinį, ką ten ieškosi? Man spalva nemaišo. Ir konservuotas čili sriubai dažnai nusiperku rudas. Neturiu tokios fobijos. Aš šabalbonus sėju visada labai anksti. Jie gal ilgai dygsta? Nušaldžiusi kaip šparaginių nesu.  Sesė sakė jau senai pasėjusi. Svarbiausia , kad brangiausias laiku kartis susmegtų. Tvoros neturiu , kad prie jos sodinti, o augalas tai galingas.

Bulbas susodinau retai. Bus iš ko apkaupti, o paskui galėsiu mulčiuoti .  

Juokas tie mano daržai. Aš taigi kaimietė :D​ . Žinau kas yra rimtas daržas. 

Atsakyti